![]() |
Quote:
|
Sziasztok
Szerintem is fölösleges ebben a topicban arról beszélni ki mit érdemel , hány szeme van meg ilyenek .... Ha olyan a felépítése akkor úgy is beütik és ezen nincs mit szépíteni :) Ki kell tallni az elfogadható hekiszámokat és csak csinálni kell mindenkinek a dolgát, hogy haladjon az ügy :) Totya |
szerintem a 4000 és a 8000 heki tökéletesen elég. Esetleg a 4000 és 9000 :)
|
Úgy látom a 4000 hektárban szinte mindenki egyetért!
A másik határ 2 részre oszlik. A társaság egy része azt mondja fagyasszuk be a mostanit így legyen 9000 hektár. Amásik része pedig kevesebbet szeretne itt 6-7-8000 hektárokról lehet olvasni. Én is azt mondom kevesebb legyen mint 9000 hektár |
Quote:
aki aktív, tud és akar játszani az meg fogja tudni csinálni a 9k hekit, aki ezekből valamelyiknek nem felel meg az szerintem nem érdemel könyítést, aki meg megfelel az meg nem igényel.. nem mellékessen azoknak akik nem aktívak vagy nem akarnak Aban játszani ott a 4k-s fordulás, aki meg nem tud az meg tanuljon meg ne könnytést akarjon.. |
Quote:
ez rendben van :) meg kel állni termelni, de ha 2k kör akkor már fent is hagyhatom és fordulhatok kettőből, a gáz benne csak annyi ha minden szinten tolod akkor az már minden szinten 2k kört jelent vagy fagyit , ezért javasolnék egy aktív játékkal 1000 kör alatt hozható határt |
Quote:
|
Quote:
hozható persze , most néztem meg nem egész 800 körre volt szükségem hozzá , de 7000 heki felett már kellett hozzá a nagy klán segítsége, ott elpukkadtam volna egyedül , sajna |
Quote:
|
Quote:
szeretem ezt a hozzáállást :) minden rosszban van valami jó...csakugyan így van még jól is jöhetek ki a dologból..persze ha az alsóbb szinten lévő szövik is épp oly türelmesek és megvárják a 2000 köreimet....:rolleyes: |
All times are GMT +1. The time now is 08:29. |