![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Bezzeg amikor nem ezt akarja az ember... |
Valami hasonló történt most velem mint Totoval. A déli kerposztnál állok, se előre se hátra nem tudok mozogni, hajóval állok ott, és nem látom a hajót, nem tudok kihajózni, s mikor elakarok indulni előre, akkor azt a kiírást kapom hogy zátonyra futott a hajó.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Nem tudom csináltál e neki valamit, de most sikerült jobbra elmozduljak, és érdekes módon a hajó is eggyel arébb került, mint ahol kikötöttem egyébként. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Észrevétel: Az Ildi 2. szigete nevű helyre nem került be a bánya.
PS: Remélem ennek sem marad a neve... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Aki tárol valamit a házában, az a következő pár órában szedje ki onnan.
A főváros átalakításra kerül, vele együtt a házak is máshova kerülnek, majd a teszt végén mindenki választ magának egy szimpatikusat. :) |
Az összes karimmal együtt hajóznék de Ildi1 (79) valamiért nem jön a 3as karimmal mikor kihajózok, pedig nincs nála szekér, se meg kézikocsi sem. Többször is próbáltam...
|
Quote:
De ahogy nézem most, nem is követ ő senkit. |
Quote:
|
Nem tudnál neki valamit csinálni? Nem haladok így semerre.
|
Quote:
|
Újabb baki: Ildi3 kint van a tengeren a hajóval, és Ildi2 a partról simán utána megy, azaz ha elép eggyel északra akkor kilép a tengerre, mármint igen Ildi2 követi Ildi3at, de Ildi2vel léptem a tengerre csakúgy, ugyanez Ildi1gyel nem sikerült.
|
Quote:
|
Quote:
|
Na egy ki belépés összes karival úgy tűnik megoldotta a problémát. :D
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Apropo, van egy eszrevetelem/javaslatom. Ugy emlekszem, viphez kotve, kulonbozo munkak lenyegesen lassabban, de mukodnek offline. Ugyanez mukodhetne az ep/mp/vp regeneralodassal. Legalabb ha belep az ember, maxon legyenek az ertekei. :)
|
Quote:
Max olyat tudok elképzelni, hogy ha a saját házában lép ki, akkor működjön egy ilyen funkció a háttérben, ott úgysem csatázik senkivel. |
Quote:
|
A játékos toplista első X helyezettjét is lehetne premizálni valahogy. Nem? :)
És akkor nem csak a topklánokba kerülés lenne az elsődleges. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Új főváros...
... aki emiatt beragadt valahova, az jelezze (karakterszámot is megadva!). |
Néhány cuccot megtaláltam, aki nem szedte őket ki a házából, az jelentkezzen nálam :)
Főkapu mellett hiányzik egy kis faldarab. Direkt? |
All times are GMT +1. The time now is 05:54. |