Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Elf faj faji sajátosságainak változása (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1779)

Ati 08-08-2007 10:46

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 115875)
Megnézegettem az A-s gömbjeinket. 31 darab van pillanatnyilag, abból 21 ef. Ati, tudnál egy friss statisztikát mutatni a "kiherélt" elfek kihalásáról A-ban, mert szerintem az életbe' ennyi nem volt mint most:)

Összes 1/A ország esetében az elfek aránya: 34%
Aktív (nem szk-n lévő) 1/A-s országok esetében az elfek aránya: 45%
Aktív (nem szk-n lévő), nem szabis 1/A-s országok esetében az elfek aránya: 48%

Hát igen, ennyit az elfek kihalásáról, és hogy csak az új játékosok választják, mert nem tudják milyen rossz is az. :)

Andrew 08-08-2007 10:48

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 115905)
Összes 1/A ország esetében az elfek aránya: 34%
Aktív (nem szk-n lévő) 1/A-s országok esetében az elfek aránya: 45%
Aktív (nem szk-n lévő), nem szabis 1/A-s országok esetében az elfek aránya: 48%

Hát igen, ennyit az elfek kihalásáról, és hogy csak az új játékosok választják, mert nem tudják milyen rossz is az. :)

anyám borogass mennyien vannak :eek::eek:

Ati 08-08-2007 10:54

Quote:

Originally Posted by AndrewB (Post 115907)
anyám borogass mennyien vannak :eek::eek:

Az A-ban sokan csak átmenetileg vannak, amíg nem fordulnak. Az elf erre tökéletes, bevédik magukat, cserébe ők se nagyon tudnak támadni, sok vizet nem zavarnak. Nem ártózzák poénból és unatkozásból a környéküket. Végre az elf arra van használva, amire való. Az orkot nem említem, azt hiszem az is ideális 1/A faj. ;) A törpe bányája pedig a mostani változásokkal lesz rendbehozva, így tökéletes és ideális egyensúly alakul ki végre.

Andrew 08-08-2007 10:57

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 115908)
Az A-ban sokan csak átmenetileg vannak, amíg nem fordulnak. Az elf erre tökéletes, bevédik magukat, cserébe ők se nagyon tudnak támadni, sok vizet nem zavarnak. Nem ártózzák poénból és unatkozásból a környéküket. Végre az elf arra van használva, amire való. Az orkot nem említem, azt hiszem az is ideális 1/A faj. ;) A törpe bányája pedig a mostani változásokkal lesz rendbehozva, így tökéletes és ideális egyensúly alakul ki végre.

elf-ork-törpe...?
és a hulla hun marad abból az egyensúlyból? :rolleyes:
:D

Ati 08-08-2007 10:58

Quote:

Originally Posted by AndrewB (Post 115909)
elf-ork-törpe...?
és a hulla hun marad abból az egyensúlyból? :rolleyes:
:D

Poénnak jó ott is. :) Még talán fordulni is lehet vele, de max 1 személyiséggel. :D

Pepa 08-08-2007 11:22

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 115908)

Ati, te vagy a kiválasztott, aki egyensúlyt hoztál az erőbe. De az elfet csak azért választják A-ba, mert kaját termelnek és mert olcsón fedez, de más szinteken nem igazán van így. Onnan is lehetne majd kérni bármilyen statisztikát?

Ati 08-08-2007 12:13

Quote:

Originally Posted by pepa (Post 115934)
Ati, te vagy a kiválasztott, aki egyensúlyt hoztál az erőbe. De az elfet csak azért választják A-ba, mert kaját termelnek és mert olcsón fedez, de más szinteken nem igazán van így. Onnan is lehetne majd kérni bármilyen statisztikát?

2/B-ben elfek aránya: 13%
3/G-ben: 12%
4/L-ben: 12%
4/K-ban: 13%
5/V-ben: 12%

Csak pár csoport kiemelve.

Bár még érdekességképp megnéztem a gyors csoportot is: 5/U: 9%, ami meglepően magas arány... A gyorsba miért nem olyan fajjal mennek az emberek, ami sokkal akciódúsabb? Pfff. :)

Dragi 08-08-2007 12:16

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 115958)
2/B-ben elfek aránya: 13%
3/G-ben: 12%
4/L-ben: 12%
4/K-ban: 13%
5/V-ben: 12%

Csak pár csoport kiemelve.

Bár még érdekességképp megnéztem a gyors csoportot is: 5/U: 9%, ami meglepően magas arány... A gyorsba miért nem olyan fajjal mennek az emberek, ami sokkal akciódúsabb? Pfff. :)

és abból a 9%-ból hány van szabin ?:D:D:D:D vagy mikor még ott voltam nagyon jól rejtőzködtek az aktív elfek :)

Ati 08-08-2007 12:40

Quote:

Originally Posted by laci (Post 115964)
Nem tudom, mi a meglepő abban hogy az 1A-ban (még mindig) sok az elf. A változtatások semmi olyasmit nem hoztak, ami hátrányt jelentene az 1A-ban, gabonatermelő betonnak még mindig a legjobb.

Elég sok olyan megjegyzés elhangzott, hogy az elfek ezután ki fognak halni. Nem tették. :)

laci 08-08-2007 12:42

Nem tudom, mi a meglepő abban hogy az 1A-ban (még mindig) sok az elf. A változtatások semmi olyasmit nem hoztak, ami hátrányt jelentene az 1A-ban, gabonatermelő betonnak még mindig a legjobb.

A kérdés igazából az, hogy mi lesz vele az alsóbb csoportokban. Eltűnni nyilvánvalóan nem fog.

All times are GMT +1. The time now is 05:44.