![]() |
Quote:
Lehet csak nekem az? |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Amekkora arccal voltak Killerék, valóban merő véletlen... Sőt, én gépnél sem voltam, bekapcsoltam az autocsatát, és Killerék sem figyeltek pont 3napig, valószínűleg valami ünnepet tarthattak, mert mire visszatértek addigra csak szét lettek ütve, amin meglepődtek:D |
na megyek mostmár megkukkanton én is azt a teljest, mert teljesen felizgattatok.
|
Quote:
Aztán biztos meggondolta magát hirtelen a szövijével. Már bánom azt az mnt-t, pedig én kértem. |
Csak hogy teljes legyen a kép, leírom már azt is miért indult az egész. Tudniillik sikerült bevennem a szövibe egy tagok, aki nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, ezért kiraktam. Erre elkezdett ócsárolni minket, az új szövitagnak is hülyeséget rólunk stb, ezért még mielőtt bomlott volna a szövi megbeszéltük fórumon, akkor játszunk egy kicsit, csatázgatunk elvégre erről szól a hódító. (Közben újráztam, 2szövitagom maradt fent támadni) Nah ekkor megjelent a hős, Mr.Belepofa Killer, és még egy üzenetet is írt, hogy ne a kirakott mf országgal keménykedjünk már hanem velük.
Ennek meglett az eredménye:D (lsd. fent) |
Quote:
|
Quote:
Szerintem meg semmit nem tett az asztalra, dehát ennek megítélése nyelvcsapásoktól függ erősen... Amúgy hidd el, nyugodtan alszom. Ha ezek után még jönnek bosszút állni, röhögve fogok ellépni előlük. Előttem leszerepeltek annyira, hogy nem veszem fel mégegyszer a kesztyűt ellenük, mert nem tartom annyira sem őket, hogy ilyen után egy visszavágót adjak nekik. |
Különben sem értem, miért mindig csak a Bigesek jöhetnek "királykodni" a fórumra:D
Ha annyira más dolga lett volna, minek kötött belénk, ráadásul ilyen gusztustalan módon, ami nem mellesleg a szabályok durva megszegése is. Aztán meg csecsre szaladtak, és nem tetszik senkinek, hogy ezt elmondom itt? Akkor ne olvassátok:P |
All times are GMT +1. The time now is 01:31. |