![]() |
Quote:
|
Egyébként nyersanyagot tudok átutalni? Tehát ha a saját csávómmal megveszem, akkor át tudom utalni a cégnek?
Közben rájöttem! :) |
Quote:
Landost ne nyiss, építés vagy manu iparban éri meg, a lengyeleknél akkora bumm volt, hogy a néppel fejlődve felfejlesztheted a céged is valszeg :) erepmarket.co.cc még mindig a legjobb megoldás mindenre :) |
|
Quote:
|
Öööö, nem működik tegnap este óta a monatery, és már csak 10fizetésnyi pénzem van benn kb... Ha valakinek van lengyel píze, akkor vennék tőle aranyért!
|
http://kepfeltoltes.hu/100101/Er_lyi...toltes.hu_.jpg
Nem tudom Ti mit szóltok hozzá, de olyan jó látni... :) No és Máramarost is támadjuk... :D Most ez a hátterem... :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Azt hiszem ebbe bele fogunk pusztulni. De akkor is... :D:D:D:D |
Quote:
Én már azt várom, hogy: Hungary attacked Dobrogea, Romania. |
Sziasztok, már nem tudnak a melósok dolgozni, mert még mindig nincs monatery... Ha van valakinek lengyel pénze, kérem adjon el nekem aranyért!
|
Quote:
Tanulság mindenkinek, ha teheti az angol verziót használja, mert az Adminok románok és a tulaj is, ott tesznek be a román támadás óta ahol csak tudnak. Most pl a magyar verzió tele van csirkékkel... ;) |
Uhh, eddig több, mint 50embert rúgtam ki, mert irtózatos wellnessel jöttek dolgozni... volt aki 19-essel jött... Félelmetesek.
|
Quote:
Próbálj meg 10-et megtartani a normálisak közül. Írj nekik felvilágosító levelet, a wellness fontosságáról! |
Quote:
Most már megvan a normális 19-20. :) Csak ehhez ki kellett rúgni 50-et. :) |
:D
*rövid* |
Valaki, aki ért hozzá, lesse már meg a lengyel házpiacot, hogy megéri-e váltani q2-re. Nem tudom, hogy mennyivel lassabb akkor egy ház felépítése.
feljebb nem nagyon akarok menni, mert az már elég drága ahhoz, hogy ne gyűljön össze annyi. Elég erősen megindultak az árak lefelé, azért is jó lenne q2-re váltani, mert ott kevesebb az ajánlat, csak nem tudom, hogy mennyire éri meg... |
Quote:
Amúgy nem éri meg jobban Jelenleg még mindig 1,5 gold körüli nyereséget lehet 1 darab házon hozni, még többet is, ha jó wellnessel dolgoznak a mukijaid (amit nem látok valami bug miatt...) |
Quote:
Egyébként jól dolgoznak! :) 90felett van vagy 15, meg egy pár kicsi,akik még nem tudtak 80felé kerülni a kórházas ütéssel, még csak az első volt meg! :) |
Quote:
Vagyis remélem, ez jó... o.O Jajj, nem nekem való ez a gazdaság :D Kicsit még számolgattam. Kb 75-be kerül a nyers hozzá, meg vagy 45 a fizu. Tehát akkor 60 a nyereség rajtuk naponta? És az tényleg másfél arany :) |
Idegbajt kapok ettől a sz*rtól... most éppen nem enged kirúgni munkást...
