![]() |
Quote:
|
Quote:
Már előre látom ezeket a kérdéseket. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Ezzel valójában az égvilágon semmi változás nem lesz, csak betettünk egy plusz szabályt, amitől ugyan bonyolultabb lett a játék, de az eredeti probléma megmaradt. |
Az egységekkel nagyobb gondban vagyok, mert normál esetben is simán lehet egy körben nagyobb mennyiség. Bár most összesen 3 országot látok, akiknek egyszerre 30ezernél nagyobb képzésük lenne egy körben A-n kívül. (Az A nem érdekes, mert onnan fordul, újrázható egységeket ott nem gyűjt.)
Hogy ők épp fellépni akarnak-e, vagy csak normál képzést csinálnak, az kérdés. Szerintem ide a körönkénti 30ezres korlát szimpatikus érték. |
No akkor ott tartunk, hogy egyszerüsítve az egész korlátozást, újrainduláskor fajtánként maximum 3 millió tekercs marad, 10 millió rúna, és képződő egységekből körönként 30ezer. Más szigorítás mellőzve, tehát továbbra is 500 körönként lehet újrázni, ahogy eddig. Folytassuk innen.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Tehát én emelett vagyok: - Fajtánként 2^20-1 tekercs, újrázás után (1 milla kb.) - Fajtánként 2^14-1 maximum körönként képezhető egység (ez ugye 20*8*a maximum, ami több mint 2,5 milla egység összesen) - Rúnából maximum 2^24-1 darab. Igazából lehetnek kerek számok is, de én nagyon sokallom a körönként, és fajtánként 30K egységet, és a 3 milla tekercset fajtánként. Ha valakinek ennyi kell, akkor, hogy Reaktor szavait idézzem, menjen súgót olvasni, vagy újrázás után még nyugodtan töltsön el hónapokat a termeléssel. //Köszi előre is a lefele mutató ujjakat. Csak előbb gondolj bele, hogy kell-e 20 mrd-nél több vagyon végigmenni 4 szinten, max 3K hekire?? Szerintem nagyon nem. Vagy ha igen, közben is termelhetsz, az sincs tiltva.// |
Quote:
|
Quote:
Sokkal izgalmasabb lenne a játék, hogyha nem arról szólna sokszor, hogy kinek van több pénze, és ki veszi a tetemes mennyiségű egységet ki a piacról. Alsóbb csopikban ez sok háborút tönkretesz, vagy nagyon megkönnyít. És ezzel még mindig rengeteg pénzt össze lehet szedni, senkinek nem lehet hasfájása emiatt... |
A körönként felvihető egységek nem tetszenek nekem még igazából... Mert nem mindegy, hogy 20 kör alatt újráz körönként 30ezer egységet, és abból nem veszik el semmi, vagy képez egyszerre 60ezret, és annak eltűnik a fele.
Ide azt hiszem, hogy inkább egy fajténkénti össz képzés alatt lévő szám lenne a jó. És erre a 200ezer egész szimpatikusnak tűnik. Per fajta, összesen képzés alatt. |
Quote:
|
Szerintem aki összeírogat mondjuk fajtánként 200millió tekercset, az még soha, de soha nem használta "rendeltetésszerüen" az ujrázást, ugyhogy szerintem valahol jogos az amit Dus írt.
|
Quote:
Világosabb ha körönként van limitálva. Mondjuk fölvinni a 200k varit egyszerűbb lenne ha nincsen körlimit. Nem kell olyan sok újraképzés a maximum eléréséhez, ha van elég hely. |
szerintem ebben az esetben nyugodtan érvényesülhetne a már fogalommá vált "hasraütésszerűen" jelző:D
de télleg. |
Quote:
Pl minden körben képzel 30ezer katonát, az 20*30ezer = 600ezer. A maximum az (mondjuk) 200ezer, ezért a 600ezer képződő lovasból újraindulásnál csak 200ezret kapsz vissza. Vagy az elejéről, vagy a végéről le vannak vágva a feleslegek. Inkább a végéről, és akkor képzési sorrendben megmaradnak. Így megmarad az első kör 30ezre, a második kör 30ezre (60ezer eddig), a harmadik kör 30ezre (90ezer eddig), a negyedik kör 30ezre (120ezer eddig), az ötödik kör 30ezre (150ezer eddig), a hatodik kör 30ezre (180ezer eddig), a hetedik körből 20ezer (a 200ezres korlátot itt éred el, ezért innen 10ezer már eltűnik újrázáskor), és a következő körök végig nullát adnak. |
Ez igy teljesen jónak tűnik, Tsobi javaslatát lehetne még hozzá venni, hogy szintenként növekedjen az újrázható mennyiség.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Egyébként, elég infinitezimálisnak tartom ezt a fajtánkénti 200k rabszolgát, hogy itt már a ráfordítás és nyereség aránytalanságáról kelljen beszélni. 1A szintre értem, természetesen. A negyedik-harmadik szintre mondjuk még jó, sztm. |
Most látom, hogy hol katonát, hol lovast írtam..., természetesen azonos fajta egységre gondoltam... :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Bár egy normál szintlépéskor eznem is fog jelentkezni, viszonylag kevesen lépnek úgy szintet, hogy épp képzés alatt vannak dolgaik, mégkevesebben úgy, hogy a képzés alatti egységeik el se férnek. |
Quote:
2-3 hónap tekiírás után 4. szintre már ki is van merítve a keret ha átváltom rabszolgára. És nem csökkenni szokott mert akkor B-re be lehet állni termelgető elfnek. Vagy ez egy extrém példa? A környezetemben biztos nem. Kicsit úgy érzem a fürdővízzel együtt a gyereket is kiöntjük, több százmillió teki újrázásáról beszélve eljutott a topik 200k rabszolgáig. |
Quote:
|
Egyszer felvihetsz sokat, csak nem tudod újrázni.
Egyébként szerintem ez a seregdolog nem osz/nem szoroz sokat A-ban, most már elmondhatom, mert a múlté: én 1,8 milla képzés alatti egységgel léptem fel A-ba, és 10-szer újráztam le. Szerintem nem hullott szét tőle az A. A tekitől meg még kevésbé hullana. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Igen, már volt olyan hogy olyan háborúba keveredtem szövimmel együtt, aminek újrázás lett a megoldása. És igen, több egység volt mind 200k. Az tényleg kevés. Nem tudom miért ilyen nehéz elfogadni hogy az eddig a topkban látott tárgy szemmel láthatóan kibővül így. Talán majd más jobban elmondja. Az elvet továbbra is támogatom, de a mértékét csak annyiban hogy jobb annál mint ami most van. |
Quote:
|
Egy dolgot meg kell érteni akinek a top 1 a célja annak valahogyan fel kell venni a jelenlegi toppal a versenyt pénztermelésben ezt 2 féle módon tehette meg eddig mnt-t köt az uralkodó klánnal és közel azonos méretű országokkal termel mint állat vagy alsóbb szinteken megtermelt javakat összepakolják a szövetség tagjai egy oriba a 2B ben és azt újráztatják ha lehet nagyon sokszor amivel megteremtik a háború alapjait.Ha az uralkodó klán tagjainak akarata teljesül akkor őket az életben nem fogja be senki max csalással (inkább nem írok rá példát,még valaki hasznosítja)
Nekem az a véleményem hogy az egységeket nem kéne lekorlátozni már az összeszedés is iszonyatos meló azután 17 körös képzéssel beképezni és aztán még újraképezni is,ha valaki ezt bevállalja a klánja érdekében szerintem meg is érdemli(lehet dobálni a köveket) |
All times are GMT +1. The time now is 10:21. |