Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Chat (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=49)
-   -   Hódítós Dühöngő (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=70)

vityu 06-06-2010 18:03

Quote:

Originally Posted by Fefe013 (Post 255097)
Nem értem az embereket... még mindig nem..:-)
Vmelyik nap bevertem egy orit fosztásra (hullával), másnap visszajön 2 sereggel mindkettő pattan, gondoltam kezdő a két seregből és tudtam, h nem hulla a veszteség miatt, hát írtam neki egy üzit, h húzzon fel pár kórházat meg az intézőre is figyeljen, meg figyelmébe ajánlottam a súgó ide vonatkozó részeit... szó szót követett megköszönte, és kérdezte, h nem szövizünk e... mondom, h nem de ha kell segítség esetleg és tudok, akkor szívesen és ennyi...
aztán másnap jött egy sereg tőle, persze pattant pár órával később meg egy mnt ajánlat....
érdekes... Na most akkor mit akar szövit? Háborút? V mnt?
Nem dühít különösebben, csak fortyogok még néha az ilyenek miatt...

Én megoldanám:
mnt: elutasítva, diplomácia felfüggesztve, néhány mészár elindítva... Majd utána megkérdezném, hogy akkor most mit is akar :)

Andrew 06-06-2010 18:05

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 255104)
Én megoldanám:
mnt: elutasítva, diplomácia felfüggesztve, néhány mészár elindítva... Majd utána megkérdezném, hogy akkor most mit is akar :)

Milyen jólelkű egyén vagy :D

vityu 06-06-2010 18:06

Quote:

Originally Posted by Andrew (Post 255105)
Milyen jólelkű egyén vagy :D

Szeretem az egyenességet. Ha valakivel rendes voltam, akkor az ne csesztessen, mikor csak segíteni akarok...

Andrew 06-06-2010 18:11

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 255106)
Szeretem az egyenességet. Ha valakivel rendes voltam, akkor az ne csesztessen, mikor csak segíteni akarok...

Ha látod rajta, hogy kezdő... Ráadásul nem is jelent reális veszélyt, nincs sok értelme. A tetejébe pedig Neked is csak időpazarlás.

Fefe013 06-06-2010 18:32

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 255104)
Én megoldanám:

Már nem vagyok ilyen "vérengző" típus, majd elintézi a pestis, ahogy nézem, bár ha hallgatott rám lehet, h nem...:)
De jó, h mondod az mnt-t visszautasítom, mert azt elfeledtem....

Gabro 06-07-2010 09:46

Quote:

Originally Posted by Andrew (Post 255107)
Ha látod rajta, hogy kezdő... Ráadásul nem is jelent reális veszélyt, nincs sok értelme. A tetejébe pedig Neked is csak időpazarlás.

azért a hullának nem is olyan időpazarlás;)
még hasznot is hoz:)
legfeljebb kapsz egy kis szárazat is tőle:D

Redback 06-25-2010 16:02

Kellemetlen lebontani 3 drágakőbányát, ami az összes stabil pénzforrásod alapja... :mad:

vityu 06-25-2010 17:13

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 257036)
Kellemetlen lebontani 3 drágakőbányát, ami az összes stabil pénzforrásod alapja... :mad:

Stabil? :D Eléégé ingadozik, de egyébként tényleg elég kellemetlen. Én nem is tettem meg :)

Redback 06-25-2010 18:41

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 257044)
Stabil? :D Eléégé ingadozik, de egyébként tényleg elég kellemetlen. Én nem is tettem meg :)

Angol V-ben stabil 2k az ára :D:D

vityu 06-25-2010 19:01

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 257059)
Angol V-ben stabil 2k az ára :D:D

Mea culpa, bocsi :)

All times are GMT +1. The time now is 02:19.