Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   Elf hibajavítás (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1722)

Kutyuleee 04-26-2007 20:32

Quote:

Originally Posted by laci (Post 90924)
További erősítés??? Megkapta a gyakorlatban, ami a súgóban leírtak szerint járt neki, viszont jönnek majd a maluszok... nem tudom, hol van itt az "erősítés" :p

programban erősités:P valóságban 95%ban csak realizálása a súgónak (a maradék 5% a vaktában támadó tf orkok:p)

laci 04-26-2007 20:32

Quote:

Originally Posted by bimmbimm (Post 90925)
direkt írtam oda hogy PONTOSABBAN:) tudtam hogy valaki bele fog kötni :D

És én meg simán belesétáltam a csapdába :D

Ati 04-26-2007 20:37

Quote:

Originally Posted by bimmbimm (Post 90922)
Hát ahogy elnézem a szavazás állását, alulmaradunk mi, akik az elf további erősítését ill. pontosabban a súgó beli szintre hozását ellenezzük. Ez van... :)

A szavazás állása nem volt mérvadó a döntés meghozatalában.

BimmBimm 04-26-2007 20:38

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 90928)
A szavazás állása nem volt mérvadó a döntés meghozatalában.

Jó tudom ezzel is kezdted, de akkor is mutat valamit:)

Kutyuleee 04-26-2007 20:39

Quote:

Originally Posted by bimmbimm (Post 90929)

Jah, hogy melyik tábor tudott több új forumozót reggelni 1 nap alatt:D:D

Ati 04-26-2007 20:41

Quote:

Originally Posted by bimmbimm (Post 90929)

Az égvilágon semmit. :) Ha levonnám azokat, akik duplán szavaztak, azokat, akik a fórumon leírták, hogy bocs, a másikra akartak szavazni, azokat, akik a szavazáson túl a fórumon ezidáig nulla darab üzenetet írtak, és azokat, akik bár szavaztak, semmivel nem indokolták a szavazatukat, máris teljesen megfordulna a "szavazás" állása.

BimmBimm 04-26-2007 20:42

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 90931)

OFF: ebben is alul maradt az elfellenes erősítés ellenes tábor
ON: Ha elfel lennék biztos támogatnám de nem szeretem és így is erősnek tartom...

-Fegya- 04-26-2007 20:43

Quote:

Originally Posted by Goldy (Post 90857)
Az elf akkor is gyújt mikor nem piszkálják...

Goldy, nem az elf gyújt akkor is, hanem VALAKI. Bármelyik fajjal lehet szemétül játszani. Hadd ne soroljam. A többség elffel sem gyújtogat szórakozásból.

solven 04-26-2007 20:43

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 90931)

Van benne valami, mivel az elején még igencsak kétharmados többségben volt a "ne változtassunk, jó a 20%" :rolleyes:

BimmBimm 04-26-2007 20:43

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 90932)
Az égvilágon semmit. :) Ha levonnám azokat, akik duplán szavaztak, azokat, akik a fórumon leírták, hogy bocs, a másikra akartak szavazni, azokat, akik a szavazáson túl a fórumon ezidáig nulla darab üzenetet írtak, és azokat, akik bár szavaztak, semmivel nem indokolták a szavazatukat, máris teljesen megfordulna a "szavazás" állása.

Akkor ez a szavazás csak az ilyen egyszerű földi halandók (mint én:)) megtévesztésére szolgál :D:D

laci 04-26-2007 20:48

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 90932)

Ez úgy hangzik, mintha a fent említett egyének mind az egyik oldalt támogatták, a 20% mellet meg csakis a szavazatát pontosan megindokló, a fórumon rendszeresen írogató, szavazatában biztos, csak egyszer szavazó derék emberek álltak ki.

