Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Minden ami 1/A (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=55)

Senki 05-09-2006 21:24

hehehehe.... nem vagytok az A-ban. most már nagy a csend, mivel van ellenfele a topklánnak és megy a bunyó.... mi is arra készülünk, de mi később fogunk szeletet vágni a tortából... :D

Kocka 05-10-2006 08:48

Quote:

Originally Posted by Senki
hehehehe.... nem vagytok az A-ban. most már nagy a csend, mivel van ellenfele a topklánnak és megy a bunyó.... mi is arra készülünk, de mi később fogunk szeletet vágni a tortából... :D

Akkor viszont ugy erzem hogy az elso 60 oldal beiras ebbe a topicba enyhen szolva is pesszimista volt a nagyklan es az o verhetetlenseguk tekinteteben :) Mintha vegig azt olvastam volna, hogy sosem verik be, meg inditsuk ujra a csopit :o Tecc nekem ez,hogy ennyi ido alatt valtoznak a dolgok odafenn :D

Senki 05-10-2006 09:08

Quote:

Originally Posted by Kocka
Akkor viszont ugy erzem hogy az elso 60 oldal beiras ebbe a topicba enyhen szolva is pesszimista volt a nagyklan es az o verhetetlenseguk tekinteteben :)

najó, nem szabad beszólni azokra akik nyavajogtak, én is szidtam Zoliékat, de aztán változott a szitu, meg előtte már a véleményem is... most egy elég ambiciózus csapatban vagyok, majd megláttjuk mire jutunk :D

Kocka 05-10-2006 09:30

Quote:

najó, nem szabad beszólni azokra akik nyavajogtak, én is szidtam Zoliékat, de aztán változott a szitu, meg előtte már a véleményem is... most egy elég ambiciózus csapatban vagyok, majd megláttjuk mire jutunk :D

Ha ez az ambiciozus azt jelenti, hogy versenykepes akkor vegyetek be engem is :D 500 kor es mennek fel, de asszem csak akkor lepek klanba ha talalok olyan embereket akik elsok akarnak lenni es nemcsak kiskekszazasok. Bar vegigolvasva az 1a-s forumokat ugy tunik ilyen eleg keveske van jelenleg:( Vagy csak nem forumoznak :D

Alba 05-10-2006 09:41

Az ambiciozus azt jelenti hogy tamadi akar es elso akar lenni...Csak hat ehhez meg kell teremteni a feltetelek es megkeresni a megfelelő embereket.Utana mar lehet nyomulni...
Nekunk a feltetelek meg ne mteljsene adottak de igyekszik az ember :)

Kocka 05-10-2006 09:48

Quote:

Originally Posted by Alba
Az ambiciozus azt jelenti hogy tamadi akar es elso akar lenni...Csak hat ehhez meg kell teremteni a feltetelek es megkeresni a megfelelő embereket.Utana mar lehet nyomulni...
Nekunk a feltetelek meg ne mteljsene adottak de igyekszik az ember :)

Ezekszerint Senkivel vagy egy klanban? :) Vagy meg Senkivel sem? :D

Alba 05-10-2006 09:51

Igen senkivel vagyok egy klanban..._Ha jol emlekszem :)

Senki 05-11-2006 12:36

Valahogy rémlik az orineved Alba mintha sárgával lenne a szövetségek menüpontomban de nem emléxem már látod... :D

Alba 05-11-2006 12:48

Lehet bar nekem senki nevü ori nem remlik se sargán se pirosan se zölden se kéken :D
Lehet te álnéven jáccol?:)

Senki 05-11-2006 12:49

Atyaég! meglehet! hogy én erre nem gondoltam?! :D:D:D

Alba 05-11-2006 12:50

Azta betyár mindenségit....
Senkit sem vezsek be többet ....:D

SzaTo 05-12-2006 12:38

Quote:

Mintha vegig azt olvastam volna, hogy sosem verik be, meg inditsuk ujra a csopit :o Tecc nekem ez,hogy ennyi ido alatt valtoznak a dolgok odafenn :D

Szia !
Ezek a dolgok nem ilyen gyorsan változnak, de az elmult 1-2 hónapban történtek dolgok, amik a fórumokon publicitást kaptak.
Történetesen klánütések.
Ezeket akár 1000 körös felkészülések is megelőzik, és mondhatni nagyon hosszadalmas, unalmas felkészülés, termelés, és sok-sok elszenvedett pofon.
A kitartás, ami a legfontosabb, ha fel akarsz kerülni a Topba.