De enged, közbe rájöttem, csak a képe nem tűnik el a munkásaim közül... Látom sose növik ki ezeket a csicska hibákat... |
Quote:
|
Quote:
most meg már meg se tudom nézni a munkásaimat. minden mást igen, de azokat nem: Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Szombaton jó buli volt eRepen, gondoltam megemlítem, ha eddig senki nem tette meg :)
USA és Kína külön külön betámadták HelloKittyt (a.k.a. Heilongjiang), a vaslelőhelyünket, a gazdaságunk motorját, és a szövetségünk ékkövét. Összesen a két csatanyitásra költöttek 3000 goldot. Epic csatában, hajnal 3kori tankolással sikerült megvédeni, összesen 750-en voltak fenn akkor eRepen Magyarországról, és nagyon sok szövetségesünk is jött segíteni (szinte mindenki jelentős erőkkel). Az USA által nyitott csata falát napközben sikerült a lakosság ütésével kellőképp magasra felvinni, viszont Kínába már éjféltől költöztek be a román, spanyol, satöbbi, szóval ellenséges seregek, majd később az amerikai tankok is, és a csata vége előtt kb 15perccel elkezdték nagyon durván leütni a falat, amire fel voltunk készülve, és szintén erős tankolással - bár egyszer levitte az ellen a secure vonal alá a falat - sikerült visszahozni a csatát és megnyerni. 13,64 millió damage pont ment bele a két csatába összesen, az eddigi eTörténelem legnagyobb hadakozása volt egy régióért, ráadásul 1 vs 1-ben játszottuk le, aktivált MPP-k nélkül, ez külön kiemeli még a többi nagy csata közül is. Mondanom sem kell, igazából a túlélésért küzdöttünk alapvetően, mert HelloKitty elvesztése a magyar gazdaság összeomlását jelentette volna. Azóta viszont stabilizálódott a helyzet, sőt mondhatni, egyre jobban állunk. USA vissza akart vonulni gyorsan Belső-Mongóliából (onnan indították a támadást), ezért nyitottak egy felkelést, hogy visszaadják Kínának. Kína segíteni akart, ezért betámadta Belső-Mongóliát, hogy az USA visszavonulásával visszakapják, így mi nem tudunk rákontrázni az amerikaiakra. Azonban olyan szinten egyszerre csinálták ezt meg, hogy a felkelés vagy 30 másodperccel hamarabb indult, így USA nem tudott visszavonulni, a magyar sereg egy része pedig kiment Amerikába és bevédte a régiót az amerikaiak oldalán. Így USA megtartotta Belső-Mongóliát akarata ellenére, amit ma meg is támadtunk. Bár lehet nem tiszta, de ez egy hatalmas taktikai manőver volt eMagyarország részéről. Közben sikerült a bannolt orosz elnököt leváltani, így Oroszország is megtámadta Kínát. Valamint Szerbia is területcserékkel már Pakisztánnál jár, ők is jönnek Ázsiába játszadozni :) Lesznek még érdekes dolgok, mivel az USA azután, hogy Japán átengedte Ázsiába, megszerezte a szövetségünk 3 nem eredeti területen levő vaslelőhelyéből Karnatakát és Liaoninget ("felszabadítás" címén, pont mint a szovjetek a valóságban, Karnataka elég hosszú "felszabadítás" elé néz, ha az amcsikon múlik). A harmadik vaslelőhely a miénk, HelloKitty, ha azt vesztettük volna, az szinte összeroppanthatta volna szövetségünket gazdaságilag. Viszont most, hogy sikerült óriási taktikai manőverekkel és felkészültséggel megfordítani az USA ázsiai szerencséjét, valamint beszálltak az oroszok és jönnek a szerbek is, fordulni látszik a kocka. Bármennyire is nem csipázom jelenlegi elnökünket, Fehérlófia Koppányt, azt el kell ismerni, hogy valószínűleg az egyik legjobb "hadvezér" az egész eRepublikon. Azért mégis megvédtük a legfontosabb régiónkat, megállítottuk az USÁ-t, valamint - ha csak ideiglenesen is - elfoglaltuk Erdélyt is a románoktól! Mindezt úgy, hogy az ellenségeink már régóta Magyarország - mint nagyhatalom - bukásáról beszélnek, és ezen is fáradoznak elég erősen :) De pont ahogy Fehérló írta Heilongjiang védése után: "Sokáig él még, akinek halálhírét keltik" |
