![]() |
Sajna nem tudlak zöldre varázsolni.
Ja és boldog mikulást így utólag is:) vagy nem tudom,ilyenkor mit kell mondani. Sok csokit a cipődbe:D |
Quote:
|
Quote:
Biztos jó nagy mikulás csomagot kaptál + egy virgácsot:D |
Grat Harcosok első ződ téglájához,ami most fekete:)
|
Quote:
|
Grat Harcosok!
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
Az elmúlt napokban megszámlálhatatlanul megnőtt a több téglások száma. Harcosok csak egyszerűen zöld lett,amit szerintem jogosan megérdemelt:) Remynek is igaza van valamilyen szinten,de ez a hsz. még véletlenül se érthető Harcira! Quote:
Szerintem megérdemli:) Akinek meg nem tetszik...hát azt csak sajnálni tudom:cool: |
Quote:
igaza van Attilának amit Remy írt az nem illik Harcira :D mer Dit legalább vicceket IS írt be a zöldért :D |
Quote:
Őt ez nem is érdekli! Én magamtól szerveztem ezt,és köszönöm azoknak akik hozzájárultak. Ja és ez nálam simán ződet ér;) Quote:
|
Quote:
|
Quote:
És Ditkét nagyon kedvelem;)Tuti nem bántanám meg ilyen butasággal:)ezt most nem is tudom miért írtad:confused: Ja és ne beszéljünk már félre! Én is azért írtam vicceket,mert zöld akartam lenni. Ledolgoztam -25 pirossat,aztán annyira belendültem, nem bírtam megálni:D Viccet írni ritkán lehet,de aki sportot űz belőle,mint anno én is,annak oka van:) Ja és egy átlag topicban beszólni valakinek vagy írni egy spontán humoros esetleg gúnyolós üzit és erre ződet kapni szerintem kisebb siker,mint egy viccre. Mondjuk már én is kaptam ilyenért ződet. |
mindegy azért szép gesztus volt tőled. :)
|
Quote:
(rövid) |
Quote:
de ha ezt Remy látná :rolleyes::D:D |
Quote:
|
Quote:
na, de maradjon meg minden a humor szintjén, nem akarok semmi utááljuk a másikat lavinát elindítani Karácsonykor :) |
Quote:
Mondjuk utáljuk a hideget meg a meleget:cool::p |
Most ebéd,addig írd meg kit utáljunk ma;):D
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|