![]() |
Törölt üzenet!!
Elnézést a sok kényes és illedelmes embertől! Sajnálom és bánom,hogy ilyet mertem írni..valóban nem ide való volt:( További jó olvasást kívánok. Köszönöm a piros pettyeket:) |
Quote:
|
Quote:
Ez jóó volt,de nem a témába vágó!:D Tényleg nagyon tetszett... És mi lesz a varjúkkal most? |
Hát ezt nem értem
|
Quote:
|
Hát bimmbumm ez a varjús marha jó! :D :D :D
Majdnem kipurcantam a nevetéstől:D Ennyi hülyeséget összeszedni !!:D :D :D |
Quote:
|
mennyien vannak a TV-ben...:D :D :D
|
Quote:
|
Quote:
tele van varjúval a film... :D *fogalmam nincs, miről szól, vagy mi a címe...* |
off:
Írtam egy szép bejegyzést 2007-04-30, 15:13 és Ati most lökött rám megint egy pirossat.. Vajon miért most kapcsolt a srác? no komment,de azért mert elf vagyok nem kéne itt is írtani:mad: :mad: :mad: |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Bocsesz csak az itteni írásom miatt adta. Ezért írtam ide! |
Végig olvastam az oldalakat, és rájöttem, hogy megfeledkeztetek a varjak természetes ellenségeiről a héjjákról.
Az erdők pusztúlásával nem csak a kárrogok kényszerültek a házak közé, de a vadászmadarak is megtelepdtek az őrtornyok magaslatain. |
Quote:
|
Quote:
|
Az éhező országokban a varjakat levadászák?
Na de melyik faj mit készít belöle? Egyáltalán kiknek a konyhaművészete a leghíresebb? Bár még nem ettem ork káját, de az lehet a legundoritobb. |
Quote:
Konyhaművészet tekintetében, hát... kinek a pap, kinek a paplan... De ha aztnézzük hogy csak a gabona az élelemforrás a játékban, akkor beszűkül a gasztronómiai skála. Bár kicsit furcsa a vegetáriánus ork, de ennyi belefér:):) |
Bimmbimm a varjak arról is mesélni tudnak, hogy milyen épületeken ücsörögnek unalmukban? Azok melyik fajnál, hogy néznek ki?
|
"Bár kicsit furcsa a vegetáriánus ork, de ennyi belefér:):)[/color][/quote]"
Nem véletlenül kérnek kevesebb élelmet támadáskor, mert már forog a gyomruk a sok lepénytől. Alig várják, hogy a lemészárolt ellenségből jóízűt lakmározanak. |
Pfff... Khmmm, asszem ideje ide is benézni, mert mar nem latszanak a varjak a sok portol, pokhalotol... :) van valakinél esetleg egy tollseprü?! :D :D :D
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Nem vagyok poros. :p |
Jéééé, visszatért a topikom:):) És még Ati is írt bele, ilyet? :D:D:D