Ha érteném amit szövegel nekem, kipróbálnám szívesen :)
|
Quote:
Ha a játékot próbálnád ki, akkor az aláírásomban ott van meghívó link. Szívesen segítek az elején az eligazodásban! :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
:D |
Quote:
Aprópó, Te mióta és miért is vagy maláj? :D ui: Gondoltam én is arra, hogy később megyek eVilágot járni, otthagyom ideiglenesen eMagyarországot, hogy megismerkedjek egy halom emberrel, de Malajziában főleg magyarokkal tudnék csak ismerkedni :D |
Quote:
|
Quote:
12.88 épp most az erőm, ami még elég gyér, finoman fogalmazva. Ezzel fm-ként is csak 240-250 körül ütnék 100as wellnessel :) |
Quote:
|
Quote:
|
Ó, ha lenne annyi zsém, hogy ilyenekkel tudjak foglalkozni :) Nekem Lana messze se segít sokat! :) Nam baj, még 50 nap, és meg van a 15-ös strength de már csak 10k sebzés, és megvan az FM :)
|
Na, kinek milyen tanácsa van? 1 nap alatt 10PLN-t esett a ház ára. Lassan lehet le fog jutni oda, hogy nem lesz akkora haszon, hogy érdemes legyen vele játszani... Fejlesszek? Zárjak be?
|
Quote:
Kérlekszépen a q5 fegyógyáram napi 3 gold nyereséget termel akkor, ha készletre termelek és olyankor árulok ki, mikor felmegy a fegyóár. 390 goldos befektetésért napi 3 gold jár kb. A q1es cég 20 gold befektetés, szal a napi 0,5 gold is még 2,5%os nyereségráta, míg ugyanez a q5 cégnél 0,77%. Bőven nincs még miért izgulni :):) A legtöbb helyen a q1 cégek éppenhogy nyereségesek, és főleg csak akkor, ha szintén készletre termelnek. Más kérdés, hogy ebbe belejátszik az is, hogy általában a q1 tulajoknak van a legkevesebb fogalmuk a cégezésről. Most is Lengyelországban simán elkerülhető lett volna ekkora esés, ha mondjuk nem 1 PLN-nel, hanem mindig 0,1 PLN-nel rakják ki az offert az aktuális ár alá. Miért nem így csinálták? Mert idióták, ennyi. Amúgy ha van rá tőkéd, akkor ki kell számolni, hogy mennyit keresel q1 céggel, meg mennyit q2 céggel, és ha a q1 a q2 alá esik, akkor kell fejlesztened. Bezárni nem érdemes, q1-q2 cégeket el lehet adni nagy valószínűséggel később is, szal ha egyet fejlesztesz rajta, azzal még nem buksz pénzt. |
Csak kérdeztem, hogy mi lesz, ha veszteségesre fordul át a dolog :)
|
Quote:
A veszteségbe fordulást nem kell megvárni, annál hamarabb kell kitalálni mi legyen a következő lépés. Ha kipucolsz a cégből és eladod 20 goldért, esetleg 19 goldért a veszteségesre fordulás előtt, akkor is a kalandból pluszosan szálltál ki, szóval megérte. Ugyanez q2-vel is. Magasabb szinten ez már necces, mert pl nem vagyok benne biztos, hogyha kitenném a fegyócégem 390 goldért, hirtelen valaki előkapna a zsebéből annyi pénzt, és megvenné :) |
Quote:
Egyébként sikerült jó, 2-es skillű munkásokat találni! :D Egy sem dolgozik 90%alatt, sőt 95% alatti is alig van. Többen pedig mindig 100%-on dolgoznak! :) Amúgy ha eladnám, akkor munkásokkal együtt adnám el egy napi bérrel, meg 1 napi cuccal. Vagyi úgy próbálnám először, hátha többet adnának érte. :) |
All times are GMT +1. The time now is 15:48. |