:eek:

Kocka 05-12-2006 18:47

Quote:

Originally Posted by SzaTo
Szia !
Ezek a dolgok nem ilyen gyorsan változnak, de az elmult 1-2 hónapban történtek dolgok, amik a fórumokon publicitást kaptak.
Történetesen klánütések.
Ezeket akár 1000 körös felkészülések is megelőzik, és mondhatni nagyon hosszadalmas, unalmas felkészülés, termelés, és sok-sok elszenvedett pofon.

Azzal nem lesz gond, olyan vagyok mint egy pitbull :D
Gondolom, hogy nem volt gyors, de en most kezdtem ket napja ezt a forumot bongeszni es folyton csak azt olvastam, hogy ilyen jok olyan szuperek valakik aztan meg egy napra ra mar mas az elso. Nekem ez kivulallokent 2 nap esemenye volt es baromi gyors valtozasnaktunik :)

Remedy 05-12-2006 19:11

Quote:

Azzal nem lesz gond, olyan vagyok mint egy pitbull :D
Gondolom, hogy nem volt gyors, de en most kezdtem ket napja ezt a forumot bongeszni es folyton csak azt olvastam, hogy ilyen jok olyan szuperek valakik aztan meg egy napra ra mar mas az elso. Nekem ez kivulallokent 2 nap esemenye volt es baromi gyors valtozasnaktunik :)

Ez azert van, mert olyan dolgokba akarsz beleszolni, amiben nincs semmi tapasztalatod, es a forum olvasgatasa kozben nem is lesz... Gyerunk fel az 1/A-ba! :P

wand 05-12-2006 19:17

Quote:

Szia !
Történetesen klánütések.

Szato, történetesen a két klánütéshez hozzátenném, hogy nekektek szükségetek volt mindkét klánütéshez baromi nagy szerencsére is.

Kocka 05-12-2006 19:19

Quote:

Originally Posted by Remedy
Ez azert van, mert olyan dolgokba akarsz beleszolni, amiben nincs semmi tapasztalatod, es a forum olvasgatasa kozben nem is lesz... Gyerunk fel az 1/A-ba! :P

Azon vagyok :)
Csak jo lenne egy jo csapat, mert jelenleg egyedul vagyok mint a bena acs ujja :D Ezert vagyok itt es kelletem magam. Fedezzetek fel! ;)

Milán™ 05-14-2006 10:05

1A-ban mekkora a legnagyobb szöviraktár?:)

puma 05-14-2006 11:40

Quote:

Azon vagyok :)
Csak jo lenne egy jo csapat, mert jelenleg egyedul vagyok mint a !bena acs ujja :D !Ezert vagyok itt es kelletem magam. Fedezzetek fel! ;)

kifejezetten tiltakozom!!!!!!

Gyula 05-14-2006 11:50

Quote:

Originally Posted by puma
kifejezetten tiltakozom!!!!!!

Hehe, béna ács létedre meg van az összes újjad? :D:D:D:D

SzaTo 05-15-2006 08:47

Quote:

Originally Posted by wand
Szato, történetesen a két klánütéshez hozzátenném, hogy nekektek szükségetek volt mindkét klánütéshez baromi nagy szerencsére is.

Kedves Wand!
Nem tehetek róla, ha a topklán hónapok óta
Csak termel és vegetál.
Ilyenkor a figyelem lankad, a piac pang,
rozsdásodik a Klán.

Nevezheted szerencsének, mázlinak,
Vagy egyszerűen csak egy jó pillanatnak.
Az élet is erről szól, jókor, jó helyen,
És megélhetsz belőle fényesen.

Nekem a szerencse a Lottó 5-ös,
Monro monaná: "Haggydmá tökös"
De nem hagyom, mert ha írsz nekem,
Azzal felkelted figyelmem.
Ha megtisztelsz a szóval, írással,
a minimum hogy megdoblak egy válasszal.
Szerencse lehetett volna nálatok,
De most a másik oldalt kaptátok.

