![]() |
Quote:
|
Massza :P
Senembaj. Bár gondoltam már rá, hogy csakazé is megszivatok minden karit amelyik nem írja ki, vagy meg, hogy eszik-iszik alszik :) Kisbolyhos Farkaskának: Ne fázzódjá mi? Meg biztos szekszisnek látják a csajk a bőrtangának viselt ágyékkötőt :) A lassabban öregedőt meg varázslásos áldozatnak hívják. (vagy "csak" egy Mofquat-tal ölelkezik :) ) Olyan kővédermedősnek tudoood...!! :) |
Közérdekű közlemény
A már említett közös mese Z-vel körülbelül három hét múlva elkezdődhet, a csapat összeszoktatás résszel (persze ez függ attól is, hogy tudunk-e olyan tempóban haladni a két meglévő mesével, mint ahogy azt terveztük). Aki szeretne játszani és még nem jeletkezett, az tegye meg minél előbb. Aki már jelentkezett, de még nem döntött melyik oldalra áll, az legyen kedves kitalálni mit szeretne. Aki tudja mit szeretne, az elkezdhet karakterötletet barkácsolni. Aki a mostani karijával szeretne tovább játszani, azzal a mostani mese végeztével megbeszéljük a dolgokat, mit és hogyan tovább. A karakterötleteket figyelembe véve, Z-vel meghatározzuk a kezdési szintet (ez kasztonként akár különböző is lehet). A kariötlethez egy előtörténetet is szeretnénk látni, utána a pontosítást követően jöhet a számszerűsítés.
|
Sokat hánykolódtam, hogy melyik legyen, Pyarron nagy kedvenc nálam, de végül a sötét oldal mellett tűzöm le zászlómat. Főleg azért, mert toronról van szó, és jelenleg egy picit toron lázban égek.
Innuor Imperali. Méreg csöppen édes nedűként, Átok harsan baráti hangként, Ragály terjed kéjes érintésként, Lelked sorvad csodás emlékként. Mérgem, mint a kígyó mosolya, Romlásba dönt, s nem ereszt soha, Nem tehetsz semmit ellene, Sorsod a Néma Úr játékszere. Mu-ha-ha-hhaaa :p |
Massza Rex: :) örvendezés vala :)
A fagyasztót ne hagyd otthon! :D A kariötletet vagy e-mail-ben, vagy zöldben várom. Tehát nálam fognak játszani: - Aúú - Naramis - Massza Rex - Z (félig NJK-ként) |
Akkor a pyaroni oldalon lesz valaki? Nem tudom hányan jelentkeztek már és hogyan oszlik el, de ha Chrisnél vannak 3(4)-an, akkor beállok a pyar oldalhoz, ha ott kevesen vannak.
|
Quote:
- Bayard (hacsak meg nem gondolta magát, de remélhetőleg nem...) - Pettyes - Chris (félig NJK-ként) |
Eddig Chris és Pettyes aki "fix" Bayard per pill eltünt :(
|
Quote:
Még van idő, remélhetőleg addig beesik legalább egy jelentkező... ha nem akkor majd kitatáljuk mi legyen :) |
A már beharangozott Toron vs. Pyarron móka bemesélése hamarosan elkezdődik.
Eddigi jelentkezők: - Massza - Naramis - Aúú (Z, félig NJK-ként) |
Hogyan, miként megy ez?
Kicsit béna vagyok már, mert legalább 6 éve nem játszottam komolyan... De érdeklődnék eziránt! :) A múltkori kalandot is végigolvasgattam szorgalmasan, amit játszottatok. Szóval írd föl a jelentkezőkhöz, hogy "(Gee, aki nem profi már rég)" :D Meg kérek egy kis segítséget... karakteralkotás, miegymás. Neten ezt még nem játszottam. :D Csak papír alapon. :D |
Ha visszaolvasol láthatod, hogy ez egy kétszálon futó, két mesélős kaland lesz, két csapattal. A toroni oldal, amit mesélek, betelet, de Z-nél a pyarroni oldalon még bőven van hely, vedd fel vele a kapcsolatot, és beszéljétek meg a részleteket.
|
A Nagy és Irgalmas Massza megkezdte visszaszivárgását eme forum-síkra. :)
Vigyázzatok halandók...hódoljatok halandók...és legfőbbképp nevessetek vele Mu-Ha-hA-HA :D |
Ha valakinek kérdése van az új játékkal (Tűzszív) kapcsolatban, az legyen kedves itt vagy üzenetben megkérdezni, a játék fórum nem arra való.
