![]() |
Ez még nekem is tetszik :)
Ez nagyon kemény. Tök cool. |
nem tudom miért, de ezeket már olvastam:)
most nem tudom, hogy vagy több topicba is le lett írva vagy mikor még néztem ezt a fórumot írtátok ide és azóta ezen nevetnek:):D |
nemrég, még az 5. sznten kaptam 1 üzit ami megmosolyogtatott
****** - 2007-02-09 23:00:30 Hello kedves Doktor úr! Már néhány hete gondolkodom hogy megkérdezzem öntöl hogy lenne-e kedve egy szövetséghez. Látom hogy Ön nagyon jó vari és nagyon szeretném ha belépne a szövinkbe. Mielött JKSZ-re gondolna elárulom hogy az infót Magáról, a volt tolink szerezte (aki sajna törölt a rengeteg támadás miatt, még a szabály bevezetése elött,pedig jó toli volt 3,5k tolival) és én ugy gondoltam hogy, ha ki van maxolva az Ön orija akkor egy nagyon jó vari helet, (és sztem az is:) ). További szép napot (estét, ahogy tetszik)! Üdvözlettel *******! ja és csak idén leszek 15 éves:D |
2007-03-16, 21:51
Yberia loooool ez nagyon ott van!:D:D |
Quote:
ebben semmi vicces nincs, szerintem... |
szerintem sincs:p
|
Lehet neki ez vicces;)
|
Ez nem tudom mi. Most kaptam...
Valaki ismeri ezt a nyelvet? :D x (#x) - 2007-04-13 18:52:12 a fentebb nálada fentebb helyezés itt lenn van a szintek? |
Quote:
Tudod ezt a nyelvet csak a "kiválasztottak" érthetik, de velük nem fut össze mindennap az ember, mert bizonyos intézményekben van számukra hely fenntartva...................:D:D:D:D:D:D:D:D |
Quote:
|
Quote:
Egyre szűkebben vagyunk:D:D:D:D:D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Látom témázgatnak a "fehérköpenyesek" :D
|
Quote:
|
Quote:
/Képzeld: ma le"barack"oztak! :D/ |
Megkérdezem inkább, hogy mit akart mondani, még mielött összefutnátok Lipótmezőn. :D
|
Quote:
|
Quote:
Nah még a barack címet is elveszed tőlem:D |
Quote:
|
Quote:
Válaszoltam priviben, hogy ne offoljuk a témát, jobb lenne átmenni a varjakhoz... ;) |
Quote:
|
Quote:
|
Tegnap a párbaj hatodik körében jött egy levél:
csá!hány perc egy kör? |
Quote:
kezdő volt, és nem tudta, a súgót meg nem ismeri:D |
Quote:
Pláne, hogy ha bejelentkezek egy párbajra, csak megnézem, hogy miben más, de lehet, hogy bennem van a hiba :) |
Quote:
|
ezzel egyetértek, hogy gáz, hogy nem tudja, de az, hogy hányadik kör után kérdez rá mindegy, mert lehet addig nem lépett be, vagy tudom is én:D
|
Quote:
*Nem szeretek viccet magyarázni :D * |
Quote:
|
5V fórumán olvastam egy perce :D :D :D
hi, szerintem tul erős az élőholt faj, nem lehetne egy kicsit gyengiteni rajtuk? pl ez a betegség nagy sze.étség... |
Quote:
|
Quote:
Szegény kezdő még nem tudja, h mennyire nem vészes a pestis, sőőt... :) |
Kitiltás: xxxxxxxx (#xxxxxx)
Indoklás: A JKSZ bejelentõ vélt JKSZ bejelentésére való, nem arra, hogy beszélgess velünk! Ha nem tudod a játék egyes funkcióit rendeltetésszerûen használni, akkor ne használd azokat egyáltalán! Büntetés: Figyelmeztetés Admin (#0) , 2007-xy-xy xy:xy:xy Szerintem ez is ideillik :D:D |
miután bevettem egy full-kezdőt a szövibe, ezt az üzit küldte:
"te meg kikkel vagy szoviben??? azert hogy akkor en veluk is legyek szovi" sztem naon ari. :D |
Quote:
|
nem pont szó szerint:
-"Valaki renget egy ideje, ti rengettek ??? Be lehet fejezni !" válasz: -"Sajnálom, de geológiai természetű problémában nem tudok felvilágosítást adni." |
Quote:
|
Hali, ember negyedszer próbált egy körön belül gömbözni, elküldtem neki az orimat:--------------- (#xxxxxx) [5/S]
Föld: 600 hektár biohumusz Katona: 0 Népesség: 12.552 Védő: 0 Foglalkoztatottság: 96% Támadó: 0 Pénz: 5.251.711.765 Íjász: 41.000 Ital: 4.500 üveg sör Lovas: 6.000 Energia: Red Bull Státusz: Királyság Rúna: 160.794 rúna Elit: 41.800 Morál: 99 % Varázsló: 11.400 Katonai morál: 95 % Tolvaj:32.500 Szövetség: magányos farkas Faj: Kannibál Személyiség: Gyilkos Hírnév: - 241 Érték: 9.465 Helyezés: 206 / 291 Jött a válasz: Tényleg?:):) |
All times are GMT +1. The time now is 18:57. |