Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   egy apro tuning hullahoz (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=776)

Andrew 07-07-2007 17:04

Quote:

Originally Posted by DARKNESZ (Post 108083)
Szerintem meg jó lenne ha tudna varázsolni de nem ártó varázslatokat meg térkapu mert úgy sem lophat hanem gömböket készíteni ,védelem , mágikus pajzs ilyesmik szerintem ez a hullánál kiegyenlítené az erő viszonyokat:)

nem varázslatokat kellene neki adni meg ilyen baromságokat... igenis hadilag kellene erősíteni és védelmet adni neki az ártózás ellen :)
gömbözés ez után se menne, mert miből venné el a területet? Az amúgy sem túl erős hadból? Tekije sincs hozzá, úgyhogy egy fabatkát sem érne :)

DARKNESZ 07-13-2007 17:30

Quote:

Originally Posted by exair (Post 29293)
szerintem ha a hulla nem tud varazsolni se semmi, akkor legalabb annyi elonye legyen, hogy megkapja a teljes kronikat automatikusan (nem varazslatkent), nem lenne oriasi elony, de megis ki tudnak hasznalni az okos hullak..
varom az erveket/ellenerveket :)

Szerintem pedig a hullának a szerepjáték történetében igen is tud varázsolni a nekromanta szerintem tudjon csak az ártó vari nem kellene neki engedni

Valezius 07-13-2007 17:32

Quote:

Originally Posted by DARKNESZ (Post 109475)
Szerintem pedig a hullának a szerepjáték történetében igen is tud varázsolni a nekromanta szerintem tudjon csak az ártó vari nem kellene neki engedni

57oldalból az elsőt sikerült végigolvasni? :o

Ebben a játékban a hulla nem tud varázsolni, ez egy ilyen játék.

Andrew 07-13-2007 17:35

Quote:

Originally Posted by DARKNESZ (Post 109475)

kár, hogy ez stratégia és nem szerepjáték :o

Dus 07-16-2007 08:32

mi lenne,ha a hulla a védő és támadóbónuszait nem szint függvényében hanem terület függvényében kapná?
pölö:0-200 semmi bónusz.201-400 heki +10% védő és támadóbónusz.401-600 heki +20% védő és támadóbónusz.601-800 heki.+30% védő és támadóbónusz.801-1000 heki +40% védő és támadóbónusz.1001-1200 heki +50% védő és támadóbónusz.stb.ekkor 2000 hektáron +90% védő és támadóbónusz,és így tovább...
de akár lehet egy határ is ,hogy ne legyen az ,hogy 10K hekin a hullának legyen +490% védő és támadóbónusza:D...bár nemtudom,hogy az ott mennyit ér:)
ja és ez csak egy példa,szal,ha szerintetek más számokkal kéne ,hogy legyen akkor sikítsatok:D

Redback 07-16-2007 10:04

Szerintem nem a legjobb ötlet....

lukika 07-19-2007 19:28

és mi lenne ha immunissá válna a varázslatokkal szemben (csak az ártókra gondoltam):confused:

Bubu 07-19-2007 21:33

Quote:

Originally Posted by lukika (Post 110441)
és mi lenne ha immunissá válna a varázslatokkal szemben (csak az ártókra gondoltam):confused:

Szerintem a hulla helyzetét nem nagyon befolyásolná, hogy ha immunissá válna varázslatokkal szemben, főleg hogy már így is eléggé védett velük szemben. Inkább az a baja, hogy "hadi fajhoz" képest gyenge a csatatéren.

depth. 07-19-2007 21:48

Végülis mivolt a baj azzal az ötlettel, hogy nem kell a hulláknak ház ?!
Szerintem teljesen jó, még ígyse lenne jó hadis, de legalább nem kellene olyan sok házat tartania, csak annyit amennyi a képzéshez kell.

