Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Chat (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=49)
-   -   Hódítós Dühöngő (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=70)

Sami 11-09-2010 08:32

Quote:

Originally Posted by RRRrrr (Post 270366)
Killer : Ígértetek egy kiadós háborúskodást, erre meg ilyen hamar feladjátok a harcot:(
Nem ezt beszéltük meg:D
Ahogy azt a kis Nala mondta a kis Simbának : "Azt hittem, ettől azért bátrabb vagy"
Hogy igazi chetes dühöngés is legyen :
/me dühöng :)

Számomra a teljes is elég érdekesen alakult...
Lehet csak nekem az?

RRRrrr 11-09-2010 09:14

Quote:

Originally Posted by Sami (Post 270373)
Számomra a teljes is elég érdekesen alakult...
Lehet csak nekem az?

Csak annak nem gyanús a teljes, aki még eddig nem látta:)

Pumi 11-09-2010 09:24

Quote:

Originally Posted by RRRrrr (Post 270366)
Killer : Ígértetek egy kiadós háborúskodást, erre meg ilyen hamar feladjátok a harcot:(
Nem ezt beszéltük meg:D
Ahogy azt a kis Nala mondta a kis Simbának : "Azt hittem, ettől azért bátrabb vagy"
Hogy igazi chetes dühöngés is legyen :
/me dühöng :)

Szerintem már az is dühöngésre való ok, hogy kijössz a fórumra a melled verni mekkora király vagy.... Közben meg nagy eséllyel a "vak tyúk is..." esete áll fent :cool:

RRRrrr 11-09-2010 09:42

Quote:

Originally Posted by Pumi (Post 270380)
Szerintem már az is dühöngésre való ok, hogy kijössz a fórumra a melled verni mekkora király vagy.... Közben meg nagy eséllyel a "vak tyúk is..." esete áll fent :cool:

háháhá

Amekkora arccal voltak Killerék, valóban merő véletlen...
Sőt, én gépnél sem voltam, bekapcsoltam az autocsatát, és Killerék sem figyeltek pont 3napig, valószínűleg valami ünnepet tarthattak, mert mire visszatértek addigra csak szét lettek ütve, amin meglepődtek:D

Rob 11-09-2010 09:44

na megyek mostmár megkukkanton én is azt a teljest, mert teljesen felizgattatok.

RRRrrr 11-09-2010 09:48

Quote:

Originally Posted by Rob (Post 270382)
na megyek mostmár megkukkanton én is azt a teljest, mert teljesen felizgattatok.

Megjegyzem, megvan még az a levél, amiben Éhenkórász kijelenti, hogy igen látja az eseményeket, és szívesen köt velünk mnt-t, valamint nem fognak belehiénázni egyik oldalba sem, mert így "tisztességes"...
Aztán biztos meggondolta magát hirtelen a szövijével. Már bánom azt az mnt-t, pedig én kértem.

RRRrrr 11-09-2010 11:07

Csak hogy teljes legyen a kép, leírom már azt is miért indult az egész. Tudniillik sikerült bevennem a szövibe egy tagok, aki nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, ezért kiraktam. Erre elkezdett ócsárolni minket, az új szövitagnak is hülyeséget rólunk stb, ezért még mielőtt bomlott volna a szövi megbeszéltük fórumon, akkor játszunk egy kicsit, csatázgatunk elvégre erről szól a hódító. (Közben újráztam, 2szövitagom maradt fent támadni) Nah ekkor megjelent a hős, Mr.Belepofa Killer, és még egy üzenetet is írt, hogy ne a kirakott mf országgal keménykedjünk már hanem velük.
Ennek meglett az eredménye:D (lsd. fent)

Paliking 11-09-2010 12:33

Quote:

Originally Posted by RRRrrr (Post 270385)
Csak hogy teljes legyen a kép, leírom már azt is miért indult az egész. Tudniillik sikerült bevennem a szövibe egy tagok, aki nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, ezért kiraktam. Erre elkezdett ócsárolni minket, az új szövitagnak is hülyeséget rólunk stb, ezért még mielőtt bomlott volna a szövi megbeszéltük fórumon, akkor játszunk egy kicsit, csatázgatunk elvégre erről szól a hódító. (Közben újráztam, 2szövitagom maradt fent támadni) Nah ekkor megjelent a hős, Mr.Belepofa Killer, és még egy üzenetet is írt, hogy ne a kirakott mf országgal keménykedjünk már hanem velük.
Ennek meglett az eredménye:D (lsd. fent)

nemtom, nekem akkor se tetszik, hogy ide jössz királykodni. ezt neki is el tudtad volna mondani. másrészt szerintem kicsit többet tett már le nálad az asztalra, lehet, hogy éppen más gondja volt, és nem a hód... azért én a helyedben nem aludnék nyugodtan egy darabig...

RRRrrr 11-09-2010 12:53

Quote:

Originally Posted by Paliking (Post 270397)
nemtom, nekem akkor se tetszik, hogy ide jössz királykodni. ezt neki is el tudtad volna mondani. másrészt szerintem kicsit többet tett már le nálad az asztalra, lehet, hogy éppen más gondja volt, és nem a hód... azért én a helyedben nem aludnék nyugodtan egy darabig...

Az egyetlen gondja a nagy arca volt...
Szerintem meg semmit nem tett az asztalra, dehát ennek megítélése nyelvcsapásoktól függ erősen...
Amúgy hidd el, nyugodtan alszom. Ha ezek után még jönnek bosszút állni, röhögve fogok ellépni előlük. Előttem leszerepeltek annyira, hogy nem veszem fel mégegyszer a kesztyűt ellenük, mert nem tartom annyira sem őket, hogy ilyen után egy visszavágót adjak nekik.

RRRrrr 11-09-2010 12:57

Különben sem értem, miért mindig csak a Bigesek jöhetnek "királykodni" a fórumra:D
Ha annyira más dolga lett volna, minek kötött belénk, ráadásul ilyen gusztustalan módon, ami nem mellesleg a szabályok durva megszegése is.
Aztán meg csecsre szaladtak, és nem tetszik senkinek, hogy ezt elmondom itt? Akkor ne olvassátok:P

All times are GMT +1. The time now is 01:31.