A múlt - elmúlt, kalandos jövő vár,
Sok kis klán elindult felfelé már.
Remélem a játék egyszer színesebb lesz,
És a régi dolgokon te is csak nevetsz.
Nekem a Hódító kicsit már függőség,
Barátok, fórum, no meg a VIP töltés :)
Ha kersel tudod, hogy hol találsz,
Tudod a Szkarabeusz elég jó VADÁSZ :)

Északföld 05-24-2006 22:30

Quote:

Kedves Wand!
Nem tehetek róla, ha a topklán hónapok óta
Csak termel és vegetál.
Ilyenkor a figyelem lankad, a piac pang,
rozsdásodik a Klán.

Nevezheted szerencsének, mázlinak,
Vagy egyszerűen csak egy jó pillanatnak.
Az élet is erről szól, jókor, jó helyen,
És megélhetsz belőle fényesen.

Nekem a szerencse a Lottó 5-ös,
Monro monaná: "Haggydmá tökös"
De nem hagyom, mert ha írsz nekem,
Azzal felkelted figyelmem.
Ha megtisztelsz a szóval, írással,
a minimum hogy megdoblak egy válasszal.
Szerencse lehetett volna nálatok,
De most a másik oldalt kaptátok.

A múlt - elmúlt, kalandos jövő vár,
Sok kis klán elindult felfelé már.
Remélem a játék egyszer színesebb lesz,
És a régi dolgokon te is csak nevetsz.
Nekem a Hódító kicsit már függőség,
Barátok, fórum, no meg a VIP töltés :)
Ha kersel tudod, hogy hol találsz,
Tudod a Szkarabeusz elég jó VADÁSZ :)

Nos tisztázzunk pár apró, ámbár fontos tényt. Elég nagyra vagytok ezzel a szkarabeusz névvel. Pedig ez egy kutya közönséges szargalacsinhajtó bogár. Még az ókori egyiptomiak tisztelték szent állatként. (Jó rég volt, ennyire csak nem vagytok öregek.) Ez nem egy nagy dolog, mára csak egy ganajtúró. A vadásztól elég messze áll, max elég erős a páncélja, aztán ennyi.
Rolanddal valami vers tanfolyamra jártok? Általános iskolás verikéket kreáltok, ennyire uncsi TOP 1-nek lenni?

GOD 05-24-2006 23:12

huhh

Mi most ennyire kell hogy útáljuk egymást? Én még itt viszonylag új vagyok, bár 6 éve játszom, de soha sem tudtam útálni senkit, csak ha tényleg olyan paraszt módján viselkedtek velem :-)

Én nem hiszem, hogy ez köll, és nem tudom miért van ez igy, de ez csak egy játék... Attól mert oda vissza megy a szogatás attól még akár sört is tudnék inni bármelyikőtökkel :D Apropó !!! Monróéknál buli lesz valamikor :p

Még amikor Északföld és Huszárvágás volt a 7-8. és Sharky meg én a 9-10, engem is bevertetek egyszer, akkor sem csináltam semmi olyat, hogy dögöljetek meg, meg stb...
Nem értek én má semmit se... banyek :-)

Remedy 05-25-2006 09:24

Quote:

Originally Posted by GOD
Mi most ennyire kell hogy útáljuk egymást? Én még itt viszonylag új vagyok, bár 6 éve játszom, de soha sem tudtam útálni senkit, csak ha tényleg olyan paraszt módján viselkedtek velem :-)

Én nem hiszem, hogy ez köll, és nem tudom miért van ez igy, de ez csak egy játék... Attól mert oda vissza megy a szogatás attól még akár sört is tudnék inni bármelyikőtökkel :D Apropó !!! Monróéknál buli lesz valamikor :p

Még amikor Északföld és Huszárvágás volt a 7-8. és Sharky meg én a 9-10, engem is bevertetek egyszer, akkor sem csináltam semmi olyat, hogy dögöljetek meg, meg stb...

Egyetertek Teso! Zoli az elozo postodnak megis mi ertelme volt? Mint ahogy egy masik topicban is irtam, nojetek mar fel vegre! Ez vonatkozik mindazokra akik egymasnak uzengetnek mindenfelet, egymas klannevet, multjat, cselekedeit, orszagat, barmit szapulnak, ennek semmi ertelme. Menjetek a duhongobe vagy vhova.... Mar annyira unom hogy normalis beszelgetes helyett ilyeneket kell olvasni.... es legalabb 50%ban....

