![]() |
Csak egy kérdés:ha egy ori majd úgy dönt,hogy ő nem tudja a kisnégyesek feltételével teljesíteni a következő szintet,és lemond 2 személyiségéről,a fellépése után azért kap +1 újraindulási lehetőséget?
|
Quote:
|
Szerintem én csak kérdeztem,hogy tudjam :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Már annyi minden felmerült B-ből fordulásnál. Személyiség nélküli fordulási lehetőség, személyiségek leadása? stb.
Az utóbbi hozzászólásokat összefoglalva. Ha a játék elsődleges célja az 1/A és a kék számok a másodlagosak, akkor miért kellett bevezetni a B-ből fordulást? Ez akkor se tetszett és most se tetszik. Szerintem személyiséget csak A-ból fordulásnál lehessen szerezeni. Akkor nem kötelező, hanem aktív lenne az érintett csoport. Eddig csak dekkoltak egy helyben az országok ezer körig, most egy picit felfedeznek és utána dekkolnak, hogy a lenti országok fordulgassanak! Jelenleg semmi motívációja nincs egy 10e hektár fölötti országnak a fordulásra. Ha a forgolodó országok rálennének utalva, hogy oda menjenek és az A-ban megjelennek kék 5-ös 6-os stb. országok, akiknek elkell érniük a bizonyos Top%-ot, rálennének kényszerítve az éppen akkori aktuális Top országok leütésére. (és netán az éppen akkori aktuális top országok meg a fordulásra) |
Quote:
Ahhoz, hogy ezek fordulhassanak, az A-s terveit nem fogja félbehagyni senki. |
Quote:
"...viszont akció azért valljuk be nincs ennyi az A-ban. Valamivel elüti hát az idejét..." És ezen nem kéne változtatni vagy valami motívációt is adni? |
Quote:
|
Quote:
Én mindenfélképpen támogatnám, hogy személyiséget _csak_ A-ból fordulva lehessen megszerezni, hiszen az A is szerves része a játéknak.. Mivel szerinted is az "A" a játék csúcspontja, igenis mindenki tapasztalja meg és ha másik személyiséget akar, akkor dolgozzon meg érte.. Hozzáteszem szerintem ez még mindig humánusabb, mint bizonyos szinteken a top1 vagy akár a top1% elérése.. |
Quote:
|
Quote:
Úgyhogy ha második személyiséget akar, akkor mindenképp meg kell tapasztalnia az A-t, és meg kell dolgoznia érte. Most is. Ezen a mostani javaslat nem változtat. Ne térjünk ennyire el a témától. :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Lehessen B-ből fordulni, ha az A-ban van országod és teljesíti is a szükséges Top köröket. Viszont személyiséget ne kapjon ezért! Csak az az ország kapjon személyiséget amelyik közvetlenül az A-ból fordul! Vagy alapból elveted ezeket a javaslatokat, mert tényleg elbeszélünk melletted! |
Quote:
Nem támogatok semmi más olyan lehetőséget, ami "plusz személyiség nélküli" fordulást tesz lehetővé, hiszen ilyen már van, kár újra feltalálni a spanyolviaszt. Arról beszélünk, hogy a plusz személyiségért mit kell teljesítenie. Erre volt a javaslat, hogy a B-ben *ÉS* az A-ban is a szigorított feltételeket. (Ha 1 személyiséges országról van szó, akkor nincsenek szigorított feltételek, ezeket már megbeszéltük.) |
Quote:
Visszatérve a témára, szerintem jobb lenne, ha az 1/A-s orinak is teljesítenie kéne a 2/B-s ori fordulásának feltételeit, sokkal reálisabb. Ezzel nehezithetjük a régebbi játékosok játékát, az újjakat pedig nem értinti a változtatás. |
Quote:
mondjuk _tény_, hogy ezen javaslatnál nem vagyok tekintettel azokra, akiknek sok országuk van.. de nem hinném, hogy az lenne a cél, hogy mindenkinek minél több országa legyen.. ha igen, akkro sorry.. |
Quote:
..... ööö...... ez volt a javaslat, igen......... :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Ez volt a javaslat. Most kicsit belegondolva, fordított helyzetben lehet, hogy kicsit engedékenyebb lennék, és akkor is ugyanezt a feltételt kéne teljesíteni: ha a B-s országa még csak 1 személyiségű, de az A-s már 9, akkor ne kelljen az A-ban top1-nek lennie ahhoz, hogy a B-s országgal fordulhasson a második személyiségért. Erről lehet persze vitázni, ez ilyen extrém formában még nem merült fel azt hiszem. Látom van itt még pár eldöntendő kérdés. :) |
Quote:
|
A következő javaslat az lesz, hogy töröljük el az elf fajt, vagy mégis mi?
