Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   PC (hardver, szoftver, játékok stb.) (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=28)
-   -   Honfoglaló (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=174)

laci 07-10-2008 08:19

Esetleg én is jövök, ha nem felejtem el :)

vityu 07-16-2008 13:32

Még akár én is benne lennék, csak ne tom, hogy éppen elfelejtem-e :S

J.Ati 07-16-2008 13:51

Még akár én is benne lennék ,csak nekem az éjjel lenne a legjobb:)

Pepa 07-16-2008 17:51

Én is benne vagyok

Tsobi 01-10-2009 07:38

Quote:

Originally Posted by Drang (Post 183160)
Ha van kedvetek egy "házibajnokságra", összehozhatunk egyet.

Ezzel mostan mi a zu? Mert ha ma van kedve páraknak,akkor nyomhatnánk egy össznépit :)

Tsobi 12-23-2009 20:28

Véget ért a mai Honfoglaló Tematikus Bajnokságsorozat, nem volt rossz :)

Tsobi 12-26-2009 16:36

Édösanyám leült a királyságommal kicsit honfoglalózni, 20 perc múlva abbahagyta 4 koponya kíséretében. Mostanra sikerált helyrehoznom :D :p
Mi a tanulság?

Dragi 12-26-2009 16:39

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 233825)
Édösanyám leült a királyságommal kicsit honfoglalózni, 20 perc múlva abbahagyta 4 koponya kíséretében. Mostanra sikerált helyrehoznom :D :p
Mi a tanulság?

Ha honfoglalózni akarsz engedd oda anyudat :D

vityu 12-26-2009 17:27

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 233825)
Mi a tanulság?

Regisztrálni kellett volna neki sajátot :)

laci 02-13-2010 23:12

Eszméletlen, hogy ezen a nyavalyás játékon minden egyes alkalommal felhúzom magam... vagy gusztustalan módon szidják az embert és/vagy a hozzátartozóit, vagy elkezdenek magyarázni hogy mikor miért voltam inkorrekt, vagy a kettő együtt.

Amikor elkezdtem játszani, kb. 3 éve, akkor még nagyon élveztem, de mostanában már csak 2-3 havonta nézek be, aztán azonnal el is veszik a kedvemet az egésztől :mad:

Merengő 02-14-2010 07:47

Quote:

Originally Posted by laci (Post 240790)
Eszméletlen, hogy ezen a nyavalyás játékon minden egyes alkalommal felhúzom magam... vagy gusztustalan módon szidják az embert és/vagy a hozzátartozóit, vagy elkezdenek magyarázni hogy mikor miért voltam inkorrekt, vagy a kettő együtt.

Amikor elkezdtem játszani, kb. 3 éve, akkor még nagyon élveztem, de mostanában már csak 2-3 havonta nézek be, aztán azonnal el is veszik a kedvemet az egésztől :mad:

ilyenek minden játékban előfordulnak, nem kell velük foglalkozni :) le kell őket tiltani, aztán meg lerombolni ha megy :)

laci 02-14-2010 08:19

Quote:

Originally Posted by tisztelet63 (Post 240799)
ilyenek minden játékban előfordulnak, nem kell velük foglalkozni :) le kell őket tiltani, aztán meg lerombolni ha megy :)

Igen, már többször elhatároztam hogy azonnal lenémítom az ellenfeleket, de akkor meg megint én leszek a bunkó...

Az meg igaz hogy parasztok minden játékban vannak, de eddig még nem láttam olyan játékot, ahol SEMMIT nem lehet ez ellen tenni. Ez a készítők hibája, és eredetileg lelkes játékosokat veszítenek emiatt. Én minimum 3-ról tudok akik az ilyenek miatt határozták el hogy soha többet játszanak a Honfoglalón.

Gabro 02-14-2010 09:23

Quote:

Originally Posted by laci (Post 240803)
Igen, már többször elhatároztam hogy azonnal lenémítom az ellenfeleket, de akkor meg megint én leszek a bunkó...

Az meg igaz hogy parasztok minden játékban vannak, de eddig még nem láttam olyan játékot, ahol SEMMIT nem lehet ez ellen tenni. Ez a készítők hibája, és eredetileg lelkes játékosokat veszítenek emiatt. Én minimum 3-ról tudok akik az ilyenek miatt határozták el hogy soha többet játszanak a Honfoglalón.

korábban sokat játszottam vele, nagyon szerettem és sokat tanultam belőle....
évek óta be se lépek a fentiek miatt...

Princ 02-14-2010 10:14

Quote:

Originally Posted by laci (Post 240803)

Külön erre a célra van egy félbehajtott A4-es lapom, ha látom hogy kezdődik a kakaskodás, vagy valaki elkezd várazni, habozás nélkül kitakarom a csetet, aztán pittyeghetnek ahogy jólesik. A másik oldalán a periódusos rendszer van, szóval mindig hasznos. :P
Sztm az egyik legjobb netes játék. :)

Ati 02-14-2010 10:20

Quote:

Originally Posted by Princ (Post 240809)
A másik oldalán a periódusos rendszer van, szóval mindig hasznos. :P

Wow, végre valaki! Már azt hittem, hogy csak én játszom sokat a periódusos rendszerrel.