Északföld 05-25-2006 16:40

Quote:

Originally Posted by GOD

Nyugi, mi is voltunk Monro kocsmájában jó párszor. Az utálat egyáltalán nem valós ,de hát hagy húzzuk már egymást. :-D

Északföld 05-25-2006 16:41

Quote:

Originally Posted by Remedy
Egyetertek Teso! Zoli az elozo postodnak megis mi ertelme volt? Mint ahogy egy masik topicban is irtam, nojetek mar fel vegre! Ez vonatkozik mindazokra akik egymasnak uzengetnek mindenfelet, egymas klannevet, multjat, cselekedeit, roszagat, barmit szapulnak, ennek semmi ertelme. Menjetek a duhongobe vagy vhova.... Mar annyira unom hogy normalis beszelgetes helyett ilyeneket kell olvasni.... es legalabb 50%ban....

Tudod ez egy beidegződés. Amúgy sem szoktam az ellenfeleimet dicsőíteni, viszont húzni egymást jó dolog. :) Nem kell ám ezeket komolyan venni. :)

Remedy 05-25-2006 20:18

Quote:

Originally Posted by Északföld
Tudod ez egy beidegződés. Amúgy sem szoktam az ellenfeleimet dicsőíteni, viszont húzni egymást jó dolog. :) Nem kell ám ezeket komolyan venni. :)

En amit nem akarok hogy komolyan vegyenek, abba teszek smileyt. A Tiedben nem sok volt....

GOD 05-25-2006 22:16

Én azér nem haraxom senkire sem... Bár amikor Wand lejött Monróékhoz, picit megfagyott a levegő, de aztán minden ment tovább :D
Mostantól én személy szerint igyexem tenni mindenféle ilyen dolog ellen, persze akadhat mindenkiben szálka, de az csak az első sörig szálka :-)

Ja Zoli! A múlkori leveledre még annyit irnék, hogy az egész családom egyenruhás, harckocsik és gépágyúk közt nőttem fel, tudom mi az egyenruha, mi a parancs... Voltam katona, és dolgoztam a Honvédelmi Minisztériumban is... Talán ezen okok miatt lettem én a család egyetlen feketebáránya... Maradok a jó öreg billentyűzetnél :p

monro 05-25-2006 23:04

Quote:

Nyugi, mi is voltunk Monro kocsmájában jó párszor. Az utálat egyáltalán nem valós ,de hát hagy húzzuk már egymást. :-D

Most mér mondod? :)
Én igenis ki nem állhatlak :D

monro 05-25-2006 23:07

Quote:

Nos tisztázzunk pár apró, ámbár fontos tényt. Elég nagyra vagytok ezzel a szkarabeusz névvel. Pedig ez egy kutya közönséges szargalacsinhajtó bogár. Még az ókori egyiptomiak tisztelték szent állatként. (Jó rég volt, ennyire csak nem vagytok öregek.)

Zoli hagy közöljek veled egy rossz hírt:)
A szkarabeusz húsevő bogárka és nem tévesztendő össze a a közönséges ganajtúróval! Nézd meg a Mumiát dvd-n és nézd meg mit csinálnak azok a kis szaros bogárkák azzal akit elcsípnek :D

Senki 05-26-2006 09:15

Monro: a Múmiában hülyeségeket beszélnek, mert ahogy egy múmia se kel fel, úgy a szkarabeusz is a ganajt eszik, nem húst... de amúgy a szándékot értjük :D

Szóval a szkarabeusz csak egy ganajtúró bogár, bár az egyiptomiak az örökkévalóság, és a feltámadás szent álataként tisztelték mert a kakiból kelnek ki... de keress rá, mert a gogül a barátod, ott sok hasznos dolgot találsz róla :D:D

*kelletlenül bár, de Zolinak adtam igazat most :D*

monro 05-26-2006 10:20

Quote:

Monro: a Múmiában hülyeségeket beszélnek, mert ahogy egy múmia se kel fel, úgy a szkarabeusz is a ganajt eszik, nem húst... de amúgy a szándékot értjük :D

