![]() |
Hy!
Yurika vok 22 eves, jelenleg Kolozsvaron egyetemista. Tovabbi informaciokert forduljon a :#401359-szamu orszaghoz:) |
Kukk! Regiztem, betopp.
Talán csak 4-5 napja Hódítózok... Vagy még annyi ideje sem. Székesfehérvár, 30 év fele, nőnemű egyed vagyok :) Ennyi... ;) Országom neve Ignotus, vagy ismeretlen (föld)... Más nem jutott annó az eszembe :D |
Quote:
Quote:
Te is üdv itt. :) Most a "30 év fele" az igaz, vagy az adatlapodon levő "14 év", mert van a kettő között némi különbség. ;) |
Quote:
|
Quote:
|
nah ezt a topikt még nem láttam, de MOST!
Itt vagyok, meg dani(18) vagyok, budapestről jöttem játszani szeretnék blabla...nem, najó de. valahol a legelején olvastam, h vki itt verseket írogat, az nagyon menő, ha van időm (ritka) én is szoktam ilyesmit tenni, méghozzá haikut írogatok néha. amikor nem, és ebből több van, olyankor extrém sportok, sziklamászás, vagy ha ennél is extrémebb kell, akkor bejárogatok a BME-re, egyébként Tollaslabda!!! sokat sokszor meg minden, amikor eztsem, akkor kirándulok, túrázom, kistestvért menedzselek (pl..:reggel az oviba, délután haza) sajnos már nem túl aktívan művelem a zenét (zongora), ha túl jó kedvem van, vizsgára készülök...hja iaidoztam is, dee az sajna elmúlt, most gondolkodom, h újrakezdem... és persze: kreténponthu nah...kb |
Valezius-Ati:
Két hónapra vagyok a 15-től, de napra pontosan is kiszámíthatom, ha kell :) Kancsendzönga, aliasz Dani: Örvendek, végre mégegy művészlélek! Néha én is írok haikut, az egy profi műfaj :D Meg más verseket is. Te, priviben mellékelj pár darabot! :) Ha lehet. |
Egyre több a kiskorú hölgyike :) Még a végén vissza kel vennem a hatalmas arcomból :D
Isten hozta az újoncokat :) |
Quote:
|
Quote:
Quote:
Örülök, hogy két újabb rímfaragót láthatok itt.:) Sziasztok és jó fórumozást.:) |
Quote:
|
Quote:
On: Remélem jól érzed majd itt magad.:) |
nagyonn tetszik, a fórum, és a játék is, de tényleg figyelni kell, h ne legyek túlsokat itt, mert tényleg függőséget okoz, viccen kívül,én meg hajlamos vagyok az ilyesmire. szóval így vizsgaidőszakban legközelebb szabira megyek, de mostmár majdnem vége.
|
Quote:
Asszem. Pedig már lassan másfél éve játszok és egy éve fórumozok.:) |
Quote:
|
Quote:
No de ne tovább, mert kipenderít valaki innen minket.:))) |
Quote:
|
Quote:
Ati szerintem minden egyes lanytol, aki itt bemutatkozik erősen függ :D |
Quote:
|
Quote:
szerintem igen! :D :D mindig a nőkön lovagolnál... :) |
Quote:
|
Quote:
|
nem is tudod mennyi:D
|
Quote:
Ezzel most levezettem h tudom mennyi a 4 óra:) |
ha azt mondod, hogy tudod is megértem:p
|
Quote:
|
Nah akkor: 12 éves:D nagykanizsai állampolgár vagyok:D
Gergő vok:rolleyes: és szeptember óta hódítózok. Két orim van: Geri országa (#378295) Geri1995 (#410071) A Geri országa 4/L-es, a Geri1995 5/X-es:) Asszem más nincs... |
Quote:
|
ez még asszem nekem kimaradt :)
Joco vagyok orijaim ilyenek-olyanok szeretem a jó kihívásokkal teli csatákat, sokat olvasgatok súgót :) meg persze szakdolim Hódos progiról irom :D ja és Zalaegerszegi vagyok 21 éves |
Milán vagyok Kaposvárról
|
Kisbér vagyok Kisbérről :D
|
Deni vagyok Kisbérről :D
bár lehet ezt jobb lett volna letagadnom :D :D |
Quote:
Kisber, nem nyom a Deni? ;) |
Quote:
De sok jó ember Kisbéren is elfér :D |
Üdv Mindenkinek! :)
Ts vagyok,kezdetektől játszom a Hódot,sajnos az életem úgy alakult,hogy ki kellett hagynom 3 évet,de visszatértem... Mikor nem voltam,rengeteg újítást vezetett be Ati,amit köszönök neki :) 18 vagyok,Budapesten élek,ha valakinek kérdése,óhaja,sóhaja lenne,itt megtalál : Deep land (#401285) TS |
Quote:
Wow, gratsz! :) És persze üdv itt. :) |
Ahogy mondod...a tojáshéj még a fenekemen volt,mikor már itt voltam veled ;)
Történt velem egy érdekes dolog,gondolom tudsz rá választ adni..: a helyzet a következő:soha semelyik orim felhasználó adatait senkinek nem adtam meg..csak hogy tisztán lássunk! Egy volt orim,amely már azthittem törlésre került azóta,nemrégiben felkerült tablóra az én akkori sorszámommal és orinevemmel...hogy lehet ez? Van-e rá valami magyarázat,vagy csak én vagyok alvajáró és feltettem magam...az aktív orik közt volt,s mikor írtam az orinak egy zöldet,fel óra múlva már nem volt fenn...:confused: |
Quote:
Ahogy mondod...a tojáshéj még a fenekemen volt,mikor már itt voltam veled Történt velem egy érdekes dolog,gondolom tudsz rá választ adni..: a helyzet a következő:soha semelyik orim felhasználó adatait senkinek nem adtam meg..csak hogy tisztán lássunk! Egy volt orim,amely már azthittem törlésre került azóta,nemrégiben felkerült tablóra az én akkori sorszámommal és orinevemmel...hogy lehet ez? Van-e rá valami magyarázat,vagy csak én vagyok alvajáró és feltettem magam...az aktív orik közt volt,s mikor írtam az orinak egy zöldet,fel óra múlva már nem volt fenn... |
Hopsz,eggyel többet írtam,mint kellett volna :cool:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 22:48. |