:D:D:D

laci 02-14-2010 11:06

Quote:

Originally Posted by Princ (Post 240809)
Külön erre a célra van egy félbehajtott A4-es lapom, ha látom hogy kezdődik a kakaskodás, vagy valaki elkezd várazni, habozás nélkül kitakarom a csetet, aztán pittyeghetnek ahogy jólesik. A másik oldalán a periódusos rendszer van, szóval mindig hasznos. :P

Csak azt nem értem, miért nem az egyszerűbb utat választod, és miért nem tiltod le őket? Pusztán csak a periódusos rendszer miatt? :)

Princ 02-14-2010 11:18

Quote:

Originally Posted by laci (Post 240817)
Csak azt nem értem, miért nem az egyszerűbb utat választod, és miért nem tiltod le őket? Pusztán csak a periódusos rendszer miatt? :)

Nem tudtam hogy azt is lehet. Bár így hogy tudom se biztos hogy azt teszem. Itt a hódban is sokszor jártam már úgy hogy kiborított egy zöldezés, mellőztem, aztán később mellékutakon találkoztunk és rájöttem hogy csak rossz napja lehetett. Meg azt mondod bunkóság is letiltani, bár ezt mondjuk nem teljesen látom hogy miért.

Eddig az egyetlen ahol nem bírtam a színvonalat és nem is tudtam mellőzni az a Wow volt. Mondjuk tört szervereken, úh valószínű ez is hozzájárult. Na ott tényleg nem bírta a gyomrom, de hát ott sportot is űznek ebből. Játék a játékban. :/

laci 02-14-2010 11:35

Quote:

Originally Posted by Princ (Post 240819)
Nem tudtam hogy azt is lehet. Bár így hogy tudom se biztos hogy azt teszem. Itt a hódban is sokszor jártam már úgy hogy kiborított egy zöldezés, mellőztem, aztán később mellékutakon találkoztunk és rájöttem hogy csak rossz napja lehetett. Meg azt mondod bunkóság is letiltani, bár ezt mondjuk nem teljesen látom hogy miért.

Eddig az egyetlen ahol nem bírtam a színvonalat és nem is tudtam mellőzni az a Wow volt. Mondjuk tört szervereken, úh valószínű ez is hozzájárult. Na ott tényleg nem bírta a gyomrom, de hát ott sportot is űznek ebből. Játék a játékban. :/

A Wow sima ügy (persze nem tört szerveren), mert ott jelenteni lehet a sértéseket.

A letiltást meg úgy értettem, hogy az aktuális játékon belül ki tudod választani, hogy melyiket akarod elnémítani. De ez nem végleges, csak az adott játék folyamán lesz csendben az illető.

Az meg, hogy ha azonnal némítom a két ellenfelet, csak amiatt lehet bunkóság, hogy ha netán normális hangon írnának, akkor sem tudok reagálni, mert nem látom, hogy írtak. Na, remélem, érthető, most éhes vagyok, és nehezen gondolkodom :o.

Az meg nekem soha nem lesz jó barátom, aki egy játékon belül az édesanyám sírjáról és az arról mihamarabb szedendő virágokról tesz nekem javaslatokat. Valahogy sosem fog meggyőzni arról hogy ez csak pillanatnyi elmezavar volt, amit egy játékban elszenvedett vereség indokol, de amúgy nagyon jó fej.

Princ 02-14-2010 11:54

Quote:

Originally Posted by laci (Post 240821)
Az meg, hogy ha azonnal némítom a két ellenfelet, csak amiatt lehet bunkóság, hogy ha netán normális hangon írnának, akkor sem tudok reagálni, mert nem látom, hogy írtak. Na, remélem, érthető, most éhes vagyok, és nehezen gondolkodom :o.

Most éhes vagy aztán meg álmos leszel. :p

Ha tapasztalják hogy le vannak némítva, de egyébként normálisak akkor legfeljebb vállat vonnak hogy te nem beszélgetni jöttél hanem csak pörgetni a kvízt, de azért humanoidok ellen. :) Nincs ebben semmi rossz. Akinek meg dumálhatnékja támadt de tippelgetni a kérdésekre nem akar, annak meg ott a Társfoglaló és hasonlók. Nem akarhatja mindig mindenki ugyanazt. : ))

Ezt az elnémítást mindenképp ki fogom próbálni a köv alkalmas alanynál. félre Mengyelejevvel! :D

laci 02-14-2010 12:00

Quote:

Originally Posted by Princ (Post 240825)
Ezt az elnémítást mindenképp ki fogom próbálni a köv alkalmas alanynál. félre Mengyelejevvel! :D

Elmondom, hol találod: a bal felső sarokban, ahol a beszélgetés megy, vannak mindenféle ikonok, többek között 1-1 buborék (ha jól emlékszem...) az ellenfelek színeivel. Amelyik színt lezárod, annak nem jelennek meg a beírásai.

