![]() |
Az "közkedvelt és nagyszerű" MSN valamiért nem minden üzenetet küld el/ kap meg. akikkel beszélek azt mondják másnka tökéletesen elküldi mindig, csak nekem nem tudják néha. Esetleg valami tipp?
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Skype jobb! |
Quote:
|
Quote:
Egyébként nekem is megvan még msn-em, csak ritkán használom. Mindig van vele valami probléma. |
MSN naplófájt jelszófeltörés? Esetleg hallottam valami "brute-Force" módszerről, ami végigpróbálja a lehetséges jelszavakat tehát pl 000000000-tól ZZZZZZZZZ-ig :) Esetleg valakinek valami megoldás?:)
|
Közben rájöttem, hogy két különböző hibával dob ki. 1., amikor nem tudom a jelszót, valami jelszó hibás, próbálkozz másikkal.
2., Hiba történt a fájl dekódolása közben. Indítsd újra a számítógépet, vagy próbálkozz másik számítógépről. Igen, újraindítottam, többen próbálták megnyitni, nem ment nekik :S |
Ma programozáson azt adta fel házinak a tanár, hogy nézzünk utána a XOR, az OR és az AND logikai kapuknak. Konkrétan a felépítése kéne, tehát a diódát és tranzisztorok hogyan kapcsolódnak egymáshoz. Valaki tudna segíteni? Gugli barátomat már megkérdeztem :S
|
Quote:
|
Quote:
|
Újabb msn vírus:
NE KATTINTS RÁ! "nézd meg a képet :D http://tinyurl.com/image10513" Ezt az üzit küldi minden ismerősnek :/ Próbáltunk már MSN Vírus removert és egy csomó cuccot. Valakinek valami ötlet? |
első lépés: format c: /u /q
második lépés: partíció törlése, fat tábla kiírtása :D:D |
Quote:
|
Elég egy MSN uninstall, utána meg irány az eBuddy, ahol egymás tudtára tudjátok adni skype azonosítóitokat.
|
Quote:
|
Írsz egy új MSN vírust, ami feltelepíti a Skype-ot, és letörli utána az MSN-t.... :D :D :D
|
Quote:
|
Quote:
csak én vagyok ilyen maradi? :D |
ezzel az országátírásasl mi a szitu??
csakmert összekapcsolási láncomat ráérős-unatkozós időmben rendezni kívántam -volna - és ott azt írja, hogy írjam be, hogy kinek akarom eladni az országot. Beírtam. Hogy hova kéri az eladó a vip köröket? Beírtam. Hogy hány vip kört kér. Beírtam. Majd azt mondja, hogy ezután tegyem az országomat szabadságra, és az eladó e-mailján -ami ugye én vagyok- jön egy levél, hogy visszaigazolja, hogy tényleg el kívánja adni. Tényleg el kívánom. de levél nem jött. nincs spam szűrő, az összes hódítós levél meg szokott jönni, szinte azonnal, pár másodperccel bármilyen e-mailos akció után... most 2 országot is át akartam adni saját magamnak, de egyikről se jött levél. :S mi a teendőm? |
4 különböző orival próbáltam meg, nem megy.
nem jön e-mail. MÁS! egy teljesen egyedülálló országot nem tudok csatolni a láncomba. az ország egyetlen egy láncnak sem tagja!! de amikor a láncban lévő országgal fel akarom venni, akkor kiírja, hogy "az ország már meg van adva". megnézem a csatolni kívánt országot, ott semmilyen kérelem nincs feltüntetve... most akkor mi van? |
2 mail megjött, 2 nem. a Csuranni orimmal továbbra sem tudom mi a helyzet. :(
csináltam róla pár screenshot-ot, mert ilyet még nem láttam, hogy egyedülálló orit (egy láncnak sem tagja, és egy láncból sincs aktív felkérése) nem tudok bekötni. azt írja, hogy már fel lett véve, de amikor belépek a felvevendő oriba, ott nem tudom visszaigazolni... |
ok, megjött a maradék 3 mail..
