![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Hé, hé, nyugi!
|
Quote:
Egyébként a téma az A-ból való fordulás könnyítése, nem a top emelkedésének a megállítása. Amit írtam, az erről szólt volna, mellesleg szerintem még a top emelkedését is lassítaná. Sokan játszunk az A-ban úgy, hogy betonelffel csak a lefordulásig maradnánk, a jelenlegi rendszerben emeljük a topot ezzel. Én speciel nyomban lefordulnék 6K hekin, még akkor is, ha még egyszer körbe kellene mennem a kék számért. És nem izgatna, tudják-e mások, hogy másodszor járok körbe. Ja és persze nem kötelező, ha jobban tetszik neki a mostani rendszer, válassza azt. És nem mondtam neked, hogy hülyeség, azt írtam, buta ötlet, de csak mert Te is így kezdted. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
És az miért baj? Megoldaná azt a problémát, amiért a topic nyílt, nem lehetne olyan panasz ezentúl, hogy nehéz a fordulás azoknak, akiknek kevés az idejük és nincs gazdag klánuk. Ha meg senki nem veszi igénybe, akkor sem változik semmi. A játék nem lesz kevesebb tőle.
|
Quote:
|
Quote:
Voltak olyan ötletek, hogy variáljuk meg a top 30-at, vagy úgy, hogy kiterjesztjük, pl top 40-re, vagy úgy, hogy ki számít bele és ki nem. Erre azt mondtátok, hogy bonyolult, és nem is old meg semmit, hamarosan megint elérhetetlen lesz a határ. Volt fix hekis lefordulásos ötlet, de azzal meg az volt a baj, hogy túl könnyű lesz plusz szemcsit szerezni. Látom, hogy merre tart a topic, ne változtassunk, maradjon, ahogy van. Nos, annál az, amit írtam, feltétlenül jobban megoldja a problémát, még akkor is, ha csak egyetlen ország veszi igénybe. De nem ragaszkodom én ehhez, biztos, hogy van ennél sokkal jobb megoldás is. Csak jönne már rá valaki. |
Quote:
|
Quote:
szerintem ez egyáltalán nem olyan rossz ötlet, ha kicsit gondolkodik rajta az ember; csak elsőre volt meredek... |
Nem rossz ötlet végülis. Csak nehéz kitalálni, hogy vajon hányan használnák. Kéne erről egy felmérés.
|
Quote:
Ha megold minden felmerült problémát, mégse használja senki, akkor így jártak. A lehetőség adott, nem panaszkodhat senki. |
A semminél jobb!
|
Quote:
Egyik fölmerült aggály hogy aki a könnyített fordulást választja A-ból, annak oriján nem látszik a büszkesége, csak ott belül tudja magában. Talán nem volna ördögtől való hogy mégis legyen valami jelzés, pl egy ½. |
Quote:
(Amugy az nem 1/2, hanem 1,5, ha lefordul. :) ) |
Quote:
|
Quote:
|
Mondjuk így belegondolva, ez azt jelentené, hogy minimum 10.000 kör kéne egy személyiség megszerzésére annak, aki nem a top30%-ot választja.
Az 1év 51nap! És ez a lehető leggyorsabb haladás. Én azt mondom, hogy akkor az A-ban elsőre ne legyen hekihez kötve, hanem csak az 1000kör teljesítése legyen a feladat. Majd másodszorra kelljen elérni pl. 6000 hekit és ott eltölteni 1000kört. |
Számomra ez a 2 körös verzió nem szimpi.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Ettől függetlenül a top problémáját nem oldja meg ez. És ez még kevésbé rossz, mint amikor ki lehetett hagyni az A-t. |
én egy fix hekit el tudok képzelni jó ötletnek!mondjuk 7k heki (a 6k-t kicsit gyengusznak érzem),mellette pedig a B-ből való fordulás továbbra is top 30%hoz kötődne.talán ez lenne a legoptimálisabb megoldás.hozzátenném mostanában elég sok épületlistát láttam az A-ból 5k hekitől 8k hekiig,és kb 7knál kezdődik az űbertoronymatyirakás.addig viszonylag simán el lehet hadizgatni!
|
Quote:
|
Quote:
ez több részlől is jobb lenne mint a sima fix heki.. pl nem egy fix heki körül tömörülne mindenki legalább néhány fix heki körül..:) persze a top30 maradna és mindig a kettő közül a kisebbet kellene teljesíteni.. a 7k hekit nem érzem hatalmas segítségnek egy Aban kezdő számára, de egy sok szemes orinak viszont jó segítség főleg ha ilyen ütemben emelkedik a top30.. |
Quote:
Ezt említettem pár napja Csempének én is. Szerintem ez így korrekt lenne. |
Quote:
Quote:
Ti most a teljesértékű fordulásról beszéltek, vagy a könnyített, "2x is fordulni kell" fordulásról? |
Quote:
Legalábbis én :) |
Quote:
|
szintén zenész:D
|
Quote:
|
Egyelőre erre nem sok reakció érkezett, pedig ez egy jó ötlet :)
A „kezdő” egyszemes oriknak lenne egy „nagy” könnyítés, mert a 6000 heki elérése tényleg nagyon könnyű. Viszont a többszemes profiknak lenne legalább egy kis nehezítés :) |
Én feltétlenül mellette vagyok, jobb, mint a kétszer körbemenni, és tényleg a kezdőknek nyújt segítséget.
|
A kétszer fordulást se írjuk még teljesen le.
|
Quote:
|
Quote:
persze ez csak az én véleményem:) |
Quote:
Az egyetlen ok, ami miatt logikusan mégis inkább ezt választja valaki, az a B-ből való fordulás, ezért ezzel ezt szorosan össze kell kapcsolni. |
All times are GMT +1. The time now is 08:55. |