Én amúgy néha azt csináltam hogy mielőtt letiltottam őket, köszöntem, és elnézést kértem amiért le fogom némítani őket, és elmagyaráztam, hogy miért. Persze mindezt röviden :)

Így minden oké, amíg azt nem kezdi hinni az ember hogy a következő ellenfelek normálisak lesznek, és nem némítja le őket. Akkor történik az hogy megint elveszik a kedvem az egésztől.

laci 02-14-2010 12:01

Quote:

Originally Posted by Princ (Post 240825)
Most éhes vagy aztán meg álmos leszel. :p

Áhh, nem annyira álmos, mint spicces, borozgatni fogok ebéd mellé ;)

(kifogás mindig van, csak keresni kell :cool:)

Princ 02-14-2010 12:33

Quote:

Originally Posted by laci (Post 240828)
Elmondom, hol találod: a bal felső sarokban, ahol a beszélgetés megy, vannak mindenféle ikonok, többek között 1-1 buborék (ha jól emlékszem...) az ellenfelek színeivel. Amelyik színt lezárod, annak nem jelennek meg a beírásai.

Én amúgy néha azt csináltam hogy mielőtt letiltottam őket, köszöntem, és elnézést kértem amiért le fogom némítani őket, és elmagyaráztam, hogy miért. Persze mindezt röviden :)

Így minden oké, amíg azt nem kezdi hinni az ember hogy a következő ellenfelek normálisak lesznek, és nem némítja le őket. Akkor történik az hogy megint elveszik a kedvem az egésztől.

Köszi :)
Korábban ott valami jelentés funkció volt aztán azóta nem próbáltam.

Nekem átlagban minden 10. menet végződik kitakarással. Persze ez már teljesen szubjektív, kinek mi fér bele. Ha ilyen válogatott módon szidnának, főleg felmenőket ahogy említetted, az természetesen túl van minden határon.

Tsobi 02-23-2010 11:54

Ha már a dialógusoknál tartottunk, ím egy klasszikus:

Feladó: marcsi7138 Küldve: ma 12:35
Tárgy: az ilyen ember nem ember
fordulj fel kis görény ne játsz,ha nem tudod a szabályokat,gyáva jellemtelen alak vagy és az is maradsz egész életedben

Mindezt azért, mert úgy nyertem, hogy a második helyről az utolsó támadásom ellene irányult, mikor első volt és így utolsó lett. :)

Mohalaci 02-23-2010 14:37

:DDDD

olyankor én is szidom a másikat mint a bokrot, amikor első vagyok és a második az utolsót támdja és nyer ellene (ledönti a várát) és ugy nyer...
de ezeket nem irom le, csak mérgelődök magamban:DD

laci 02-23-2010 16:09

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 241674)
Ha már a dialógusoknál tartottunk, ím egy klasszikus:

Feladó: marcsi7138 Küldve: ma 12:35
Tárgy: az ilyen ember nem ember
fordulj fel kis görény ne játsz,ha nem tudod a szabályokat,gyáva jellemtelen alak vagy és az is maradsz egész életedben

Mindezt azért, mert úgy nyertem, hogy a második helyről az utolsó támadásom ellene irányult, mikor első volt és így utolsó lett. :)

Pont ezekről beszéltem... az ilyenek miatt nem fogok soha többet játszani a Honfoglalón. Van elég értelmes dolog amivel eltölthetem az időmet, az ilyen kultúremberek meg őrjöngjenek nélkülem :)

Merengő 02-28-2010 22:58

kinek, hogy jön be ez az őj fajta villám háború? nekem nem tetszik ez a segítséges dolog... egyszer próbáltam meg, és akkor is nagy marhaságot "segített"..

Tsobi 03-01-2010 09:59

Quote:

Originally Posted by tisztelet63 (Post 242938)
kinek, hogy jön be ez az őj fajta villám háború? nekem nem tetszik ez a segítséges dolog... egyszer próbáltam meg, és akkor is nagy marhaságot "segített"..

Na, kipróbáltam én is.. a felezős segítség még hasznos is lehet, de amikor az esélyeket latolgatja, nekem mindannyiszor fals %-okat adott meg.

Mohalaci 03-01-2010 16:20

én még nem probáltam a segtségeket, de sztem jo volt a játék nélküle is:)
eddig csakis a tudásodra számíthattál vagy tippelhettél és ahogy előttem is írták, hogy időnként hüleséget segít nem vmi jo, mert hátha jo a tipped és a segitség elviszi az embert másfele...

Tsobi 03-03-2010 16:42

Feladó: Gombaspacal Küldve: ma 17:35
Tárgy: A tetves zsidó kúrva anyádat te korcs! A kisebbet, gyengébbet basztatni tudod, mi, te zsidó fattyú?!

Ím egy újabb gyöngyszem.
kb. 6300 JEP-es a fiú, oszt nem vette jó néven a várazást. :)

Tsobi 03-05-2010 13:21

Maholnap megvan a kövi keresztem :p

Tsobi 02-10-2012 12:36

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 243756)
Maholnap megvan a kövi keresztem :p

Akkor meg is volt, de rútul elveszett. Ma megszereztem újra. :)

All times are GMT +1. The time now is 23:55.