![]() |
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
http://bimmbimm.hu/mud/mozgas2.jpg
Szóval mennyit dobáljak el hogy el tudjak menni inni mielőtt szomjanhalok?:D:D |
Quote:
|
Tehát ez valahogy nagyon nem jó szerintem. Van 9 munkásom. Volt nálam 90 nehéz cucc de nem tudtam elmozdulni mert túl sok cucc van nálam dolog jött ki. Amikor eldobtam valami akkor a 275 erőm lement 50-re és így persze nem bírtam el. 9 munkás merre jár? Eldobáltam annyit hogy elmehessek inni, ittam visszamentem tick-váltásnál visszaírta 275-re az erőmet de amint fel akartam venni amit eldobtam már le is ugrott megint 50-re és persze nem vettem fel mert nem bírom el...
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Egy kis megjegyzésem lenne:
"Lisztőrlés" Hmm hmm nem inkább Gabonaőrlés? :) Szerintem nem a liszt őrlődik hanem a gabona, bár ez erősen részletkérdés :) |
Hogy mik jutnak eszedbe éjfélkor :) Jóreggelt :)
A meditálással kezdeni kéne valamit :S Ha már 100 MP-be kerül, akkor töltsön 20 életet, és 10 manát. Ha viszont csak 10 életet tölt, akkor kerüljön 30 MP-be. Szerintetek? |
Quote:
Én nem nyúlnék hozzá... Vagy, amit még esetleg el tudok képzelni, hogy maradjon 100 mp, amibe kerül, és adjon annyi életerőt és varázspontot, amennyit kapnál tickváltáskor! |
Újabb érdekességet tapasztaltam:
A tegnapi lisztet most alakítom át kenyérré. Volt 9 munkásom de felelőtlenül megtámadtam egy őrt és maradt egy. Így aztán elkezdtem újra toborozni. Folyamatosan csináltam a kenyeret a lisztből és mostanra már elfogyott a liszt. de még fent ez olvasható: Erő: 200 (211) ez reális lehet mert még csak 6 munkásom van. Érdekesség, simán el tudok mozdulni! Eldobtam egy fát, a (211) lement (201) re de az erőm felugrott 275-re pedig még mindig csak 6 munkásom van. Aztán tick váltásná a 275 visszaállt 200-ra de még mindig tudok mozogni holott 201 cucc van nálam. Ha felveszem amit eldobtam akkor azt fel is veszi és frissül az erőm 275-re majd tick váltásnál visszaáll 200-ra de tudok mozogni túlterhelten is. |
|
Stornó... Wááá |
Quote:
Asszondja rövid |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
Kár, hogy a mostani agyontápolt karakterekkel nem fogjátok tudni az igazi ízét érezni... :) |
Quote:
Nem baj, úgyis lesz karinullázás majd, vagy megcsinálom (megcsináljuk) a kis karimmal (kis karijainkkal)... |
Quote:
|
Quote:
|
Amíg én készítem a nagy bővítést, addig tesztelendő még most is a dupla elhalálozás. Miután meghalsz, rögtön ugyanabban akörbenb, vagy a rá következőben ismét meghalsz-e. Ezt elő tudod-e hozni bármelyik jelenlegi ellenféllel?
Komoly harcrendszeri változások lesznek hamarosan, úgyhogy ezt előtte jó volna letesztelni, mert az új funkciókkal lesz mit bíbelődni bőven majd... :) Köszi. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Pedig azóta már ölt meg zsivány, őr, és haltam azt hiszem szomjan is. Mindig csak egyszer haltam meg. Ennél gyengébb creep nem tud megölni, nem nagyon tudom tesztelni... (Esetleg megpróbálhatom, hogy folyamatosan gyógyítok mondjuk egy medvét, én meg leveszem a kardot meg páncélt...) |
Quote:
MEGHALTÁL!!! MEGHALTÁL!!! Nem sikerült megvágni a zsiványt. A zsivány megszúrt. 69 életerőt vesztettél. A zsivány megszúrt. 89 életerőt vesztettél. A zsivány megszúrt. 79 életerőt vesztettél. Kivéded a zsivány támadását. Megrúgod a zsiványt. 3 életerőt sérült. Megvágtad a zsiványt. 3 életerőt vesztett. A zsivány megszúrt. 66 életerőt vesztettél. A zsivány megszúrt. 68 életerőt vesztettél. A zsivány megszúrt. 36 életerőt vesztettél. A zsivány megszúrt. 36 életerőt vesztettél. Megrúgod a zsiványt. 3 életerőt sérült. Megvágtad a zsiványt. 3 életerőt vesztett. Kivéded a zsivány támadását. A zsivány megszúrt. 94 életerőt vesztettél. Kivéded a zsivány támadását. Kivéded a zsivány támadását. Megrúgod a zsiványt. 3 életerőt sérült. Megvágtad a zsiványt. 3 életerőt vesztett. A zsivány megszúrt. 10 életerőt vesztettél. Kivéded a zsivány támadását. A zsivány megszúrt. 27 életerőt vesztettél. A zsivány megszúrt. 1 életerőt vesztettél. Megrúgod a zsiványt. 3 életerőt sérült. Nem sikerült megvágni a zsiványt. A zsivány megszúrt. 3 életerőt vesztettél. 21 életerővesztés után egy segédet elvesztettél. Kivéded a zsivány támadását. A zsivány megszúrt. 21 életerőt vesztettél. 45 életerővesztés után egy segédet elvesztettél. A zsivány megszúrt. 24 életerőt vesztettél. 68 életerővesztés után egy segédet elvesztettél. Nem sikerült megvágni a zsiványt. A zsivány megszúrt. 11 életerőt vesztettél. 73 életerővesztés után egy segédet elvesztettél. A zsivány megszúrt. 11 életerőt vesztettél. 81 életerővesztés után egy segédet elvesztettél. Kivéded a zsivány támadását. A zsivány megszúrt. 8 életerőt vesztettél. Segéded 20 életerőt vesztett. Zsivány megtámadott. Zsivány megtámadott. Zsivány megtámadott. Zsivány megtámadott. Az durva hogy elsőre meghaltam kétszer?:D |
A kettő között végülis nem volt semmi csata. Ezt felfoghatjuk esztétikai bakinak is. :D
|
Quote:
|
Ez csak kiemelés volt, hogy biztosan tudd, hogy meghaltál :)
Tudod Bimm...követésnél fogy az MP-d :D |
Quote:
:):) |
Asszem ma este csuklani fogok... :D
No kaja után még bekerül pár tárgy, talán valami jó kis varázsital is, és este elszabadul a pokol. :D |
Quote:
|
Quote:
|
Akkor miért fogsz csuklani?? :p
|
All times are GMT +1. The time now is 10:21. |