|
Quote:
|
Quote:
|
Összefoglaló #1
Amiket már megbeszéltünk:
(1) - top 30% - ahogy eddig |
Összefoglaló #2
Amit épp most beszélünk:
|
Összefoglaló #3
Ami szóbakerült, de majd csak az aktuális téma után térünk vissza rá:
Ez kb ott tart, hogy mivel mindenki elfelejtette a háború menüpont létezését az anarch legfelső szintjén, ezért nehogymár ezentúl egy háborús stratégiai játékban harcolni kelljen. A fenti topicban lehet erről beszélgetni, amíg végzünk itt az aktuális témával, majd itt is ki lehet fejteni, hogy ki mire jutott, és meg lehet próbálni meggyőzni engem arról, hogy ez így van jól, hogy csak felfedezni lehessen egy csoportban. |
Összefoglaló #4
Amik valamelyest kapcsolódnak a mostani felvetéshez, de más témák, és máshol van róluk a megbeszélés:
http://forum.queosia.com/showthread.php?t=852 http://forum.queosia.com/showthread.php?t=498 http://forum.queosia.com/showthread.php?t=656 http://forum.queosia.com/showthread.php?t=625 (Csak témacímeket néztem, ha máshol vannak, akkor bocsi. ;)) |
Quote:
|
Quote:
Ezt direkt csináljátok? Mert akkor kár beszélni a témákról, beteszem őket, azt szevasz. |
Megbocsáss Attila, de sztem most te nem érted h miről beszél Mc. Azt meg én nem értem h mi kapcsolata van a válaszodnak arra amit írt Mc.
|
Quote:
|
Quote:
A betonelfeknek semmi köze a témához. Azokra is lenne ötletem vagyis már ki is fejtettem a klántámadások reformja topicban, de nincs közvetlen köze ahhoz, hogy a fordulós orik kapnak e személyiséget vagy sem. Másrészről engem kb annyira izgat fel a személyiségek száma, mint Gobbi Hilda lehellete... Ami volt kékszámos orim eddig azokat mind töröltem, mert nem szeretek már a lenti csopikban játszani. Éppen ezért én a magam részéről támogatnám azt is, hogy csak 1A-t megjárt orik kapjanak uj személyiséget, DE ha belegondolok, mi lenne ha szeretnék lejjebb is játszani és nincs kedvem 15K hekiről az 5.-re lépni az 1A-ból akkor asszem zavarna, hogy mi a szarért nem kaphatok uj személyiséget a fordulós orijaimmal... No magamról ennyit. Végül egy 5let... Mi lenne ha ... - ha valakinek van az 1A-ban orija, de a 2B-ből fordul egy másikkal az 5.-re akkor mindig az 1A-s ori kapná a plusz személyiséget? Persze csak akkor kaphatná meg ha a személyiségszámnak megfelelő eredménnyel rendelkezik az 1A-ban. Így legalább a játék csúcscsopijában lennének a legnagyobb személyiségű orik és nem a kezdőkön élvezkednének, másrészről állandóan teljesíteni kéne azoknak akik több személyiséget szeretnének. Kiélezett harc lehetne az 1A-topjában. |
Quote:
Neh, ez követhetetlen. Van egy 5 személyiséges országom az A-ban, indítok egy új orit, fellépek top30%-okkal, és 6 személyiségűvé teszem az A-s országot? Mire fel? 5 személyiséggel nem a top30%-ot kéne teljesítenem. Ha viszont az A-s ország feltételeinek kell megfelelnem, akkor nem tudom kiélvezni, hogy végre itt egy ország, amivel nem kell a top10%-ba menni, hanem a top30%-ból is léphetek. Ráadásul ezt elmagyarázni sem egyszerű senkinek, hogy miért úgy működik, ahogy, és mit kell tennie, ha nem úgy szeretné, és mi van, ha később mégis. Ezt az irányt ne folytassuk. |
Quote:
Az kapja a plussz személyiséget aki a legmagasabb szinten van, tök egyszerű megmagyarázni. Másrészt te írtad korábban,hogy visszafelé is lehetne működtetni a feltételrendszert a személyiségekhez... Ha az 1A-s ori 3 személyiséges akkor a 2B-ből csak a 3 személyiséges követelménynek megfelelően léphetsz az 5.-re. A többi csopiban élvezheted a top30% alacsonyszintű kihívását. |
Quote:
Felejtős, ne bonyolítsunk. |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 17:50. |