Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Filmek, sorozatok, TV (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=25)
-   -   dvd,mozi filmek (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2592)

[HTPA]GeeForce 01-06-2009 14:42

Egy gyors lista, amiket mostanában (újra) láttam, és ajánlom mindenkinek:

Equilibrium (Equilibrium)

Cypher (Cypher)

Baraka (Baraka)

Alvilági játékok (Lucky number Slevin)

J.Ati 01-07-2009 02:15

Ejnye Gee!

Remy most azt mondaná,hogy írj is valami véleményt a látott filmekhez,vagy legalább linklej valamit.
Szóval ne csak a film címeket lökd ide aztán szevasz,mert így nem ér semmit az egész:)

Alvilági játékok
ezt pont tegnap néztem meg.
Szerintem jó kis film volt ,bár csak a film végére derülnek ki a dolgok,de ajánlani tudom én is.

Pepa 01-07-2009 20:56

Úristen@menny.hu

Az Úr vala kisétált az mennyek kapuján és az mennyek kulcsát az Földre leejté. Az földre vezető úton leesett és egy budapesti strand medencéjébe esvén kezdte meg az mennyek kulcsának keresését.

23 perces magyar rövidfilm. Ajánlom mindenkinek.

vityu 01-08-2009 00:11

Quote:

Originally Posted by Pepa (Post 201217)
Úristen@menny.hu

Az Úr vala kisétált az mennyek kapuján és az mennyek kulcsát az Földre leejté. Az földre vezető úton leesett és egy budapesti strand medencéjébe esvén kezdte meg az mennyek kulcsának keresését.

23 perces magyar rövidfilm. Ajánlom mindenkinek.

szerintem 29! :)

...kilépék a mennyeknek kapuján, megcsuszandék és ejtem vala alá a földre az mennyeknek kulcsát...

...Te...sefül, áldott légy te minden nedvek között, és áldott a te tisztaságod, és jóságod. Gyarapodjál, sokasodjál az embereknek kedvére, hogy ők is szaporodjanak, sokasodjanak az én kedvemre. S ha így tetszesz, mindörökre áldott leszesz!...

Láttam vagy párszor? :D

Andrew 01-08-2009 00:17

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 201222)
szerintem 29! :)

Az jó sok :p
8,84176199*10^30

J.Ati 01-08-2009 00:58

Ne szórakozz Zohannal

Most ezt a filmet néztem meg.
Sokan azt mondták ,hogy kaki ez a film,de nekem pozitív csalódás volt.
Szerintem ezek a faviccek nagyon jól sikerültek:)

J.Ati 01-08-2009 03:38

Megnéztem még1 Adam Sandler filmet!:)

Férj és férj

Ez a film egy kicsit "meleg",de azért nézzétek meg bátran.

J.Ati 01-09-2009 02:11

Vad vágyak-(Wild Things )1998

Kicsit régebbi film,de jó kis jelenetek vannak benne:)
A végén meg jönnek a fordulatok.

Tsobi 01-09-2009 05:03

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 201287)
Vad vágyak-(Wild Things )1998

Kicsit régebbi film,de jó kis jelenetek vannak benne:)
A végén meg jönnek a fordulatok.

Ifjúkorom kedvenc filmje volt.. Dennis Richards .. hmm :) Charlie Sheen piszok mázlista volt,mikor elvette,a válásukkor pedig szerencsétlen.. :p

Ati 01-13-2009 08:20

Szikraváros

Hangulatos film, jó szereplőgárdával. Ha jót akarsz, ne olvasd el miről szól, mert én nagyon vártam már, hogy túllépjen a történet azon a ponton, ami a beharangozóban volt, és csak nem jött el, csak nem jött el, csak nem jött el, eljött, és vége lett a filmnek. :D

Pepa 01-13-2009 13:05

Leszedtem az összes Disney rajzfilmet 1937-től 2007-ig.
Amiket eddig megnéztem:
Pocahontas 1-2
Atlantis: Az elveszett birodalom 1-2

Pepa 01-14-2009 13:11

Őslakó: Man from Earth

5 tudós professzor egyetemi tanár leül beszélgetni egymással: egy paleontológus, egy biológus, egy történész, egy vallás-irodalmár és egy orvos-pszichológus és azt vizsgálják, hogy valós lehet-e az az állítás, hogy a körükben lévő 6 személy tényleg 14000 éve született a paleolitikumban , vagy az egészet csak mesének szánta.