Ez illetve a 40% os haderőbónusz, ami jelentős változást hozna a hullánál.. Az, hogy varázslatokat adunk neki teljes krónika , távolbalátás marhaság mind.

depth. 07-19-2007 21:52

Quote:

Originally Posted by Bubu (Post 110453)
Szerintem a hulla helyzetét nem nagyon befolyásolná, hogy ha immunissá válna varázslatokkal szemben, főleg hogy már így is eléggé védett velük szemben. Inkább az a baja, hogy "hadi fajhoz" képest gyenge a csatatéren.

Pontosan! Általában több pacim van egy hadis Óriásban mint a hullának az összes egysége.. És itt még nincs is szó arról, hogy Óriás +15% katonai erő meg 35% hadi teki ..

Kutyuleee 07-20-2007 00:39

Quote:

Originally Posted by depth. (Post 110456)
Pontosan! Általában több pacim van egy hadis Óriásban mint a hullának az összes egysége.. És itt még nincs is szó arról, hogy Óriás +15% katonai erő meg 35% hadi teki ..

Hát nem tudom, de akkor te nagyon szar hullát láttál:D
ugyanakkora hekin mondjuk 600-on egy átlagos (jó) hullának van 75% barakkja
ami 18000 egység

Egyátlagos óriásnak van 50/10 orija amiből 40%barakk paci
ami 13440
sőt összesen van 16800 egysége ami kevesebb mint a hullának.
A probléma ott kezdőkik, hogy a hulla kitörölheti ennyi egységével mert 18000 hulla paci akkorát üt mint 8800 ork paci, ami nevetséges. és itt még nem lett megemlitve a védelme, ami tulajdon képpen nincs is, mert meg egy félelf hadis is átgyalogol rajta bármikor.

Valezius 07-20-2007 00:48

Quote:

Originally Posted by depth. (Post 110455)
Végülis mivolt a baj azzal az ötlettel, hogy nem kell a hulláknak ház ?!
Szerintem teljesen jó, még ígyse lenne jó hadis, de legalább nem kellene olyan sok házat tartania, csak annyit amennyi a képzéshez kell.

Ez illetve a 40% os haderőbónusz, ami jelentős változást hozna a hullánál.. Az, hogy varázslatokat adunk neki teljes krónika , távolbalátás marhaság mind.

Olvass vissza és megtudod.

Most valahányszor jön valaki elkezdjük futni ugyanazokat a köröket?:confused:

Smooth javaslatai nekem tetszenek.

Másrészt Ati nem vetette még el ezt a javaslatot :)

lukika 07-20-2007 13:29

mondjuk az is egy jó megoldás lenne ha kapna +30% védőerőt

bitboss 07-20-2007 22:58

a 30+ védöerö önmagában még nagyon kevés

Smooth javaslata szerintem is eléggé erösitene a mostani viszonyokhoz igazitva, (de az aggaszt, hogy a megszaporodó hullák miatt a többi fajnak folyamatosan korházakat kellene tartani, ami miatt a hulla talán tul is erösödne)
és tulságosan bonyolult (sokféle dolog szintenként más-más értékkel). egyetlen más fajnál sincs szintenként eltérö beállitás, a hullánál pedig egyböl dömping.

szóval szerintem kellene egy általános erösités pl. faji féröhelybonusszal (ami magával vonzaná a katonai erö növekedését is), és esetleg az 1/A-ban néhány plusz extrával (rezisztencia, védelem)

depth. 07-21-2007 19:00

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 110467)
Hát nem tudom, de akkor te nagyon szar hullát láttál:D
ugyanakkora hekin mondjuk 600-on egy átlagos (jó) hullának van 75% barakkja
ami 18000 egység

Egyátlagos óriásnak van 50/10 orija amiből 40%barakk paci
ami 13440
sőt összesen van 16800 egysége ami kevesebb mint a hullának.
A probléma ott kezdőkik, hogy a hulla kitörölheti ennyi egységével mert 18000 hulla paci akkorát üt mint 8800 ork paci, ami nevetséges. és itt még nem lett megemlitve a védelme, ami tulajdon képpen nincs is, mert meg egy félelf hadis is átgyalogol rajta bármikor.

