![]() |
Quote:
Csak azt nem értem, miért megint lassúba? Amikor gyorsban lehetne pörgetni a játékot... |
Quote:
Egyébként meg a gyors halál unalom. Nemrég benéztem oda, és semmi pörgés nincs ott. Normál csopikban nagyobb a pörgés, ha csak a személyiségekre vágysz, akkor neked való a gyors. Lásd Satu + te :) |
Quote:
Pool első 4 szeme normálban lett, de már megszoktam a gyorsat... Meg most már könnyebb is ott felmenni a top1-re a lépés miatt... De jól jön a sok szem, főleg, mióta vannak újak. A normál még ok, de a lassú? Azért a gyorsban, ha olyanom van, egy éjjel szétszedünk akár egy szövit is :) Jah, meg azért járok gyorsba, nehogy Remy lehagyjon :D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Már csak a szigorlat, és egy projekt prezentálás van hátra! :)
|
Végre elkészült a programom, ami bekér egy számot, ( legyen n) és kiír minden olyan prímszámot, ami maximum n számjegyből áll, és számjegyeinek bármely permutációja prímszámot eredményez. Elvileg működik végtelen számjegyre is, persze a pascal változók adta korlátok miatt csak 9 számjegyre működik :( Mire megalkottam Csempe ötletétől a rekurzív procedúrát, azt hittem a java megvan. Aztán jött a többi, ami már szinte gyerekjáték volt, egy két dolgot kivéve :) Büszke vagyok rá!
|
Quote:
Ha lehet egy tanácsom: ismerkedj meg a C-vel (vagy C++-al) :) |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 08:42. |