![]() |
Quote:
Meg TE jelenleg Klánban vagy Én meg várom hogy fellépjenek a klántársak..addig meg mindent egyedül kell csinálni..Legnagyobb bánatomra azt azért jó lenne egy két szövifelmérés meg miegymás de lassan elfogy a készüli..:) :) :) |
Quote:
de ez most elmúlt... nesze neked békés fejlődés... |
Quote:
hagyjátok az A-t, alapjaiban nem az A-t rengette meg ez a dolog, mert ott nem olyan sűrű a rengetés, meg a tolvajkodás, mint lentebb... szerintem. |
Quote:
OFF Ne lehessen tekit lopni, na? ON |
Quote:
2. Az elfet eddig is lehetett bántani, ha rájöttél miben gyengébb... Ha toliban, akkor tolikkal, ha variban, akkor varikkal... Egyetlen ország se kikezdhetetlen. Az óriással mit tudsz csinálni, ha fenn van a sziesztája és van elég varija meg pénze? Mert szerintem cirka semmit, vagy ugyanannyit, mint egy elffel... |
Quote:
nem kell elmesélni hogy milyen... |
Quote:
először is a hulla is tök fölöslegesen van benne szinte már a játékban, mert egyszerűen nem valami életképes, nem 1, és nem is 10 embert ismerek, aki szinte azonnal törölte a hulláját, és azt mondta soha többé...nagyon kevés hulla játszik, de az ő dolguk... másrészt nem volt vita, csak bejelentés!!!! legalább nézelődj, mielőtt beszólsz! |
Quote:
Sokan beletörödtek mert gondoltak egy méltányos kiegyensúlyozó 20-30-40% maluszra, :mad: de nem 80%-ra. :eek: Ezért a tiltakozás. Nagyon eltolja az arányokat. Hm, Zsáni beelőzött. :) |
Itt sokan abból indultak ki, hogy egy elf ész nélkül gyújt ,renget stb.
Aki elf-et válaszott fajnak, az nem azért válaszotta, mert lődőzni akarta a t.golyókat, meg rengetni folyamtosan, hanem azért , hogy használja ezeket az országa védelmére....kb. |
Az ELF szakszervezet nevében!
Nem találom az admint gyújtó toli akciót. HIBA! Sok rúnát, s készüt megérne. merlin |
Nah , kissé sokáig tartott átolvasni mert elég sokan írnak,de szerintem pont az 1A ban üthető a legjobban az elf ugyanis az eddigi gyujtását ártóit ott a klánrakiból a legkönnyebb kompenzálni. Én ott ork tudós tábornokkal nyomtam és át mentünk a 30%-30% barakk torony építésű elfeken is.Ekkora mértékű maluszokkal nem értek egyet, bőven elég lenne 50% ha egyáltalán muszáj a maluszát növelni mondom ezt úgy hogy én mindig hadis vagyok minden szinten.Engem eddig se zavart a full ijjas-tornyos ori eddig is áldozati bárányként néztünk rájuk egyéniben és eddig se értettem mire ez a nagy felbuzdulás.Engem ami igazán zavar hogy vannak csopik ahol 5 körröl is lehet lopni gyujtogatni (mindegy melyik fajjal)és hadisként vagy leütteted magad alá vagy mész tovább hogy a pontkülönbségetek megnőjjön annyira hogy nullát lopjon -gyujtson.Szóval szerintem ezeket a maluszokat nem kéne kőbe vésni hanem konszenzussal finomítani annyira ,hogy az elfet mint fajt ne itéljük kihalásra.
|
Quote:
ez nagyon komoly :D |
off
Quote:
|
Quote:
|
Az biztos h sok embert érint ez,de jobban belegondolva annyira nem vészes,mert akki eddig is elf fan volt az most is az marad,itt egy újabb kihívás :) (igaz h elején elentkeztem az alakitásokkal,de ha kihívásnként fogom fel,akkor még izgalmasabb a játék:cool:
|
Quote:
|
Hogy kibeszéljünk néhány hülyeséget-
Top1- Aki a felfedezés módositása óta, elffel lépett az A-ba, az azért tette, mert el akart jutni a top 30-ig, talán kicsit feljebb, de semmi több, az alsóbb szinteken meg tuvalut leszámitva kevés orinak lehet a célja a top1, de azok biztos nem elfet választottak. |
Quote:
Úgy látszik, hogy sokan mihasználják a közhangulatot hogy végre belerúghassanak másokba... |
Quote:
az oriastol? pl folyamatosan szedheted a tekijet aprankent. ne akarj 10ezrevel lopkodni naponta tobbszor. raadasul teljesen vedve. |
Quote:
|
Quote:
szerintem nincs ok, amiért ne lehetne személyeskedni. végülis ők döntöttek, kérdés nélkül. vagy téged megkérdeztek? :) akkor miért ne lehetne személyeskedni, ha valaki akar. mellesleg nem ő az első a topicban. |
Quote:
Az nem kihívás, hogy pofozógép lehetek. |
Quote:
csak a erre a kérdésre még nem érkezett, és nem is fog érkezni megfelelő válasz amindentudó megfejtőktől... ill. az lesz a válasz, hogy ne játsz elf-el,csak mint valaki mondá pár HSZ-el ezelőtt, én nem ezt az elf-et válaszottam... |
Quote:
És igen, kérdés nélkül dönötttek. De egyúttal Ati megnyitotta ezt a topicot, hogy elmondhassuk a véleményeket: bízzunk benne, hogy számít amit írunk, és nem lefutott dolog még az ügy. |
Quote:
|
Quote:
bocsika, én meg jókat röhögök rajta :D |
Quote:
A varis elfről meg ne is beszéljünk, annak az ilyen szintú gyengítése abszolút nem értem mire volt jó... |
Ami meg az 5-6 körröl történö ártóást illeti, ha én mf elf vagyok a 3-as szinten, jön egy szövi, és leüt rólam 60 hektárt földet, és én ezután 3 napig ölöm a varikat, akkor asszem kijár nekem ehhez a jog.
