![]() |
Quote:
Ez részben neked köszönhető:) |
Quote:
|
Harcosoknak két zöld:confused::eek::D
Nem volt még túl fiatal hozzá?:D Azért grat:) |
Grat Máté!
;) |
Gratula a második kockádhoz:D
|
Most komolyra fordítva a szót: sok idő telt el amitó belekeztem ebbe a játékba - ez persze mindenkinek relatív-, sok mindent megtanultam, kíváló mesterem volt és van is, de én még mindig úgy vagyok vele, ha Harcosok mond valamit akkor figyelek rá és általában amit mond az helytálló.
|
:D
Engem mostmár mindneki szeret?:) :O) |
Quote:
3-4 ember ír a topicba, és ez alapján nem lehet általánosítani. |
Quote:
tartok attól, hogy a JKSZ-et ajánlaná. :p vagy azt, hogy lopjam le a sziesztás óriás embereit. esetleg elffel gyújtsam szét az ellent. |
"Csak addig vagyunk szigorúak mások iránt, míg magunkat nem ismerjük."
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Hová lett Harcosok??:rolleyes:
|
Quote:
|
Quote:
biztos fölbosszantotta valaki az X aljáról és lemegy érte :D:D:D |
Quote:
|
Minden orim szabin van amugy már jó ideje:)
(az értékükre meg véletlenül nem kerültek) |
Quote:
A többieknek legalább hagytál egy kis pihenőt és nem kellett remegve ébredniük miattad. Pl. szerintem Andrew is remegett már:cool::D |
Quote:
Andrew már regelt is egy országot Miskolci Kocsonya néven, hogy mindenki tudja mennyire remeg... :) :D:D:D |
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
Andrew nem fél harcosoktól:rolleyes::D:D
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
A minap hiányolva lett Máté (Harcosok). Mindenki megnyugtatására közlöm, hogy teljesen jól érzi magát, van netje és köztünk járva hirdeti az igét.
|
milyen az élet az 1/á-ban Harcosok ?:)))
|
Quote:
Szint kezdése: 2008-08-19 14:37:49 Fordultam le A-ból s ezáltal megszerezve a kék 2-est :) valamint azóta Szint kezdése: 2008-11-04 18:00:11 megint vagyok 1/A-ban :DD |
Dragon én már rég nem hódozok valójában A-ba ha játszom is csak gazdagszom...(hogy ha egyszer visszatérnék legyen pénzem)
Csak párbajokra lépek be magával a normál játékbeli hódítóval lényegében végeztem már jó régen |
Quote:
|
Quote:
|
Höhö, még él ez a topic? Nekem még mindig csak annyi kérdésem lenne, hogy "na de 300 hektár alatt 4. szintre lépni?:eek:" :D
|
Quote:
Majd ha egyszer visszatérek(ha valaha visszatérek) a normál játékba valósan ,akkor bizonyára fogunk találkozni majd valamikor addig max párbajokon láthatsz illetve egyéb játékokon. Amit elértél ahhoz gratulálok . Minden önfényezés nélkül mondom ha számomra ez még érték lenne nagy eséllyel elértem volna már én is. Jelenleg nem érték számomra (később változhat , hiszen régen még az volt) Ha én valamivel játszom és komolyan gondolom régen fordult már az elő,hogy ne az élmezőnybe kerüljek. Persze ez lehet azért van ,mert abbahagyom azokat a dolgokat ahol nem vagyok az élmezőnyben. De én meglátásom szerint azért nem kerülök az élmezőnybe,mert nem igazán érdekel az adott játék. |
Quote:
|
Quote:
Quote:
Bár ebben egyelőre nem volt sok Harcosok... Mondom én, hogy kellene egy Pool vs Harcosok topic :D:D |
XYZ beszámolsz esetleg a kikémlelt információkról?:)
Kíváncsi lennék ,hogy mik azok amikre neked szükséged van rólam. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Na de 300 heki alatt 4. szintre lépni? Komolyra forditva a szot, nem hiszem, hogy barmi olyat ki tudnal talalni, amiben meg tudnal alazni. De legalabb az onbizalmad meg mindig hatalmas. |
All times are GMT +1. The time now is 21:32. |