Kutyuleee 04-26-2007 20:54

Quote:

Originally Posted by laci (Post 90937)
Ez úgy hangzik, mintha a fent említett egyének mind az egyik oldalt támogatták, a 20% mellet meg csakis a szavazatát pontosan megindokló, a fórumon rendszeresen írogató, szavazatában biztos, csak egyszer szavazó derék emberek álltak ki.

azért ha megnézed 61en irtak a topicba ebből 3-4 nem is szavazott... viszont 90 szavazat érkezett, ráadásul a beirok között sem 1 van aki a topic nyilása napján reggelt, sose láttam ennyi friss fórumostól ennyi beirást... csak furcsa... amúgy mind2 oldalon megtalálhatók ezek:D:D:D

laci 04-26-2007 20:57

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 90939)
azért ha megnézed 61en irtak a topicba ebből 3-4 nem is szavazott... viszont 90 szavazat érkezett, ráadásul a beirok között sem 1 van aki a topic nyilása napján reggelt, sose láttam ennyi friss fórumostól ennyi beirást... csak furcsa... amúgy mind2 oldalon megtalálhatók ezek:D:D:D

Igen, ez a lényeg, nem hinném, hogy a "gyanús" szavazók midn egy oldalon voltak ;)

Kutyuleee 04-26-2007 20:58

Quote:

Originally Posted by laci (Post 90941)
Igen, ez a lényeg, nem hinném, hogy a "gyanús" szavazók midn egy oldalon voltak ;)

nah ha már ennyire unatkozok kigyüjtöm azt hogy a topicba irok között milyen az állás, azt már nem szedem ki hogy ki új ki régi, annyira azért nem érek rá:P nah pár perc türelmet:D

BimmBimm 04-26-2007 20:59

Quote:

Most mi változik hogy itt összeesküvés elméletek készülnek? Ígyis - úgyis Ati kezében a döntés:)

Andrew 04-26-2007 21:01

nem akarok én megbántani senkit, de ennek most mi értelme van? :)

Ati 04-26-2007 21:02

Quote:

Én egy olyan szavazót látok a 20% mellett, aki tegnap regisztrált, ő viszont írt is a szavazata mellé. A másik oldalon 9 olyat láttam hirtelen, akik tegnap regisztráltak, és ezen kívül még van jópár, akiknek 5 beírás alatt van úgy összességében a fórumos pályafutásuk. :)

Úgyhogy nyugodtan elfogadhatjuk szerintem, hogy a szavazásnak abban a formában ott fent semmi értelme, csakis az érvek számítanak, és számítottak.

laci 04-26-2007 21:03

Az égvilágon semmi értelme, a téma lezárva, a döntés megvan, csak cseverészünk, és semmi összeesküvés-elmélet, nem hiszem hogy ez olyan horderejű kérdés lenne, amiért érdemes volna sötét árnyként kombinálni ;)

lacqa 04-26-2007 21:05

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 90945)
Én egy olyan szavazót látok a 20% mellett, aki tegnap regisztrált, ő viszont írt is a szavazata mellé. A másik oldalon 9 olyat láttam hirtelen, akik tegnap regisztráltak, és ezen kívül még van jópár, akiknek 5 beírás alatt van úgy összességében a fórumos pályafutásuk. :)

Úgyhogy nyugodtan elfogadhatjuk szerintem, hogy a szavazásnak abban a formában ott fent semmi értelme, csakis az érvek számítanak, és számítottak.

off: de arra persze "jó" volt, hogy az első olvasatlan üzit keresni kelljen :)

laci 04-26-2007 21:05

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 90945)

De Ati, akkor kösd ki, hogy hány hsz után szavazhat valaki ilyen kérdésekben, különben semmi értelme utána azt emlegetni, hogy kinek hány beírása volt a fórumon.

Azzal egyetértek, hogy illik megindokolni ilyen kérdésekben a szavazatot.

Hóhér 04-26-2007 21:06

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 90939)

azt sem te, sem én, se más, nem tudja ,Atin kívül, hogy aki aznap regelt fórumra, mióta játszik, és milyen tapasztalt,attól hogy nem írt ide még sosem.
Elég sok játékos nem használja a külső fórumot se , a belsőt se.

Ha a címoldalon meg lenne hírdetve, hogy valamelyik faj tulajdonságai módosítva lesznek, tessék hozzá szólni, rengeteg új fórumozó lenne hirtelen, és biztos vagyok benne, hogy lenne közöttük olyan, aki valóban nem fórumozott addíg, de régi játékos.

