![]() |
Quote:
Elszúrtam, mert őt kellett volna ütnöm a végén, az (összesítés szempontjából) de ez van, már ezt kell szeretni.:D |
Quote:
Azért szép volt, hogy leverted a végén Pool-t. Gratula :) Tuvalu meg szerencsésen jött ki, és nyert, neki is grat! Én meg jól beszívtam, ha nem kapok kétszer 10 kör vihart Pool barátomtól, akkor nem így alakul a játékom. |
Jaj, nehogy már elkezdjétek ki kitől kapott ki, és ki kinek köszönheti, hogy hányadik lett. .:D
Akkor, ezek szerint, ha az elején nem Tuvalut ütöm be, hanem Poolt, vagy éppen Bob bát, akkor mi van!?:D Tessék szépen megköszönni, hogy nem rátok mentem. .:D |
Quote:
Lekapta Bob. Ez van :) |
Quote:
Szóval én Rajtad buktam el az tény, nem árulod el menny íjad volt mikor pattantam? |
ha indulok, akkor meg mindenkit leverek és én nyerek.. :D
|
Quote:
Mint ahogyan, HA sikerül védenem Tuvalu vari ártóit kb.: 10:30-tól végig, akkor meg LEHET, hogy én nyerek. .:D 750 íjam volt mikor jöttél. |
Ha meg reggel nem kelek fel 7:40-kor, akkor nem lett volna 5 pontos az első hely :D
|
1 Attachment(s)
Összesítés mellékelve.
Tuvalu, nem volt szép Tőled elrontani a szoros versenyt. :p :):):) De még nincs semmi veszve. :) Hajrá, hajrá! Még mindig várok a mostani forduló alatt a topba érkező országokat! :) Ha elrontottam a pontozást, sikítsatok! :) |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 23:02. |