![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
ON: Ha elfel lennék biztos támogatnám de nem szeretem és így is erősnek tartom... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
nem akarok én megbántani senkit, de ennek most mi értelme van? :)
|
Quote:
Úgyhogy nyugodtan elfogadhatjuk szerintem, hogy a szavazásnak abban a formában ott fent semmi értelme, csakis az érvek számítanak, és számítottak. |
Az égvilágon semmi értelme, a téma lezárva, a döntés megvan, csak cseverészünk, és semmi összeesküvés-elmélet, nem hiszem hogy ez olyan horderejű kérdés lenne, amiért érdemes volna sötét árnyként kombinálni ;)
|
Quote:
|
Quote:
Azzal egyetértek, hogy illik megindokolni ilyen kérdésekben a szavazatot. |
Quote:
Elég sok játékos nem használja a külső fórumot se , a belsőt se. Ha a címoldalon meg lenne hírdetve, hogy valamelyik faj tulajdonságai módosítva lesznek, tessék hozzá szólni, rengeteg új fórumozó lenne hirtelen, és biztos vagyok benne, hogy lenne közöttük olyan, aki valóban nem fórumozott addíg, de régi játékos. és sajna olyan is lenne, akinek esetleg nincs ideje ezzel foglalkozni, csak leadja a szavazatát... persze fogalma sincs róla hogy ez így semmit nem ér, hiszen nem megrögzött fórumozó :) |
Quote:
Az érvekkel sikerült meggyőzni, szerintem látszott mindvégig, ha a szavazatomat nem nézzük, akkor is, hogy én a másik oldalra tettem le a virtuális voksomat. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Mint pl most az enyém. Nincs sok mondanivalója, csak "szemét" lenne a fórumon. :) |
akik irtak is vmit a topicba azok közül 26-an a 30% melett 25-en a 20% melett és 10en tartozkodtak... ebbe nincsenek benne persze azok a játékosok akik egy sort sem irtak ide, pedig köztük is vannak azért elismert játékosok... úgyhogy lényegi dolga nincs a lényeg hogy amit a fórum is mutatott, nagyából kiegyenlitett a beirok között is a szavazás:D
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
nekem a kedvenc tolis fajom az elf, sokat lehet vele marháskodni, meg blöffölni, azért nem szeretném, ha kiesne a tolis fajok közül. nagyon örülnék egy olyan malusznak ami dinamikus és minnél inkább békés játékra használják annál alkalmatlanabb akciózásra. |
Quote:
tehát ha békénhagyják, akkor nem nagyon árthat senkinek, és mégsem lesz oylan 'védtelen' ha megtámadják - teszem azt egy vagy két napig tarthatna ez, aztán visszaállna a régire |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
OFF:
Érdekes lett a szavazás: látszik hogy melyik klánok egységesek, és hogy az ovisoknál ki mivel játszik:D |
Quote:
Vagy hogy ki visz nem csak orkot/gnómot/óriást ;) |
üdv :)
ezt most nem olvasom végig, de javaslom a középutat. tehát legyen az elf +25% és ezt javítsuk a súgóba és a játékba is :) |
Quote:
|
Quote:
az már eldölt hogy az elf tényleges 30%ot megkapja/illetve már meg is kapta nem régiben. a lényeg hogy szerdán kap majd emellé pár maluszt az ártóira és már erről folyt a diskurzus... |
All times are GMT +1. The time now is 02:13. |