![]() |
- Móricka, ti mit szoktatok enni otthon?
- Lámpát! - Ez képtelenség!!! - Nem. Anyu este mindig azt mondja apunak: "Oltsd el a lámpát és tedd a számba!" - Mire jó a szocializmus? - ??? - Az olyan gondok kezelésére, amik amúgy nem léteznének. Két cigányasszony beszélget. - Te, Mariska! A te fiadat mé' hívják úgy, hogy Jakobs? - Azér', mer' a tévében azt mondták, hogy Jakobs a roma! |
Bocs ha már volt, de azért jó vicc::):
Gyurcsány és Kóka sétál a határban, amikor is látják, hogy egy egyéni gazdálkodó vet: - Hé paraszt, mit vetsz? - rikkant oda Kóka. Az öreg hátranéz, látja kik azok, köp egyet, majd folytatja munkáját. - Hagyd már - szól oda Gyurcsány -, bármit vet az öreg, úgyis a miénk lesz! No, erre már megfordul az öreg: - Kendert vetek, kötél lesz belőle! |
Quote:
|
Csillagok izé háboruja
Luke van itt Praktiker?
Á itt csak Obi Van Kenobi. |
Quote:
|
|
Az állatorvos megkéri az asszisztensét, hogy adjon be hashajtót a Rárónak. Elmagyarázza, mi a teendő:
- Dugjon be egy csövet a ló szájába, tegye be a tablettát a csőbe, és fújjon bele jó erősen, így a gyógyszer a ló nyelőcsövébe kerül. Fél óra múlva kérdi az asszisztenst: - Na, hat már a hashajtó? - Igen, de sajnos a ló fújt először. |
Móriczka rosszul tanul az iskolában. Az apja megfenyegeti, hogy ha továbbra is rosszul tanul, átiratja a Piaristákhoz. Móriczka nem veszi komolyan a fenyegetést, továbbra sem szaggatja az istrángot, az apja viszont beváltja az
ígéretét. Hát lássatok csodát, Móriczka év végén szín ötös bizonyítvánnyal jön haza a Piaristáktól. Kérdezi is tõle az apja, hogy ez hogyan lehetséges. Mire Móriczka: - Tudod apu, ketten vagyunk zsidók az osztályban, a másik a tábla fölött keresztre van feszítve. Itt nem babra megy a játék! |
Két cigány megy egy lóval az országúton. Megállítja őket egy rendőr:
- Hol szereztétek ezt a lovat? - Sakkon nyertük. - Na persze... szerintem loptátok! - Dehogyis. Gazsi ütötte a parasztot, én meg léptem a lóval... :) |
>>>>> Két egérlány beszélget:
>>>>> - Képzeld becsávóztam! >>>>> - Igen? És van képed róla? >>>>> - Persze! Itt van.. >>>>> - Te hülye! Ez egy denevér..... >>>>> - A KIS SZEMÉTLÁDA! NEKEM AZT MONDTA, HOGY PILÓTA. |
All times are GMT +1. The time now is 01:27. |