aki sir, hogy milyen védelmi bónuszai vannak az elfnek, az nem veszi figyelembe, hogy egy védelmi bónusz kevesebbet ér, mint egy támadóbonusz. Bárki aki az ellenkezöjét állitja, annak fogalma sincs a háborúzásról, ergo ideje magának olyan játékot keresni, ami nem erröl szól. |
Quote:
Spanyol |
OFF:
Quote:
Egy óriás csak tudja már meg hogy ki lopta, ha meg már tudja, akkor simán leveszi a tolvaj készültségét (a tolvaj ezt nem tudja megakadályozni, mivel a szieszta miatt nem tudja leölni a varikat) szóval az óriást továbbra sem lehet csak úgy kicsinálni.. az a bizonyos hobbiból lerengetést az óriás simán meg tudja csinálni, mert nem lehet csak úgy megtudni, hogy ki volt |
nem lesz könnyű leszedni a félelf toli készüjét aki 1 hete hozzád jár bevásárolni
a piros szép szín a tolifelfedést nem lehetne kivonni ez alól? |
Quote:
|
Quote:
topicban ahol felvetették hogy valami nem stimmel az ELF védelmével ott is elsönek minden volt a felvetö ember csak rendes nem azután mikor kiderült hogy jéé tényleg igaza lehet annyit sem kapott a vezetöségtöl hogy bocs hogy az elején hogy is mondjam..hülyének néztelek.. Szoval ÉN bizakodom mert Bizakodni JÓ...:) :) :) :) |
Quote:
senki nem jött tüntetni, hogy 20 % maradjon a védelem... alíg volt beírás, többek között én pl. lobbiztam nektek a 30 % ért... de ennél jóval kevesebb érdeklődő volt. és én nem szoktam nézelődni igazad van, csak regelgetek össze vissza, utána meg törlöm az orimat, miután rá jöttem hogy nem nekem való, és 2 heti játék után elvárom, hogy a véleményemre alapozzák, hogy szükség van e egy fajra a játékban vagy nem... hát ez mekkora LOL :cool: |
Sziasztok!
Jó sokat írtatok, de végigértem. Segítsetek, ezután milyen fajjal legyek az elf helyett, ha nem akarom, hogy szétverjenek? Én még mindig ezt látom a legjobb alternatívának, biztos bennem van a hiba. És Lopi bá megmondhatja, én tényleg csak tolizni szoktam, ártózni, gyilkolni nemigen, tehát engem nem érint különösebben a sok változás. |
Quote:
|
akinek a hobbiból ártózó elfekkel van baja, szeretném ha elregélné merre látott olyan elfet, aki erre a célra a varijait használta.
Lassan közelit a száma a tízhez azoknak akik megkérdezték, hogy ugyan a malusz miért érinti az elf varijait is, de még egyikük se kapott egy fél mondatnyi indoklást sem, pedig igen türelmesen és jólnevelten kérdezték meg ujra és ujra. nekem a szük látókörömmel ugyanis szintén nem világos, ha én szeretnék felmérni egy szövit, akkor miért kell a térkapunyitást ekkora büntetéssel sújtani |
Quote:
Igenis sokan mondták, hogy ne legyen megemelve a védelem. |
Quote:
jaa..., 2 korre vagy folotte es ugy lopod ? ugy kell neked. konnyen meg lehet tudni ki rengetett :) 1-2 sunyi vari rafazott mar a tudasanak eziranyu hianyossagara. |
Quote:
én meg úgy emlészem nem sok érv volt, a mostanihoz képest. |
All times are GMT +1. The time now is 03:27. |