![]() |
Quote:
Ennyit tud felmutatni, meg néhány kicsúszott párbajeredményt... |
Quote:
Megnézém, melyikünknél van kevesebb ijjas Én nem mondtam senkire rosszat, sőt nem is nagyon írtam sehová, de amikor elkezdesz piszkálni Arénás dologban alaptalanul, azt nem hagyom... Quote:
Általában ha már van 100 milla/ori a szöviben, megyünk is felfelé... 3-4 ori meg szabálytalan tekit írni, de Te, mint anarchba járó emberke, ezt biztos tudod is. Attól, hogy képtelen lennél elérni bármit is normálban, mert nincs kitartásod, még nem kell leszólni másokat... Az utolsó mondatoddal viszont egyetértek, nincs is mit hozzáfűznöm... |
Szeretném letölteni a Kárpátia összes számát, ha valaki tudna nekem ebben segíteni....
|
Quote:
|
Győrben ma Fehér Miklósra emlékeznek. Az egykori válogatott csatár 2004. január 25-én a Benfica Guimaraes elleni idegenbeli bajnoki labdarúgó-mérkőzésén, a hosszabbítás perceiben összeesett, majd a kórházba szállítást követően meghalt.
Fehér Miklós a Győr saját nevelésű játékosa volt, az ETO színeiben mutatkozott be a magyar élvonalban. 1997 végén, tizennyolc évesen igazolt Portugáliába az FC Portóhoz. A Porto többször is kölcsönadta, szerepelt a Salgueirosban, a Bragában, majd visszakerült a Portóhoz, amelynél a 2001–2002-es szezonban a juniorok között készülhetett és játszhatott, mert nem akarta meghosszabbítani szerződését. Egy év bizonytalanság után a magyar csatár a nagy rivális Benficánál kötött ki. Huszonöt alkalommal szerepelt a magyar válogatottban – bemutatkozására már portugál légiósként került sor –, ezeken a találkozókon hét alkalommal volt eredményes. Portugáliában bajnok és kétszeres Szuperkupa-győztes lett. 2004. január 25-én a Benfica Guimaraes elleni idegenbeli bajnoki labdarúgó-mérkőzésén, a hosszabbítás perceiben összeesett, majd a kórházba szállítást követően meghalt. Győrben gimnáziumot neveztek el róla. „Engem a futball megtanított győzni és megtanított veszíteni is, és megtanított arra is, hogy az öröm úgyis felülkerekedik a bánaton, és hogy a gól maga a boldogság, a gyógyír minden addigi kihagyott helyzetre…” – nyilatkozta Fehér Miklós 2000 októberében a Litvánia elleni 6–1-es győzelmet hozó vb-selejtezőt követően. Azon a mérkőzésen három gólt szerzett. Fehér Miklós 24 évet élt. by nso |
Nah, most értem haza, nyilatkoztam a MNYP-ban maradásról...
Remélem, nem bánom meg, de majd a jövő eldönti... |
Ati titkos országai
Csak nekem tűnt fel, hogy a 98-as ori a másik míg a 99-es csak simán titkos? :confused:
|
Quote:
|
Quote:
Az egyik a 98-as a másik a 99-es volt ha rákeresel ezekre kijön a logikai bukfenc. |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 09:55. |