![]() |
Quote:
|
Quote:
Gratula :) |
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
/Én is a tavaly nyáron a motoros talin levö lassusági versenyen utolso lettem.Igy viszont igenis dijazásban részesültem.Elnyertem a lassusági verseny leggyorsabb résztvevöje cimet.
Köszönöm a klubnak:D |
Quote:
|
Quote:
|
Jutányos áron vennék 1/A-ban országot. 50.000 hektárost. 25.000.- Ft-ért. :D:D:D
/!vicc!/ |
Quote:
cézár Született: 1999. december 9. (fehérbőrű, barna hajú, kék szemű férfi) Mai datum: 2009. február 8. Előző látogatás: 2009. február 6. 14:53 Felesége: cézár néni Esküvő időpontja: 2005. november 08. Bölcsesség: 3322 Súly: 86 kg Majd adok neked leckét;):p:p |
Quote:
Ha nem mondom neked be se másolod. |
Quote:
Legközelebb gondolkozz időben:p |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
Gratula hozzá Csabi :)
|
Megvan a jogsi, hurrá :)
|
Quote:
legalább minden 1.re???:D |
Quote:
Báááár a ma reggeli körülmények között (10 centis hó, csúcsforgalom, lépésben haladás) vicces volt vizsgázni :D |
Quote:
|
Quote:
És elfelejtettem megköszönni, úgyhogy így utólag, köszi :) |
Quote:
/Gondolom a pezsgő hűtése már folyamatban;) / |
Quote:
Szerintem a pezsgőzés a hétvégére marad... Holnap oktv :D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Csak tudok már ennyi smilie-t betenni... Nehogymár kifogjon rajtam... :D |
köszönöm a főnökömnek, hogy felébresztett hajnali 10 órakor, ha nem teszi, lehet elaludtam, és elkéstem volna. (13:00-ra megyek doglzoni) :D:D:D
|
Quote:
Az ilyet meg kell becsülni :D Részvét :) |
Ma visszakaptam az első kézzel, füzetbe írt 35 oldalas könyvemet. 3 évig volt távol, de végre hazajött:D:D:D:D:D:D:D:D:D
|
köszönöm a hónak, hogy szépen hullott, és jól néz ki a teraszom meg a kertecském :)
|
Egy győzelemmel közelebb kerültünk az országos döntőhöz :)
Legközelebb egy szettet, nem meccset, csak szettett kell nyernünk és bent vagyunk a döntőben :) Ö(Ő)rülök :) |
Remélem a döntőre meghívod a Hódító fórum összes közreműködőjét ;)
|
Quote:
|
Tegnap voltam életem első rock-kkoncertjén, és nagyon jó volt!Először alig akartam menni, utána meg alig akartam abbahagyni :D:DNagyon jó volt! :)
|
Quote:
(A Depresszió volt talán erre, azon voltál?) |
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 16:43. |