és sajna olyan is lenne, akinek esetleg nincs ideje ezzel foglalkozni, csak leadja a szavazatát...

persze fogalma sincs róla hogy ez így semmit nem ér, hiszen nem megrögzött fórumozó

:)

Ati 04-26-2007 21:08

Quote:

Originally Posted by laci (Post 90948)
De Ati, akkor kösd ki, hogy hány hsz után szavazhat valaki ilyen kérdésekben, különben semmi értelme utána azt emlegetni, hogy kinek hány beírása volt a fórumon.

Totál felesleges kiírni, már csak azért is, mert már a topicnyitóban leszögeztem, hogy a szavazás állása nem lesz mérvadó.

Az érvekkel sikerült meggyőzni, szerintem látszott mindvégig, ha a szavazatomat nem nézzük, akkor is, hogy én a másik oldalra tettem le a virtuális voksomat.

Szecsa 04-26-2007 21:13

Quote:

Originally Posted by Hóhér (Post 90949)

Ha a címoldalon meg lenne hírdetve,

Ha lesz szavazas faj modositasrol, akkor uzibe menjen...sokan atlepnek a fooldali hirdetmenyeken.

laci 04-26-2007 21:14

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 90950)
Totál felesleges kiírni, már csak azért is, mert már a topicnyitóban leszögeztem, hogy a szavazás állása nem lesz mérvadó.

Az érvekkel sikerült meggyőzni, szerintem látszott mindvégig, ha a szavazatomat nem nézzük, akkor is, hogy én a másik oldalra tettem le a virtuális voksomat.

Persze, ez tökéletesen rendben van. De lehet hogy tényleg nem ártana mondjuk 50 hsz-hoz kötni a szavazást, akkor nehezebb lenne friss regisztrációkkal befolyásolni a szavazásokat.

solven 04-26-2007 21:16

Quote:

Originally Posted by laci (Post 90952)
Persze, ez tökéletesen rendben van. De lehet hogy tényleg nem ártana mondjuk 50 hsz-hoz kötni a szavazást, akkor nehezebb lenne friss regisztrációkkal befolyásolni a szavazásokat.

Szerintem aki nagyon akarná annak nem jelente túl nagy gondot 50 vagy akárt több hsz összeszedése is....

Kubbi 04-26-2007 21:16

Quote:

Csak sok lenne a lufi hsz.
Mint pl most az enyém.
Nincs sok mondanivalója, csak "szemét" lenne a fórumon. :)

Kutyuleee 04-26-2007 21:18

akik irtak is vmit a topicba azok közül 26-an a 30% melett 25-en a 20% melett és 10en tartozkodtak... ebbe nincsenek benne persze azok a játékosok akik egy sort sem irtak ide, pedig köztük is vannak azért elismert játékosok... úgyhogy lényegi dolga nincs a lényeg hogy amit a fórum is mutatott, nagyából kiegyenlitett a beirok között is a szavazás:D

Kutyuleee 04-26-2007 21:20

Quote:

öhh Dusnak is sikerült egy nap több mint 60 beirás:D és erőteljesen halad a nagyra becsült Harcosok nyomdokaiban:D:D

Ati 04-26-2007 21:20

Quote:

Originally Posted by Szecsa (Post 90951)
Ha lesz szavazas faj modositasrol, akkor uzibe menjen...sokan atlepnek a fooldali hirdetmenyeken.

Ez csak példa volt. :) Nem lesz szavazás fajmódosításról. :)

Kutyuleee 04-26-2007 23:23

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 90957)
Ez csak példa volt. :) Nem lesz szavazás fajmódosításról. :)

Ati amúgy el van már döntve a módositás, vagy még agyalsz rajta azért vársz vele??? (csak hogy érdemes-e egyáltalán kosza ötleteknek jönnie)
nekem a kedvenc tolis fajom az elf, sokat lehet vele marháskodni, meg blöffölni, azért nem szeretném, ha kiesne a tolis fajok közül. nagyon örülnék egy olyan malusznak ami dinamikus és minnél inkább békés játékra használják annál alkalmatlanabb akciózásra.