J.Ati 01-14-2009 20:17

Quote:

Originally Posted by Pepa (Post 201872)
Őslakó: Man from Earth

5 tudós professzor egyetemi tanár leül beszélgetni egymással: egy paleontológus, egy biológus, egy történész, egy vallás-irodalmár és egy orvos-pszichológus és azt vizsgálják, hogy valós lehet-e az az állítás, hogy a körükben lévő 6 személy tényleg 14000 éve született a paleolitikumban , vagy az egészet csak mesének szánta.

kb. 2 hete láttam ezt a filmet:)

Fefe013 01-14-2009 20:38

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 201904)
kb. 2 hete láttam ezt a filmet:)

én meg 3 napja, csak még nem jutottam el odáig, h beírjam:D

érdekes film, de nem bizti, h megnézném mégegyszer, bár egyszer sztem érdemes...;)

Ati 01-14-2009 20:58

Nekem is ajánlották már, majd egyszer megnézem, ha oda jutok... :)

J.Ati 01-15-2009 05:26

Egy újabb Adam Sandler filmet néztem meg.

Csontdaráló

Aki szereti Adam Sandlert nézze meg ezt a filmjét is:)

Fefe013 01-15-2009 10:27

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 201915)

Csontdaráló

Ezt én is csak ajánlani tudom, már régebben láttam, de akkor nagyon bejött:)

vityu 01-15-2009 11:32

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 201915)

Csontdaráló

Quote:

Originally Posted by Fefe013 (Post 201930)
Ezt én is csak ajánlani tudom, már régebben láttam, de akkor nagyon bejött:)

Szerintem ez a film nagyon csúnya koppintása a Gépállat sc című filmnek, ami ugyanerről szól, csak fociznak. Sőt, sokkal jobb is! (szerintem)
Vinnie Jones, Jason Statham játszik benne!

J.Ati 01-15-2009 11:35

Lehet megnézem!
Jason Statham a Monk:D

J.Ati 01-15-2009 11:39

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 201933)
Szerintem ez a film nagyon csúnya koppintása a Gépállat sc című filmnek, ami ugyanerről szól, csak fociznak. Sőt, sokkal jobb is! (szerintem)

Most olvasgattam a kommenteket és ott is ,azt írta egy srác ,hogy koppintás.
Aztán egy másik srác ezt írta neki:

Quote:

Azért fikázás előtt nem ártana utánajárni a tényeknek.

Az "amerikai focis film" nem ennek az átdolgozása, hanem az eredeti 1974-es The Longest Yard-nak, és a Gépállat is ugyanezen a sztorin alapul. Szó sincs tehát semmiféle süllyedésről.

Fefe013 01-15-2009 11:42

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 201933)

Én láttam mindkettőt, és mindkettő tetszett, de a csontdaráló vhogy jobban...;)

Grat a vizsgához;)

vityu 01-15-2009 11:44

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 201937)
Most olvasgattam a kommenteket és ott is ,azt írta egy srác ,hogy koppintás.
Aztán egy másik srác ezt írta neki:

Amikor egy átdolgozás után 4 évvel kijön egy újabb, annak már akkor is erős koppintás szaa van, mondhatnak bármit! ;)

J.Ati 01-15-2009 11:49

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 201939)
Amikor egy átdolgozás után 4 évvel kijön egy újabb, annak már akkor is erős koppintás szaa van, mondhatnak bármit! ;)

Annyi baj legyen.
Jó kis film volt a csontdarálók,ennyi:)
A másikat meg,ha sikerül megszerezni megnézem.

vityu 01-15-2009 11:51

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 201941)
Annyi baj legyen.
Jó kis film volt a csontdarálók,ennyi:)
A másikat meg,ha sikerül megszerezni megnézem.

