Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Egyéb (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=33)
-   -   Köszönetnyilvánítás, üdvrivalgás, örömmámor. :D (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2673)

Pool 01-10-2011 22:52

Quote:

Originally Posted by J.Ati (Post 275605)
Köszi Pool :)

Én is szeretlek!

Én azért nem...
Csak azt nem értem, miért megint lassúba?
Amikor gyorsban lehetne pörgetni a játékot...

J.Ati 01-10-2011 22:56

Quote:

Originally Posted by Pool (Post 275606)
Én azért nem...
Csak azt nem értem, miért megint lassúba?
Amikor gyorsban lehetne pörgetni a játékot...

Öreg vagyok már a pörgéshez!

Egyébként meg a gyors halál unalom.
Nemrég benéztem oda, és semmi pörgés nincs ott. Normál csopikban nagyobb a pörgés, ha csak a személyiségekre vágysz, akkor neked való a gyors.
Lásd Satu + te :)

Pool 01-10-2011 23:04

Quote:

Originally Posted by J.Ati (Post 275607)
Öreg vagyok már a pörgéshez!

Egyébként meg a gyors halál unalom.
Nemrég benéztem oda, és semmi pörgés nincs ott. Normál csopikban nagyobb a pörgés, ha csak a személyiségekre vágysz, akkor neked való a gyors.
Lásd Satu + te :)

Én nem csak emiatt vagyok ott...
Pool első 4 szeme normálban lett, de már megszoktam a gyorsat...
Meg most már könnyebb is ott felmenni a top1-re a lépés miatt...
De jól jön a sok szem, főleg, mióta vannak újak.
A normál még ok, de a lassú?
Azért a gyorsban, ha olyanom van, egy éjjel szétszedünk akár egy szövit is :)

Jah, meg azért járok gyorsba, nehogy Remy lehagyjon :D

Kutyuleee 01-10-2011 23:39

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 275587)
És még mindemellett el kell járni sörözni... :)

A leglényegessebb dolog. én pl idén 2x is úgy mentem el sörözni, hogy jött velünk 3 gyaktanár,mert Hökös barátok hivtak... nem kell mondanom, hogy melyik kurzusokat nézegettem 2.félévre ki...:D:D:D

vityu 01-10-2011 23:45

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 275612)
A leglényegessebb dolog. én pl idén 2x is úgy mentem el sörözni, hogy jött velünk 3 gyaktanár,mert Hökös barátok hivtak... nem kell mondanom, hogy melyik kurzusokat nézegettem 2.félévre ki...:D:D:D

Nekem az MSc-s szakom első berúgása a terepgyakorlaton volt, ahol egy új tanárral iszogattunk, Akelát üvöltve. Házipálesz és Borsodi volt a bajnokok menüje. :) (Én kicsit jobban bírtam, de hát csak szabolcsi vagyok :D) Most ő a témavezetőm. :)

Ildee 01-11-2011 12:24

Quote:

Originally Posted by BimmBimm (Post 275594)
Szegeden szanaszét van szórva, nincs egy épületben. Van az Irinyi épület, ott vannak az infó laborok, illetve a matek gyakorlatok egy része. Van a Bólyai épület, nem fogod kitalálni, az a matek tanszék, van az Árpádtér, az az infó tanszék. Valamint dómtér egy részén fizika és kémia tanszékek. Újszegeden a biológia tanszék és így tovább:) Jah és van a TIKben is előadásom:D

Bolyai és nem Bólyai :p

Dew 01-14-2011 14:17

Már csak a szigorlat, és egy projekt prezentálás van hátra! :)

Redback 01-19-2011 21:47

Végre elkészült a programom, ami bekér egy számot, ( legyen n) és kiír minden olyan prímszámot, ami maximum n számjegyből áll, és számjegyeinek bármely permutációja prímszámot eredményez. Elvileg működik végtelen számjegyre is, persze a pascal változók adta korlátok miatt csak 9 számjegyre működik :( Mire megalkottam Csempe ötletétől a rekurzív procedúrát, azt hittem a java megvan. Aztán jött a többi, ami már szinte gyerekjáték volt, egy két dolgot kivéve :) Büszke vagyok rá!

BimmBimm 01-19-2011 21:55

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 276807)
Végre elkészült a programom, ami bekér egy számot, ( legyen n) és kiír minden olyan prímszámot, ami maximum n számjegyből áll, és számjegyeinek bármely permutációja prímszámot eredményez. Elvileg működik végtelen számjegyre is, persze a pascal változók adta korlátok miatt csak 9 számjegyre működik :( Mire megalkottam Csempe ötletétől a rekurzív procedúrát, azt hittem a java megvan. Aztán jött a többi, ami már szinte gyerekjáték volt, egy két dolgot kivéve :) Büszke vagyok rá!

Gratulálok, csak így tovább! Szerintem már jobban tudsz programozni mint egyes csoporttársaim az egyetemen...

Ha lehet egy tanácsom: ismerkedj meg a C-vel (vagy C++-al) :)

Redback 01-19-2011 21:57

Quote:

Originally Posted by BimmBimm (Post 276809)
Gratulálok, csak így tovább! Szerintem már jobban tudsz programozni mint egyes csoporttársaim az egyetemen...

Ha lehet egy tanácsom: ismerkedj meg a C-vel (vagy C++-al) :)

Köszi, de én sosem vagyok megelégedve magammal :) Teszem hozzá, nem 2 óra volt míg megcsináltam, legalább 6-7 :) Tervbe van véve a C nyelv, most egy kis linuxozás után/közben neki szeretnék ugrani :)

All times are GMT +1. The time now is 08:42.