Andrew 04-26-2007 23:36

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 90972)
Ati amúgy el van már döntve a módositás, vagy még agyalsz rajta azért vársz vele??? (csak hogy érdemes-e egyáltalán kosza ötleteknek jönnie)
nekem a kedvenc tolis fajom az elf, sokat lehet vele marháskodni, meg blöffölni, azért nem szeretném, ha kiesne a tolis fajok közül. nagyon örülnék egy olyan malusznak ami dinamikus és minnél inkább békés játékra használják annál alkalmatlanabb akciózásra.

azért valami oylan nem ártana neki, hogy ha megtámadják, akkor ez a malusz részben megszűnik :o - a támadóval szemben
tehát ha békénhagyják, akkor nem nagyon árthat senkinek, és mégsem lesz oylan 'védtelen' ha megtámadják - teszem azt egy vagy két napig tarthatna ez, aztán visszaállna a régire

Kutyuleee 04-26-2007 23:54

Quote:

Originally Posted by AndrewB (Post 90974)
azért valami oylan nem ártana neki, hogy ha megtámadják, akkor ez a malusz részben megszűnik :o - a támadóval szemben
tehát ha békénhagyják, akkor nem nagyon árthat senkinek, és mégsem lesz oylan 'védtelen' ha megtámadják - teszem azt egy vagy két napig tarthatna ez, aztán visszaállna a régire

ez hülyeség sztem, ha az elf csak kibekkelni akarja a játékot akkor ne árthasson hanem legyen igazi hippi... legyen akkor olyan hogyha megdobob kővel akkor vissza dob egy béke jellel:D ha meg az alvilági körökbe folyik be akkor úgyse lesz annyi tornya és akkor hadilag fogható lesz, úgyhogy akkor nem kell neki annyi malusz, mert ha nem békés életre áll be hanem mondjuk egy agressziv bálnavadász tömeggyilkos greenpíííszes akkor tudja is elsülyeszteni azt a bálnavadász hajót:p

Andrew 04-27-2007 00:11

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 90975)
ez hülyeség sztem, ha az elf csak kibekkelni akarja a játékot akkor ne árthasson hanem legyen igazi hippi... legyen akkor olyan hogyha megdobob kővel akkor vissza dob egy béke jellel:D ha meg az alvilági körökbe folyik be akkor úgyse lesz annyi tornya és akkor hadilag fogható lesz, úgyhogy akkor nem kell neki annyi malusz, mert ha nem békés életre áll be hanem mondjuk egy agressziv bálnavadász tömeggyilkos greenpíííszes akkor tudja is elsülyeszteni azt a bálnavadász hajót:p

látszik rajtunk, este van:D:D

Kutyuleee 04-27-2007 00:12

Quote:

Originally Posted by AndrewB (Post 90976)
látszik rajtunk, este van:D:D

rajtam nem is az este, hanem az a sok pici pohárka, átlátszó tüzes vizzel, amit szigoruan nyalás után és harapás elött kell meginni:D(tequila)

Ati 04-27-2007 08:17

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 90972)

A fő irányvonal el van döntve (amit írtam is), ettől függetlenül még nyugodtan lehet róla beszélni.

Steve 04-27-2007 08:23

OFF:
Érdekes lett a szavazás: látszik hogy melyik klánok egységesek, és hogy az ovisoknál ki mivel játszik:D

Xeper 04-27-2007 10:19

Quote:

Originally Posted by Steve (Post 90985)
OFF:
Érdekes lett a szavazás: látszik hogy melyik klánok egységesek, és hogy az ovisoknál ki mivel játszik:D

:)
Vagy hogy ki visz nem csak orkot/gnómot/óriást ;)

wand 04-27-2007 16:01

üdv :)

ezt most nem olvasom végig, de javaslom a középutat.
tehát legyen az elf +25%
és ezt javítsuk a súgóba és a játékba is :)

Croissant 04-27-2007 16:03

Quote:

Originally Posted by wand (Post 91108)
ezt most nem olvasom végig

Messziről jött ember lassan ér ide :)

Kutyuleee 04-27-2007 16:04

Quote:

Originally Posted by wand (Post 91108)
üdv :)

ezt most nem olvasom végig, de javaslom a középutat.
tehát legyen az elf +25%
és ezt javítsuk a súgóba és a játékba is :)

ha nem olvasol bele a témába miért írsz bele???:D
az már eldölt hogy az elf tényleges 30%ot megkapja/illetve már meg is kapta nem régiben. a lényeg hogy szerdán kap majd emellé pár maluszt az ártóira és már erről folyt a diskurzus...

All times are GMT +1. The time now is 02:13.