Ez mind szép és jó, elméletben :) De hiába lehet simán megvalósítani egy olyan hullát mégse látok sehol, csak szétverve -2000 emberrel meg hasonlók. Valamiért mindenki hullához megy földért, ha meg ő árt vkinek akkor a hullának annyi. :) Felkéne vetni Ati nak Smooth javaslatát, vagy már megtörtént?

lukika 07-22-2007 10:28

Quote:

Originally Posted by bitboss (Post 110782)

Smooth javaslata szerintem is eléggé erösitene a mostani viszonyokhoz igazitva, (de az aggaszt, hogy a megszaporodó hullák miatt a többi fajnak folyamatosan korházakat kellene tartani, ami miatt a hulla talán tul is erösödne)

mér nem csak az ork lehet erős (nem mintha csak ő lenne erős)

Fusio 07-22-2007 10:49

Quote:

Originally Posted by Smooth Scroller (Post 106800)
ez termeszetesen nem egeszen igaz. mondjuk 1500-2000 hekinel mar olyan durva a betegseg, hogy akkor sem tamadjak meg a hullat, ha ures az orija. viszont szetgyujtjak. ugy hogy az eletkedve is elmegy az embernek. 1 fullos akcioval felgyujtanak 70-90 hazat... es akkor ugye a tolik par ora mulva regeneralva vannak, a hullanak meg felig vege van. aztan jon 8-10 ora mulva a 2. gyujtasi sorozat. ehh...

raadasul a hulla az egadta 1vilagon nem tehet semmit ellene. sokkal nagyobb reziszt kene ahogy emelkedik a csoport szama. 5. szinten nem kell tobb reziszt, viszont a tovabbi szinteken javasolnek:

5. szint: +0% reziszt toli/vari bonusz
4. szint: +10% reziszt toli/vari bonusz
3. szint: +20% reziszt toli/vari bonusz
2. szint: +30% reziszt toli/vari bonusz
1. szint: +40% reziszt toli/vari bonusz

ezek nelkul halott a hulla, mint ahogy jelenleg is az. (hehe...)

ezenkivul meg javasolnek
5. szint: +0 ferohely (40)
4. szint: +2 ferohely (42)
3. szint: +4 ferohely (44)
2. szint: +6 ferohely (46)
1. szint: +8 ferohely (48)

ebben sem erzek semmi durva dolgot. sztem egesz jatszhato lenne ezzel a 2 modositassal. szivesen tolnek vele.

csak lenne mar belole vmi! hiaba ugatunk itt a hullarol, a fulek csukva vannak ezzel kapcsolatban. pedig a jatek a kezdok szamara semmilyen plusz elonnyel nem jarna, hiszen az 5. szinten semmilyen bonuszt nem javasolnek.

(amugy nem vagyok kezdo, nem a levegobe dumalok. tudom milyen a jatek lenn es fenn is.)

Így már télleg nem lenne annyira halálra itélve:)

lukika 07-23-2007 07:38

Quote:

Originally Posted by Smooth Scroller (Post 106800)
ez termeszetesen nem egeszen igaz. mondjuk 1500-2000 hekinel mar olyan durva a betegseg, hogy akkor sem tamadjak meg a hullat, ha ures az orija. viszont szetgyujtjak. ugy hogy az eletkedve is elmegy az embernek. 1 fullos akcioval felgyujtanak 70-90 hazat... es akkor ugye a tolik par ora mulva regeneralva vannak, a hullanak meg felig vege van. aztan jon 8-10 ora mulva a 2. gyujtasi sorozat. ehh...

raadasul a hulla az egadta 1vilagon nem tehet semmit ellene. sokkal nagyobb reziszt kene ahogy emelkedik a csoport szama. 5. szinten nem kell tobb reziszt, viszont a tovabbi szinteken javasolnek:

5. szint: +0% reziszt toli/vari bonusz
4. szint: +10% reziszt toli/vari bonusz
3. szint: +20% reziszt toli/vari bonusz
2. szint: +30% reziszt toli/vari bonusz
1. szint: +40% reziszt toli/vari bonusz

ezek nelkul halott a hulla, mint ahogy jelenleg is az. (hehe...)