Előre is köszönöm! |
Quote:
Szóval: hágyadik dodekát? |
A kérdést nem teljesen értem. Véleményem szerint a dátum megadási formája magáért beszél...
|
Kérdésem lenne :o
|
Úgy tűnik kissé megváltozott eme sík, amíg távol voltam, de sebaj, újra rendet rakunk itt is :D
Dodeka (gör.) a. m. tizenkettő, a matematikában különösen összetételekben használatos. |
Quote:
Quote:
|
Abban az esetben is részt lehet venni a játékban,ha valaki nem követte végig a Hollószárnyakat? Mert én ugyan a magam szórakoztatására olvasom vagy két hónapja,de még mindig csak a háromnegyedénél járok :o
Ha lehet,akkor hol ejthetem meg a jelentkezést? |
Persze, lehet jelentkezni akkor is, ha nem ismered a Hollószárnyakat. De hogy tisztább legyen a kép, kérlek olvass itt vissza ezen a fórumon, hátrébb megtalálod a karakterekkel kapcsolatos elvárásokat, és mint mondtam Vérgyöngytyúkkal vedd fel a kapcsolatot, mondjuk privát üziben.
|
én már írtam neki :p :D
|
Én is jelentkeznék, főleg most, hogy csupa kyr történetet olvastam:)
|
Quote:
|
Hogy ne kelljen keresni...
Quote:
Quote:
|
Aki jelentkezik, az vegye úgy, hogy megígéri, (amint beindult a mese) naponta felnéz és olvas/válaszol. A lelkesedésnél kicsitt több kell majd, különben mássokkal is kicseszik az illető.
Mivel az egész a levelezésen múlik, ezért kéretik szorgalamasan így tenni :) Szal nem riogatásnak mondom, de azért jobb ha az elején tisztázzuk a főbb irányokat. :P |
Mint mondtam, minden nap itt tudok lenni. Minden na részt is tudok venni a játékban, és szorgalmassan gépelni.
Egy dolog hibádzik, és az a gyakorlat. Gimiben minden héten volt MÁGUS játék, akár karakterlapos, akár kártyás. JK és KM is voltam sokszor. Azóta viszont eltelt pár év, ami alatt nem játszottam. Lehet, hogy elrozsdásodtam, és kicsit "bénázok". Pótolni próbálom a dolgokat, olvasgatom a könyveket szorgalmasan tegnap óta. Ezért nem jelentkeztem le Z-nél konkrétra, csak megkérdeztem, így vállal-e. Amennyiben igen, akkor jövök, ha azt mondja, akkor inkább hagyjuk, akkor csak olvasom, mint a múltkorit. G |
Aktivitás: 72% :D:D
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Nos úgyis majd menet közben derül ki, aminek ki kell, szal arcal a mese felé :)
GeeForce: olyan ez mint a bicikli, amint újraelkezded, hipp-hopp visszajön, meglásd :D Mindig a karakter szemszögéből ítélj, válaszolj és akkor nem lehetsz "rossz" :) |
kedvenc utolsó mondásom:
Jk1: mi volt ez a hang? Jk2: nem tom, nézzük meg... |
Továbbra is az alábbi a kedvencem:
elf erdőjáró: "Gyújtsuk rájuk az erdőt!" |
Quote:
|
Sziasztok:)
Még nem játszottam a hódot leszámítva egy online játékkal sem, viszont szívesen kipróbálnám ezt a játékot ha valaki segítene a kezdetekben :confused: :) Őszintén szólva nem tudom, hogy milyen a játék menete, célja, megjelenése stb... Ha valaki segítene a kezdő lépésekbe, például karakterformálás, és hogy milyen irányban hogyan érdemes fejlödni, szintet lépni meghogy milyen dolgokra érdemes odafigyelni stb. azért hálás lennék:o, egyedül sokáig tartana rájönni bizonyos dolgokra. Ha ez számít régebben sokat játszottam szerepjátékokkal, ha valakinek van rám egy kis szabadideje, türelme az írjon! elöre is kösz:) |
Matador: akkor lehet, hogy még nem derült ki, hogy titkos-ügynök :p
KPeti999: a m.a.g.u.s. mond valamit? Code:
Ha ez számít régebben sokat játszottam szerepjátékokkal |
Quote:
-"mik voltak azok a szerepjátékok?": pl. Might and Magic 7, Ice wind dale 2, Oblivion... a többi az inkább stratégiai vagy nem fantasy világban játszodik. -Mennyit és mikor?: szabadidőmben, suli után, hétvégén stb. -kivel és hányszor?: még nem játszottam online-szerepjátékkal:(, ez lenne az első |
All times are GMT +1. The time now is 15:01. |