ekkora késést se tapasztaltam még hódos leveleknél. :S Mindenesetre ez a láncba felvenni nem tudós sztori továbbra is töri a fejem... De elképzelésem sincs. Alszom rá egyet. Remélem megálmodom, hogy mi tévő legyek. |
lánc
a fentebb említett probléma:
http://kephost.hu/image-49F1_4C80F50D.jpg Alap helyzet: X országgal szeretném felvenni Csuranni nevű országomat a láncomba. Csuranniba belépve látható, hogy nincs meghívva semmilyen láncba. X országba belépve megjelölöm a Csurannit, mint az én következő országomat. X országban hibaüzenet fogad, hogy az az ország már meg van hívva. Hát nincs. |
Quote:
Hozzá jött még egy. Mi van akkor, ha a külső fórumos nick "alól" kikerül az e-mail cím? Gondolok itt arra, hogy ha azon az e-mailon nem marad hódítós ország, amelyiken a külsős nick is van regisztrálva?! |
A FENTI 2 KÉRDÉSEM MÉG MINDIG ÉRVÉNYES!!!!!!!!!!!!
Hozzá jött az alábbi: Helytartó: HELYTARTÓ: Helyhiány miatt eladtam 720 varázslót, 156 tolvajt, melyek hamarosan megérkeznek a piacra. Ha nem adom őket el, el is mentek volna! Tanácsadók: Barakk 11.700 10.435 / 10.435 (*) 1.265 / 1.265 (*) Templom 18.000 17.640 360 Kocsma 7.800 7.644 156 Intéző: Templom 120 100% Barakk 195 100% Kocsma 130 100% Tanya 130 100% Õrtorony 140 100% Bank 20 100% ??? |
Quote:
|
Lehet az a baj, hogy nem jo helyen kerdezed oket. Ennyi erovel kiirhatnad a jardara is. Annyit segitek, hogy ha nem mukodtek volna az epuletek, el sem adta volna a ht. Szerintem kepzesrol jott be, esetleg piacrol vissza. A helyekkel meg esetleg azota jott be templomod, vagy vmi.
|
Egy darab épületet nem építettem.
Egy darab egységet nem képeztem. A piacról jött vissza, az oké, de miért adott el többet annál, mint ami nem fért el? Azt nem tudom, hogy Dusnak mi nem tetszett a hozzászólásomban?!. Ha már olvassa a topicomat, akkor válaszolhatna, ahelyett, hogy lefelé kezet nyom. |
Quote:
Általános beszélgetések Minden, ami nem Hódító :) :D |
Ahha. Jajveszékelős topic, én meg jajveszékelek, gonodltam jó helyen van. Rosszul gondoltam.
Hát akkor átviszem a kérdéseimet máshova. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Nem is éheztem be. Mezőgazdaság 16.553 55 Lakáshelyzet 16.553 50 |
Quote:
Mondjuk én nem tartozom közéjük, és Gee, remélem nem vetted támadásnak :) |
Nem vettem támadásnak, csak nem értettem. De orvosoltam a problémát, a megfelelő helyen indítottam nekik topicot.
|
Office 2007 vs office 2003
Lenne egy olyan problémám, h nővéremnek gépeltem be ezt azt office 2007-ben elküldtem neki emailben és ő próbálta megnyitni office 2003-al, de csak karikák meg egyéb érdekes karakterek jelentek meg...
Ezzel mit lehet kezdeni? Létezik, h nem kompatibilis a kettő, gondolom a 2007 egyértelműen megnyitja a 2003-al írt dolgokat, de visszafelé nem kellene működnie vmilyen formában a dolognak... Kell hozzá esetleg vmi plusz program v vmi? Előre is köszönöm a segítséget! |
Quote:
Vagy: te kimented doc-ban (mert ki lehet abban is) és azt küldöd el nővérednek. |
Quote:
|
Quote:
office 2007-ben tudok doc kiterjesztéssel menteni v csak openofficeban? Quote:
Köszönöm mindekettőtöknek!:) |
All times are GMT +1. The time now is 18:12. |