ezenkivul meg javasolnek
5. szint: +0 ferohely (40)
4. szint: +2 ferohely (42)
3. szint: +4 ferohely (44)
2. szint: +6 ferohely (46)
1. szint: +8 ferohely (48)

ebben sem erzek semmi durva dolgot. sztem egesz jatszhato lenne ezzel a 2 modositassal. szivesen tolnek vele.

csak lenne mar belole vmi! hiaba ugatunk itt a hullarol, a fulek csukva vannak ezzel kapcsolatban. pedig a jatek a kezdok szamara semmilyen plusz elonnyel nem jarna, hiszen az 5. szinten semmilyen bonuszt nem javasolnek.

(amugy nem vagyok kezdo, nem a levegobe dumalok. tudom milyen a jatek lenn es fenn is.)

ezzel egyet értek

Valezius 07-23-2007 09:24

+8férőhely üres hekin? :)
Legyen inkább %-osan megadva, jobb lesz az :)

Dus 07-23-2007 18:45

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 111300)
+8férőhely üres hekin? :)
Legyen inkább %-osan megadva, jobb lesz az :)

+8 férőhely a házra is ugyanúgy vonatkozik?...
vagy a házban több a férőhelynövekedés?

a %-os megadás az tényleg jobb...de 5%-kal növekedjen 4. szinten,10%-kal 3. szinten 15%-kal 2. szinten és 20%-kal első szinten?...már bocsánat de sztem ez nagyon kevés...én ennek legalább a duplájáz adnám úgy,hogy a házban is növekedne a férőhely...még akkor is ha 40% resistet kap 1. szinten...100 ház helyett "csak" 60-at gyujtanak?...hurrá...nem a barakkjaim 20%-ka hanem "csak" 15%-ka áll le...

Dus 07-23-2007 19:26

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 109816)
mi lenne,ha a hulla a védő és támadóbónuszait nem szint függvényében hanem terület függvényében kapná?
pölö:0-200 semmi bónusz.201-400 heki +10% védő és támadóbónusz.401-600 heki +20% védő és támadóbónusz.601-800 heki.+30% védő és támadóbónusz.801-1000 heki +40% védő és támadóbónusz.1001-1200 heki +50% védő és támadóbónusz.stb.ekkor 2000 hektáron +90% védő és támadóbónusz,és így tovább...
de akár lehet egy határ is ,hogy ne legyen az ,hogy 10K hekin a hullának legyen +490% védő és támadóbónusza:D...bár nemtudom,hogy az ott mennyit ér:)
ja és ez csak egy példa,szal,ha szerintetek más számokkal kéne ,hogy legyen akkor sikítsatok:D

erre sokan mondták,hogy szerintük nem jó...meg is indokolnátok,vagy csak azért nem jó,mert nem jó?:D

Smooth Scroller 07-27-2007 05:50

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 111379)
+8 férőhely a házra is ugyanúgy vonatkozik?...
vagy a házban több a férőhelynövekedés?

a %-os megadás az tényleg jobb...de 5%-kal növekedjen 4. szinten,10%-kal 3. szinten 15%-kal 2. szinten és 20%-kal első szinten?...már bocsánat de sztem ez nagyon kevés...én ennek legalább a duplájáz adnám úgy,hogy a házban is növekedne a férőhely...még akkor is ha 40% resistet kap 1. szinten...100 ház helyett "csak" 60-at gyujtanak?...hurrá...nem a barakkjaim 20%-ka hanem "csak" 15%-ka áll le...

kedves dus, az ilyen hozzaszolasok miatt nem lesz soha a budos eletben semmi a hulla modositasbol. ez is keves meg az is 1 nagy nulla... es akkor minden marad a regiben. nekem senki ne mondja mar, hogy +8 ferohely a barakkban nem erositi a hullat, hat hogyne erosetene, amikor az +20% hadiero? es hogy a barakkoknak 5%-kal kevesebbje all le az igenis szamit. azonkivul a gyujasnal ott van a pontszamkulonbsegbeli malusz is, tehat a 2 1utt mar igenis tisztesseges vedelem.

koszi szepen, hogy igy hatraltatod a dolog kifejlodeset a telhetetlensegeddel.