Szóval a szkarabeusz csak egy ganajtúró bogár, bár az egyiptomiak az örökkévalóság, és a feltámadás szent álataként tisztelték mert a kakiból kelnek ki... de keress rá, mert a gogül a barátod, ott sok hasznos dolgot találsz róla :D:D

*kelletlenül bár, de Zolinak adtam igazat most :D*

Akkor keverem a papucsállatkával :D
Tekintsétek úgy, hogy mi a Múmia szkarabeuszairól vagyunk elnevezve;) Azok bálnákat ettek ha jól tudom :D

Arwyl szelleme 05-26-2006 10:30

Quote:

Originally Posted by monro
Akkor keverem a papucsállatkával :D
Tekintsétek úgy, hogy mi a Múmia szkarabeuszairól vagyunk elnevezve;) Azok bálnákat ettek ha jól tudom :D

Nem kecskéket? :D

monro 05-26-2006 10:58

Quote:

Originally Posted by Arwyl szelleme
Nem kecskéket? :D

A bálnák ették meg a kecskéket a kis szkarabeuszok meg kecskéstől a bálnákat :D

Senki 05-26-2006 11:32

monro: nem lehet hogy ganévá püfölték a kecskéket bálnástul meg mindenestül, aztán golyóvá gyúrták őket és utána ették meg? :D végülis arról nem szól a fáma, hogy miből lett a ganégalacsinjük... lehet hogy ganévá vert állatok... :rolleyes: :D

-Fegya- 05-26-2006 13:06

Quote:

Originally Posted by monro
A bálnák ették meg a kecskéket a kis szkarabeuszok meg kecskéstől a bálnákat :D

Közben az öreg cápa meg figyelt! :)

Xeper 05-26-2006 13:11

Quote:

Originally Posted by -Fegya-
Közben az öreg cápa meg figyelt! :)

Őt belegyúrták a gombócba, és kikelt már belőle a kis szkarabeusz :D

GOD 05-26-2006 22:33

Huhh...
Szkarabeusz. Görög szó... Szerintem belemászik a bálnákba, meg a kecskékbe, belülről szétpüfölték a cuccot kakivá, és az egész beles gyomros véres kakit kigörgették a száján, és beletették a múmia szarkofágjába. És utánna együtt görgették a cápa őő izééé ...ig
na valahogy igy van ez. :D

Északföld 05-27-2006 17:51

Quote:

Originally Posted by GOD
Huhh...
Szkarabeusz. Görög szó... Szerintem belemászik a bálnákba, meg a kecskékbe, belülről szétpüfölték a cuccot kakivá, és az egész beles gyomros véres kakit kigörgették a száján, és beletették a múmia szarkofágjába. És utánna együtt görgették a cápa őő izééé ...ig
na valahogy igy van ez. :D

Nem tudjátok ti ezt. :D A szakarabeuszok cápát ettek, majd abból csináltak szargalacsint. Ezt elhajtották a kecskéig, ahol akkora szarba kerültek, hogy jó idegi, nem tudták elgörgetni. Majd egyszer sikerült nekik mikor a kecske elaludt. Azóta meg olyan messzire görgették, hogy még véletlenül se kerüljenek szarba, mert esetleg nem tudnának kimászni belőle.:D

monro 05-27-2006 19:39

Quote:

Nem tudjátok ti ezt. :D A szakarabeuszok cápát ettek, majd abból csináltak szargalacsint. Ezt elhajtották a kecskéig, ahol akkora szarba kerültek, hogy jó idegi, nem tudták elgörgetni. Majd egyszer sikerült nekik mikor a kecske elaludt. Azóta meg olyan messzire görgették, hogy még véletlenül se kerüljenek szarba, mert esetleg nem tudnának kimászni belőle.:D

Sikerült az többször is már;) Biztos akkor is aludt az a szegény mekegi, vagy csak feledékeny :) A szkarabeuszok ha lerágják valakinek a húsát akkor továbbállnak. A csontokat meghagyjuk a többieknek :D

espanyol 06-01-2006 10:16

Valaki esetleg tudja, hogy a szövetségek menü pont alatt a szöviben lévő orikat mi alapján rangsorolják??
Első a vezér az egyértelmű:) de a többi? sorszám nem,érték se...akkor mi a szösz?:)
:)
Levy

All times are GMT +1. The time now is 13:56.