Én mindenképpen ajánlom, nekem nagyon bejött! Jason Statham kevés filmben tetszik ennyire! :) Na meg Vinnie Jones se kutya! :) Jó film lett.

J.Ati 01-15-2009 11:54

Megnéztem ezt a filmet is!
Össz-vissz 60 perc volt kb.
Ritkán látok ilyen rövid filmet:)
Nézzetek meg ezt is bátran!

Egy láthatatlan lepelről szól és 2 zseniről:)

Bruce és Lloyd - Elszabadult pokol

J.Ati 01-15-2009 11:56

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 201943)
Én mindenképpen ajánlom, nekem nagyon bejött! Jason Statham kevés filmben tetszik ennyire! :) Na meg Vinnie Jones se kutya! :) Jó film lett.

Ha sikerül beszerezni meglesem:)

J.Ati 01-19-2009 05:32

A hatodik napon

Ezt a filmet néztem meg.
Kicsit régebbi ,de jó volt:)

Fefe013 01-21-2009 15:56

Taken

Bryan exügynök lányát elrabolják, miközben a barátnőjével Párizsban nyaral. Ő persze nem hagyja annyiban a dolgot, hanem a munkája során tanult képességeit felhasználva maga ered a tettesek nyomába.

Ajánlom mindenkinek, nekem bejött....;)

Fefe013 01-21-2009 16:00

The ruins / Romok

Egy baráti társaság éppen nyaralását tölti Mexikóban, amikor egy idegen, de barátságos srác felajánlja nekik, hogy tartsanak vele egy eddig még felfedezetlen Maja piramishoz, ahol archeológus bátyja éppen régészeti munkát végez. A csapat örömmel vág neki a kalandnak, a piramisnál azonban teljesen más fogadja őket, mint amire számítottak...

Bennem nem hagyott mély nyomot, de egyszer meg lehet nézni...

Ati 01-21-2009 16:02

Quote:

Originally Posted by Fefe013 (Post 202336)
Bryan exügynök lányát elrabolják, miközben a barátnőjével Párizsban nyaral. Ő persze nem hagyja annyiban a dolgot, hanem a munkája során tanult képességeit felhasználva maga ered a tettesek nyomába.

Ajánlom mindenkinek, nekem bejött....;)

Ennek van valami köze a "Taken" című SOROZATHOZ? Azt hiszem Stephen Spielberg rendezése volt, és mintha ufók vitték volna el az embereket.

vityu 01-21-2009 16:04

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 202338)
Ennek van valami köze a "Taken" című SOROZATHOZ? Azt hiszem Stephen Spielberg rendezése volt, és mintha ufók vitték volna el az embereket.

Ha volt köze, akkor a poént lelőtted, sikeresen :D

Fefe013 01-21-2009 16:05

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 202338)

Semmi köze;)

Taken/Elrabolva

Ati 01-21-2009 16:24

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 202340)
Ha volt köze, akkor a poént lelőtted, sikeresen :D

Arról ennyit lehetett tudni már anélkül is, hogy akárcsak egy percet is láttál volna belőle. :)

Fefe013 01-23-2009 19:20

Ünneprontók ünnepe/The Wedding Crashers

Az igazit megtalálni a legnehezebb. A két veszett kedvű jóbarát, John (Owen Wilson) és Jeremy (Vince Vaughn) nem is strapálja magát ilyesmivel. Munkaidőben válóperre készülő házastársakat békítenek, szabadidejükben pedig esküvőkre járnak, hogy nőt fogjanak - és ha épp a menyasszony akad a horgukra, azt sem bánják. A lányok imádnak esküvőn ismerkedni, ők szeretik a pezsgőt, és sosem próbálkoznak egy második randival: mások nászéjszakája az ő egyéjszakás diadalaik ideje.
De aki a tűzzel játszik, készüljön nagy melegre. Márpedig Johnt elönti a forróság, amikor egy estélyen találkozik álmai nőjével, aki sajnos egyrészt egy befolyásos politikus lánya, másrészt az esküvőjére készül. Nincs más megoldás: ezt a lagzit tönkre kell tenni. Ha a jól bevált módszerekkel nem sikerül, akkor újabb trükköket kell bevetni. Claire-t (Rachel McAdams) meg kell szerezni bármi áron!

