![]() |
Quote:
|
Mondjuk az,hogy körváltás (hivatalos) kezdése után 3seccel még távolt néztem, mennyire számit annak?:D:D:D
|
Quote:
|
Quote:
2. Van és ismerem a %-os számokat is 3. volt, mert nem használom semmire, csak a ht 4. sikerült, mert megnéztem |
Quote:
5: nem gnóm vagy:) |
Quote:
7. Nem is a Hódban volt, hanem egy másik játékban. 8. Nincs is számítógépem. 9. Én se vagyok. |
Mert bele jöttem ebbe a témaba:
Pár nappal ezelőtt egy alsóbb csoportban támadást intéztem egy ország ellen. Ez nem is lényeges, hanem másnap reggel látom valaki kísért és 5x pattant. Senkinek semmi veszteség pedig nekem volt otthon pár száz íjam, meg 2k elitem. Gondolom megnézem ki volt ez a bátor ember és látom egy mf hulla az!!!! Én eléggé furcsálétam a dolgot. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Én régebben egyszer B-ben jártam úgy, hogy véletlen 2k elittel támadtam ki 20k helyett. Ütés utáni körben jött is nekem az mf hulla 3 sereggel. Véletlennek nem nevezném, B-ben nem szoktak hullák csak úgy 3 seregekkel próbálkozni. Valaki szólt neki, hogy ütés volt 2 körön, gömböt viszont nem tudott adni, így hát vakon jött. Lehet befért volna ha nem lámázom el a kitámadást, így viszont adott nekem 5x földet:)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Pepa ebben semmi furcsa nincs, vannak ostobák, mint én... :) |
Quote:
Én pattanok, és megjelenek a krónikában. Mellesleg 5 tábornokkal küldtem ki a 2k elitet:) Kövi kv-nál ő elindul, én egy körre vagyok otthonról. Azután következőnél ő pattan rólam, én meg hazaérek full tábornokostul. És végül hazakísérem... Nem kell ehhez tábornok személyiség. |
Készítettem 1/A-ban 1 orira szövi történetet (nem SZK-s, hanem jelenleg klánban lévő orira), de nem írt ki semmit, ez hogy lehet? ha mást nem az aktuális klánját ki kéne írja, nem?
|
Quote:
|
Úgy látom, hogy ez a téma átment "minden kérdést itt teszünk fel, hogy ne lehessen kiigazodni semmin" témává, úgyhogy téma ezennel lezárva. Ha valakinek kérdése merül fel, akkor a kérdésnek megfelelő témacímmel nyisson új témát a segítségek részben.
|
All times are GMT +1. The time now is 11:32. |