Dus 07-27-2007 13:23

Quote:

Originally Posted by Smooth Scroller (Post 112302)
nekem senki ne mondja mar, hogy +8 ferohely a barakkban nem erositi a hullat, hat hogyne erosetene, amikor az +20% hadiero?

nem mondtam ,hogy nem erősítí a hullát, azt mondtam, hogy nem eléggé. monnyuk egy ork a hulla haderejének akár a többszörösével is rendelkezik és nem hiszem hogy 20% elegendő lenne...én legalább 40% ot adnék neki...

Burning 07-27-2007 15:09

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 112375)
nem mondtam ,hogy nem erősítí a hullát, azt mondtam, hogy nem eléggé. monnyuk egy ork a hulla haderejének akár a többszörösével is rendelkezik és nem hiszem hogy 20% elegendő lenne...én legalább 40% ot adnék neki...

szerintem Smooth ezzel azt akarta mondani, hogy ne nyavajogjunk mindenért, hogy ez nem elég, az nem elég, mert a mostanihoz képest 20%-al több férőhelye lenne, és az már jelentős különbség. lehetne csiszolgatni, de ne mondjuk mindenre, hogy nem jó.
ha Smooth mégse ezt akarta mondani, akkor se baj, én ezt akartam:)

Smooth Scroller 07-27-2007 15:36

burning, jol latod, pontosan erre celoztam. ez az "en 2szerest adnek neki" fele dolog megoli az egeszet, es csak arra jo, hogy ati behajitsa az elvetettek koze. olyan mintha vki szandekosan meg akarna torpedozni a javaslatot. ugyanis ezt igy is meg lehet tenni. gondoljunk mar bele, azert az a +2 ferohely mindenre (ures hely, barakk, torony, stb.) azert az megha kevesnek tunik is nem rossz am. pl nem mind1, hogyha mar gyujtanak az ures hekin 8 ferohely van, vagy 10, 12, 14, 16. mert akkor megsem esik le olyan nagyon a lakossag gyujtaskor. raadasul a 10%-os szintenkent novekvo tolireziszt lefogja a joreszet. tehat nemcsak a novekvo tolireziszt vedene a hullat, hanem az ures hekin levo ferohely is. ez az adjunk neki 20%-ot, mert ugy jobb, az marhasag, hiszen a legfelso szinten a 8-nak a 20%-a, szinte semmi.

a mostanihoz kepest igencsak megnohetne az onbizalma a hullas oriknak a feljebb levo csoportokban. legalabbis vmivel nehezebb lenne oket szetkapni.

sztem igenis jol hangzik es realis is:
- szintenkent +2 ferohely (0, +2, +4, +6, +8)
- szintenkent 10%-os toli/vari reziszt (0, +10%, +20%, +30%, +40%)

ha ez megvalosulna, akkor igenis jatszhato faj lenne feljebb is a hulla. ugyanis kevesebb nyerset/embert/penzt lophatnanak tole, kevesebbet gyujthatnanak (ez alapveto problema ugy 1000 heki felett) es a renges sem lenne annyira egeto gond. ugyanis barki aki nem hulla az ugyanolyan erovel rengethet mintha orias varis lenne. nincs kulonbseg. igy 1 hullatlan szovi oly gyorsan szetkaphatja most a hullat mint a pinty. mindenki dob fejenkent 4-5 rengest, meg gyujtanak aztan kesz, lehet torolni vagy ujrazni.

valamint 1re tobb sereget tarthatna az oriban, lehetne eselye utni es a ferohely novekedessel ugye nemcsak a tamadoero, hanem a vedelem is 1re erosebb lenne termeszetesen.

persze ez nem az eddigi bonuszok HELYETT, hanem MELLETTE ertendo.

de sokan mondanak vmi marhasagot es ezzel kutba esik minden. szandekos? :confused:

Burning 07-27-2007 15:43

Quote:

Originally Posted by Smooth Scroller (Post 112396)
burning, jol latod, pontosan erre celoztam. ez az "en 2szerest adnek neki" fele dolog megoli az egeszet, es csak arra jo, hogy ati behajitsa az elvetettek koze. olyan mintha vki szandekosan meg akarna torpedozni a javaslatot. ugyanis ezt igy is meg lehet tenni. gondoljunk mar bele, azert az a +2 ferohely mindenre (ures hely, barakk, torony, stb.) azert az megha kevesnek tunik is nem rossz am. pl nem mind1, hogyha mar gyujtanak az ures hekin 8 ferohely van, vagy 10, 12, 14, 16. mert akkor megsem esik le olyan nagyon a lakossag gyujtaskor. raadasul a 10%-os szintenkent novekvo tolireziszt lefogja a joreszet. tehat nemcsak a novekvo tolireziszt vedene a hullat, hanem az ures hekin levo ferohely is. ez az adjunk neki 20%-ot, mert ugy jobb, az marhasag, hiszen a legfelso szinten a 8-nak a 20%-a, szinte semmi.

a mostanihoz kepest igencsak megnohetne az onbizalma a hullas oriknak a feljebb levo csoportokban. legalabbis vmivel nehezebb lenne oket szetkapni.

ha ez megvalosulna, akkor igenis jatszhato faj lenne feljebb is a hulla. ugyanis kevesebb nyerset/embert/penzt lophatnanak tole, kevesebbet gyujthatnanak (ez alapveto problema ugy 1000 heki felett) es a renges sem lenne annyira egeto gond. ugyanis barki aki nem hulla az ugyanolyan erovel rengethet mintha orias varis lenne. nincs kulonbseg. igy 1 hullatlan szovi oly gyorsan szetkaphatja most a hullat mint a pinty. mindenki dob fejenkent 4-5 rengest, meg gyujtanak aztan kesz, lehet torolni vagy ujrazni.

valamint 1re tobb sereget tarthatna az oriban, lehetne eselye utni es a ferohely novekedessel ugye nemcsak a tamadoero, hanem a vedelem is 1re erosebb lenne termeszetesen.

persze ez nem az eddigi bonuszok HELYETT, hanem MELLETTE ertendo.

de sokan mondanak vmi marhasagot es ezzel kutba esik minden. szandekos? :confused:

ja, ezt még nem mondtam, ezeket természetesen, ahogy Smooth is írta, csak mellette és nem helyette támogatom;)
tán még lehetne hozzátenni dolgokat...de nekem alapvetően tetszik:)

Dus 07-27-2007 16:27

Quote:

természetesen nem szándékos:)
de ha már ennyinél maradunk akkor legyen ahogy Valezius mondta,százalékosan megadva.pl a házak miatt...

Valezius 07-27-2007 16:34

Quote:

Üres területre is +2?
Az összes lakibónusz %-ban van megadva, ezért szerintem ennek is abban kéne lennie?
Vagy az miért lenne rossz?

Burning 07-27-2007 19:31

nem tom, mennyire megoldható, mivel üres területnél +2 hely 25%, a barakkoknál 5%, a házaknál meg 4%, tehát ezt hogy akarnád egy százalékban kifejezni...sehogy, ezért mondjuk inkább azt, hogy +2 hely, mindenre. ez egységes;)

Valezius 07-27-2007 23:33

Quote:

Originally Posted by Burning (Post 112518)
nem tom, mennyire megoldható, mivel üres területnél +2 hely 25%, a barakkoknál 5%, a házaknál meg 4%, tehát ezt hogy akarnád egy százalékban kifejezni...sehogy, ezért mondjuk inkább azt, hogy +2 hely, mindenre. ez egységes;)

Húha, smooth azt mondta, hogy +2 és akkor már ahhoz kell ragaszkodni mindenáron?
Tessék egy alternatíva: 5-10-15-20%, olyan oltári nagy különbség nincs.

Burning 07-28-2007 07:48

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 112605)
Húha, smooth azt mondta, hogy +2 és akkor már ahhoz kell ragaszkodni mindenáron?
Tessék egy alternatíva: 5-10-15-20%, olyan oltári nagy különbség nincs.

