![]() |
némely kirívó esetben. :p:)
|
Üzenem azoknak, akik priviben kerestek, hogy1, még élek, 2, akinek még tudok, azoknak alkalmasint válaszolok.:)
Phoenix: Ha gyszer látsz MSNen, és még nem töröltél... írj rám majd pls.:) Amúgy mindenkinek szép napot. Remélem lesz olyan jó idő mint tegnap és végre ki lehet mozdulni.:) |
Quote:
Most is fent vagyok, de te meg nem :( |
Üzenem nektek, szorítsatok holnap(illetve már ma) reggel 10 órától délután 2-3ig, mert akkor játszuk a 2 meccset, amin eldől hogy kijutunk-e az országos döntőre vagy sem!
|
Quote:
|
Quote:
|
Szorítok :) Hajrá-hajrá...Tessék mindkettőt megnyerni ;)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Üzenem Sándor,József,Benedeknek hogy a meleg elmaradt.Jobban is igyekezhettek volna:)
|
Benedeknek a Vatikánba is írhatsz, ha jól tudom, akkor már hazaért... :)
|
Szamókának izenném,hogy nagyon tetszik az aláírása :D
A biztosuraknak mi is előadtuk párszor a dolgot,legtöbbjük velünk nevetett :D |
Üzenem Tsobinak, hogy NAGYON gyorsan jöjjön fel MSN-re, vagy Skype-ra. Beszélgetésem van vele.
|
Quote:
Melóhelyről tud netezni,ha bent van. |
Mikor dolgozik? holna délelőtt? muszáj beszélnem vele.
|
Quote:
Telón próbáld esetleg. |
Kutyuleee-nak üzenem, h bocsi de hugom elrabolta a telefonom és ő is üzeni vmiért h bocsi! :)
|
Vesztettem.
|
Quote:
|
Komoly is, rühellem a piti csalókat, és sorry, hogy rajtad töltöm ki, de te értelmes ember vagy, azzal a kettővel nem vagyok hajlandó vitába bocsátkozni.
Úgyhogy légyszi szólj nekik, hogy állítsák le magukat. Nem szeretnék olyan mélyre süllyedni, hogy én is elkezdjek csalni, hogy vissza tudjak vágni nekik. /ui az idegesség nem neked/ellened szól, de nagyon kezdek morcos lenni a 2 hölgyre/ |
akit érdekelne egy kellemes vasárnap délutáni serezés, az keressen meg! :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Üzenet Tsobinak:
a süllyedés mindig határtalan egyes embereknél, és a kimagyarázás egyes emberek részéről elég furán hat. Egyszerűen furcsán hat az egész tőled, vagy csak homokba dugod/dugtad a fejed? :confused: |
Quote:
|
Quote:
Miért ne hinnék egy olyan embernek,akiben megbízom,amikor egy olyan vádat cáfol magáról,ami gyakorlatilag hallomásokból és szájról szájra terjedő legendákból született meg? Ha bárki - BÁRKI! - tud nekem mutatni egy olyan eseménylistát,amiben az illető azt tette,amit rá próbáltok erőszakolni,akkor újra előveszem az ügyet és ígérem,alapos kivizsgálás lesz az eredménye. Így viszont - mondom én minden rosszindulat nélkül - nem a sértettet minősíti az,ami folyik akár fórumon,akár máshol. Köszönöm. |
Üzenet Tsobinak:
mindenkinek joga van a véleményéhez, még nekem is. És nem csak nekik, ezt azért tisztázzuk. Részemről ismét ennyi, téma zárva. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Hogy ne legyen off: Üzenem mindenkinek, hogy fáradt vagyok, és már olvasni sem tudok :D |
Quote:
|
Néha kicsit zavaró,hogy nem lehet kommentet biggyeszteni egy-egy kezecske mellé :)
|
קפוד!
Szamókának üzenem,hogy : :D |
|
Nem tudjátok véletlenül, hogy hol lehet latextejet rendelni vagy venni Magyarországon? Valami ilyesmire gondoltam, csak literes, vagy annál nagyobb kiszerelésben - és ezáltal olcsóbban.
|
All times are GMT +1. The time now is 14:24. |