Nekem tetszett, voltak benne jó poénok, egyszer érdemes megnézni ha van ideje az embernek:)

J.Ati 01-23-2009 21:41

Szerintem ez nagyon jó film volt:)

J.Ati 01-24-2009 13:26

Ez egy nagyon jó kis vígjáték.
Ajánlom mindenkinek:)

Kegyen fegyenc - Big Stan

Fefe013 01-24-2009 16:59

Letaszítva/Fallen

Lenyűgözően hideg és nyugtalanító képi megoldásaival a műfaj egyik kiemelkedő filmjét láthatjuk. John Hobbes nyomozó és társa, Jonesy fellélegeznek, amikor kivégzik az általuk elfogott démonikus gyilkosságsorozat tettesét. Napokkal később ismerősök és ismeretlen emberek egyaránt azt a dallamot éneklik Hobbesnak cinikusan, amit a halálraítélt dúdolt neki a gázkamrából. A rémtettek ráadásul tovább folytatódnak és kísértetiesen hasonlítanak ez előzőekhez. Ekkor kezdődnek Hobbes lidércnyomásos napjai: egyre több gyanús jel utal arra, hogy neki is köze lehet az újabb gyilkosságokhoz. Az őrjítő jelenség nyomában eljut a fekete mágia tiltott világáig. A nyomozó megismerkedik egy teológiaprofesszorral, aki nemcsak természetfeletti erők hatására gyanakszik, hanem az esetek hátterében magának az ördögnek a jelenlétét véli felfedezni. Hobbes kénytelen szembenézni azzal, hogy az egyetemes gonosz korlátlan és örök. Azazel, a sumér hitvilág bosszúszomjas bukott angyala térhetett vissza az emberi világba: a sorozatgyilkos testéből kiűzve másik lelket kell találnia. A zsaru teste éppen megfelelne erre a célra. Egy egyszerű ember hogyan veheti fel a harcot a természetfeletti hatalmakkal, az arctalan és alaktalan Gonosszal?

Ezt a filmet csak ajánlani tudom mindenkinek, nekem nagyon tetszett, már láttam vagy párszor:D

Fefe013 01-24-2009 17:17

Pathfinder / A Barbár - Legenda a szellemharcosról

Egy viking fiút i.e. 1000 körül Észak-Amerika harcias felfedezői véletlenül ottfelejtettek a kontinensen. Egy indián törzs befogadja és felneveli, és amikor 15 évvel késobb újabb viking támadás éri a keleti partot, az immár 25 éves fiatalember megpróbálja megvédeni új családját, és megállítani a vikingeket.

Számomra az egyszer nézhető kategória, átlagos film, tipikus egyedül is kinyírok 3 hajónyi vikinget....

Pepa 01-24-2009 18:52

Underwolrd: Rise of the Lycants ( A vérfarkasok lázadása!)

Elmondja honnan indult az egész történet. Egyszer nézhető, de ha valaki látta előző két részt, akkor tudja mikor mi fog történni.

Ati 01-24-2009 18:56

Quote:

Originally Posted by Pepa (Post 202539)
Underwolrd: Rise of the Lycants ( A vérfarkasok lázadása!)

Elmondja honnan indult az egész történet. Egyszer nézhető, de ha valaki látta előző két részt, akkor tudja mikor mi fog történni.

Ebből már a második is az első ELŐTT játszódott, nem? Arra emlékszem, hogy nagy lelkesen beültem a moziba, és úgy a feléig azt se tudtam, hogy miről van szó... :D

All times are GMT +1. The time now is 04:09.