1. nem kell ahhoz ragaszkodni, de valamilyen szám kellett az érvembe, és mivel eddgi smooth javaslata tetszik, ezért az övéből ragadtam ki a számot;)
2. amúgy ezek szerint a te véleményed az, hogy könnyebb lenne úgy leírni a súgóban, hogy üres helynél 25%, barakkoknál 5% és házaknál 4%...szerintem mindenkinek egyszerűbb, ha úgy írjuk le, hogy + 2 férőhely mindenhova. mondjuk nekem teljes mértékben mindegy, hogy három különféle százalék vagy egy szám lesz.

kuku 08-05-2007 10:32

Ez a teljes krónika jó dolog, de már így is elég nagy előny a betegség, amit a hullától kapunk el, és az, hogy nem kell tanyát építenie, ha meg mégis épít, akkor meg kiteszi piacra és lesz belőle sok pénze.

Valezius 08-05-2007 10:58

Quote:

Originally Posted by kuku (Post 115107)
Ez a teljes krónika jó dolog, de már így is elég nagy előny a betegség, amit a hullától kapunk el, és az, hogy nem kell tanyát építenie, ha meg mégis épít, akkor meg kiteszi piacra és lesz belőle sok pénze.

Már rég nem a teljes krónikáról megy a dolog. Ide az emberek azért írnak, hogy a többiek elolvassák... Jó lenne, ha mielőtt hozzászólsz te is ezt tennéd...

Lacc 08-05-2007 13:21

Sztem a hullának nem kell semmi plusz:cool::cool::cool::cool::cool:
úgyis sok a hulla:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Andrew 08-05-2007 13:24

Quote:

Originally Posted by Lacc (Post 115133)

majd ha följebb lépsz egy szintet, rájössz, hogy ez nagyon nincs így...
sőt, ha lépsz még egy szintet, akkor meg már egyenesen vissza fogod sírni a jó öreg hullákkal tarkított időket ;)

-Ede- 08-05-2007 14:31

Quote:

vagy ne jácc anarchban, és máris sokkal kevesebb lesz a hulla;)

laci 08-05-2007 19:29

Quote:

Originally Posted by kuku (Post 115107)

Quote:

Egyesek nagyon vágják a témát :D

Dus 08-07-2007 20:01

én amondó vagyok, hogy legyen az írva, hogy mindenhova 5%-10%-15%-20% férőhelybónuszt kap.Nem hiszem, hogy az, hogy +2 férőhely az jó lenne, mert pl most nem az lessz a lényeg, hogy azért nem írhatunk 5%-ot mert pl az üres területeknél 25%.Sztem itt nem az üres hely, hanem a barakkok és a házak a mérvadóak.A háznál meg nem zavarna, hogyha 4% férőhelybónusz helyett 5% lenne:)...

Andrew 08-07-2007 20:14

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 115700)
én amondó vagyok, hogy legyen az írva, hogy mindenhova 5%-10%-15%-20% férőhelybónuszt kap.Nem hiszem, hogy az, hogy +2 férőhely az jó lenne, mert pl most nem az lessz a lényeg, hogy azért nem írhatunk 5%-ot mert pl az üres területeknél 25%.Sztem itt nem az üres hely, hanem a barakkok és a házak a mérvadóak.A háznál meg nem zavarna, hogyha 4% férőhelybónusz helyett 5% lenne:)...

csak a gyújtás okozna nagyobb károkat ;)

Valezius 08-07-2007 20:20

Quote:

Originally Posted by AndrewB (Post 115706)
csak a gyújtás okozna nagyobb károkat ;)

biztos?
Ha 5% férőhely bónusza van házra, akkor kevesebb ház kell, mintha 4% lenne (iiletve 10% 8% helyett) abból meg kevesebb gyullad.
Valaki levezetné mondjuk 1000hekis hullára, hogy melyik esetben éri nagyobb kár?
(Abból mennyi gyullad?)

All times are GMT +1. The time now is 09:52.