![]() |
hát ezek szerint szerencse nem segített:(
|
hát nem és ezekböl számokbol emg mikböl enm tom kiolvasni:confused:
|
Quote:
állítsd be az intézőben az eszközök (tools), opciók (folder option), nézet fülön (view). Van egy olyan, hogy a kiterjesztés elrejtése (hide extensions for known file types). Na, az ne legyen bepipálva. Ha nincs bepipálva, akkor ott lesz a file végén, hogy h5tools.exc. Na, rámész egérrel, megnyomod az F2-t, és máris át tudod nevezni h5tools.exe-re :D Muszáj volt átneveznem, mert kiszedi a spam-szűrő :D |
F2töt nyomtam végére odairtam hogy .exe de nem jo és ien összeviszaság csak :S
|
varj eleht jo lesz
|
jo eltt köszi szépen amguy ez h5
|
Quote:
95%-ban jó :D |
a többi ötszázalék pedig nem hibás csak nem jó:D
|
Szóval! Felfelé lefelé támadás!
Valmelyik topicban olvastam: felfelé támadni olyan nehéz! Én épp az ellenkezőjével vagyok néha bajban. Az okoz gondot, hogy ha az ellenfél érti a dolgát és alattam van.... az a 10% nagyon sokat jelent! és amugy is a rombolás is ami lefelé 21 heki az felfelé 51...:( :( Hogy csinálják ezt a profik? ha az ellen allulról érkezik és jol nyomja?? |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Amugy nincs egy picit eltúlozva az alulról érkező előnye???? |
Quote:
De tény az, hogy cserbenhagyni a szövetséget és elmenekülni nagyon csúf dolog, én ilyen esetben vagy kilépnék, vagy kirúgnám az illetőt, hacsak nem tudja nagyon megmagyarázni a tettét. És szerintem nincs eltúlozva az alulról érkező előnye, ha (elvileg) kisebb ország támad (elvileg) nagyobbat, akkor ennyi jutalom ját neki. |
Quote:
|
Quote:
Amugy tapasztalt szövi (szerintem) nem küldi le a varit meg a toli 5-6 körre, hanem maguk előtt tatva mészárolgatnak 2k varit akcionként és a végén már a hadis is meggömbözi a varis és lelopja a tolit...:( :( |
Quote:
|
Quote:
Amugy meg varihoz bevág párszor az ellen és olyan morálja lesz hogy leragasztja azt a részét a monitornak, hogy inkább ne is lássa... és azt nem lehet pénzel potolni! |
Quote:
|
Quote:
Az alap téma valahol ott kezdődött hogy 3 vs 4 es szövi! Arra gondoltam... Kicsit más (visszatérve a fel és le támadáshoz): Mindenesetre: ha alulról jön az ellen akkor nehéz védeni a varit és a tolit.. nekem ez volt és még mindig ez a fő bajom. és nem is tudok nagyon jo megoldást: ellen tolija messze messze 3-4 körre akciózik mig az én tolimat ütik... és én mit tegyek????: ha megyek puszitani a hadishoz: lefelé nem ér semmit (felét se mint felfelé) ha mészárolni megyek: nincs otthon szinte senki. Szerintem óriás előny felfelé hadakozni... (bocsi hogy kicsit eltértem a témánktól de ez az a helyzet amit nagyo nem tudok kezelni...) |
Quote:
Ez benne a kihivás, mert ha nem lenne igy akkor csak sima adok-kapok lenne az egész játék:D Átmenetileg bontani kell oan épületet amely nem befolyásolja a hadi teljesitményt:) És a lefele pusztitás lehet jó ha az ellen nem vándor, mert ha jó helyen vagy kiesik lőtávból:) Helyeszkedni meg mostmár egész jól lehet, mert frissül a ponlista állandóan |
Quote:
Igen ez igaz! Amuyg köszönöm a tippeket és ötleteket Neked is és Lacinak is :D:D Majd ha már ér valamit a szavam meghálálom egy zöldel! :D :D |
Nyugee:D én szavam se ér még sokat:D
|
Quote:
Ha igy folytatom holnapra member leszek! (Vagy ha Ati megharagszik a sok hozzászólásért akkor: Banned:eek: ) |
Quote:
Valahol olvastam, hogy egy háborúban elég nagy az előnye annak, aki az első csapást méri. Ez elég mérvadónak tűnik. |
Quote:
|
Quote:
Láttam pár junior membert aki: banned:eek: ! (mondjuk az okát nem tudom...de ha valahol sok a hulla (nem hodos faj...) akkor ott vigyázni kell, nehogy eccercsak te is az legyél...) És a forumszabályzatban sokminden szerepel: pl hogy miért jár egyből kitiltás, de az is ott van, hogy bárkit kidobhatnak indoklás nélkül...(nem szeretnék közéjük kerülni) sorry az Off-ért:) |
Ha már a háborús tippeknél tartunk, akkor azért egy Vándor szövi elég nagy meglepetéseket tud okozni, ha okosan és összehangoltan játszanak :) Isten óvjon mindenkit egy ütőképes vándorszövitől :eek: :D
|
Sziasztok
érdekelne a velemenyetek,hogy szerintetek melyik felallas jobb: -a varis/hadis -vagy a full hadis? elore is koszonom:) |
Quote:
|
Szovitag vagyok...es a szovim elkepzelese az h a hadisok legyenek inkabb hadis/varisok...mit szoltok ehhez? jo ez igy? és Oriassal vagyok
|
Quote:
|
3. szinten es felette eleg max. 2 hadis varis :)
szerintem lentebb is. bar Ti tudjatok :) |
szerintem jó, ha van 2 full hadi a szöviben.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote: