![]() |
Quote:
Tehát hazug, csaló ember vagy. . Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
úgy gondolom ennek a témának nyitni kéne egy külön fórumot, ide meg olyanokat kéne írni ami esetleg mást is érdekel vagy felkelti egy-két ember érdeklődését az aréna iránt, ami nem lenne gond mert szerintem a legfőbb probléma a létszám
|
Quote:
Bobesz bá úgy sem fogja feltenni a kezét és azt mondani, hogy igazatok van, vagy legalább is részben.... szélmalom harc ez Elfi:D a létszámnak azt tett jót hogy Ati kiírta a kezdőlapra a novemberi indulást. 20 feletti volt az induló ország, de sokan feladták, kiszáltak. |
Quote:
|
Quote:
Amúgy az ötletek az Aréna népszerűsítésére, pont nem ide való, de engem nem zavar itt sem. .:D |
Ha a szóbeli mnt nem elég lehet kötni kölcsönös megnemtámadási egyezményt ha ez nem működik nem kell mnt-t kötni hanem mindenkit ütni probléma megoldva ezekután nem fogtok szóbeli mnt-t sem kötni. Nem rínyálni kell hogy jajj milyen sz...ét aljas kancsó vagy hanem tnaulni a hibákból... Rohadtul unalmas már x.-ik napja azt olvasni hogy hazug vagy cslatál szemét vagy ütöttél nem ütöttél beszéljétek meg privibe ha annyira nem bírjátok ki ...
|
Quote:
Pont ez lett volna a feltétele a meg nem támadásnak, hogy nem ficánkol a végén, ha már nem ütjük. . 2. Senki sem rinyál, ez van, ezt kell szeretni, csak gondoltam mindenki ismerje meg Bob bát, aki esetléeg még nem lett volna olyan szerencsés. .:D Sőt, ha úgy tetszik más is tanuljon belőle. .:D 3. Nem kötelező elolvasni a hsz-eket, ha nem tetszik olvass mást, én sem oltalak le más topikban, hogy nem érdekel amiket írsz. . |
Quote:
|
Quote:
Ha majd tőlem azt látod, hogy 3 oldalon keresztül ugyanazt írom le 2 hsz-enként, akkor majd Te is rám szólhatsz nyugodtan, addig ne, köszi. .:D |
ha ezt tudom, nem szólók hozzá a témához akkor lehet már senki se beszélne róla :)
|
hol tudom jelezni hogy tetszik vagy nem tetszik egy üzenet?
|
Quote:
|
Quote:
Ha valaki azt mondja neked, hogy nem fokoz játék végén, Te meg elhiszed, ezért Te sem fokozol, mert van jobb dolgod, főleg szilveszterkor, ám az a valaki mégis befokoz eléd. Nyilván semmi gond, meggondolta magát és kész, ennyi, ő az emberiség legőszintébb, legegyenesebb embere, na akkor be is fejezhetjük a témát. .:D |
Quote:
Ez nem bunkóság, hol máshol lehetne ennyire következmény nélkül ütni mindenkit? Senkinek nem megy tönkre az orija, senkit semmilyen maradandó kár nem ér, én szerintem itt épp ezért nincs értelme megállapodgatni :) |
Quote:
fejezzük :D |
Quote:
Látom Bob bának tetszett a hsz-ed, érdekes az is nagyon tetszett neki, amikor közöltük vele, hogy nem fogjuk már az utolsó hetekben támadni, akkor valahogyan nem eröltette az egyenlő elbánás elvét. .:D A lényeg, hogy Bob bát, ha akarjuk az utolsó helyig ütjük, nem elégedett meg a könnyen jött 5. helyezéssel, hanem visszaélt a bizalommal, ennyi. .:D |
Quote:
|
Quote:
Quote:
Ergo most ígértetek valamit vagy nem? Ki szegte meg azt az ígéretet ? Ki a hazug? Quote:
Quote:
Ellentmondtok saját magatoknak, és összevissza beszéltek. Annyit mondtam nektek, hogy nem valószínű hogy lesz lehetőségem rá. Azt véletlenül úgy alakult, hogy lett. Kérdezem? Ki nem használta volna ki a lehetőséget? Ráadásul emiatt össze futottam a Főnökömmel, aki kifizette az internethasználatomat + egy Dupla J.D. Colát. :D Én nem ígértem semmit, és a semmit nem lehet számon kéni máson. Ti itt mondtátok hogy ígértetek, aztán, hogy mégse ígértétek, de beütöttetek. Szóval most tényleg? Kinek a szavában ? Igaz, nem vagyok egy hu de nagy gerinces. De nem hazudok össze-vissza ahogy Te teszed, és nem is sértegetlek. Lehet szemét vagyok, de akkor kérdem én Te mi vagy? |
Quote:
Igazából azért kezdtem bele ebbe a kis vitába hogy elérjem, de ezt az Elfinek ne mondjátok el :P |
köszi a választ, mindenkinek :)
|
Quote:
Mi NEM ígértünk semmit neked, tudod aki fölényben van, nem kell hogy ígérjen, mert semmit sem tudsz csinálni ellene, maximum örülsz neki, ha kedvezően döntenek a Te esetedben. .:D Tehát mi nem ígértünk semmit, annyit írtam neked, hogy "úgy néz ki, hogy nem fogunk téged támadni a továbbiakban". Tehát amit nem ígérek meg, azt nem is tudom megszegni, tehát én, vagy a szövim eleve nem lehet hazug, ellenben veled. . Quote:
Lehet Jimynek nem, de nekem azt írtad, 31-én, hogy NEM fogsz fokozni, mert más dolgod lesz, és amúgy sem a Te stílusod. . Tehát ígéretet tettél, megszegted, hazug vagy, és ennyi. .:D |
1-2 hét mulva visszanézek hátha addigra befejezitek.
a két fiam is ezt csinálja, csak az ő átlagéletkoruk 4 év :) |
Lehet az idézőjellel vannak problémáid. .:D
Tudod, ha azt írom "ígéret" ellenére, az azt jelenti, hogy bár ígéret nem volt, max utalás arra, hogy nem fogunk támadni. .:D Ha valamit még nem értesz, segítek az értelmezésben. .:D |
Quote:
Nekem teljesen mindegy miért kezdtél bele, az amúgy nem vitába, hanem tények felsorakoztatásába, mert egy szavadat sem hiszem el többé. .:D |
Quote:
|
ja
mind a kettö kapegy fülest oszt csönd van :) |
Én továbbra is azt mondom, hogy én se magamnak, se másnak nem ígértem meg, hogy nem fokozok le.
És továbbra is titeket teszlek felelőssé az egészért, mert ha egy "ki nem mondott megállapodást", megszegtek, akkor mér baj az, hogy én is megszegem, amit már felrúgtatok előtte??? Egyszer azt írjátok hogy nem ígértem semmit, és azért ütöttetek, aztán meg hogy mégis ígértem, és nem tartottam be. Valahol hazudtok, és nem én teszem, hanem Te Elfi. És erre a saját szavaid a bizonyíték. |
Quote:
|
Quote:
Persze, ez már tényleg más téma, aminek nyitni kellene egy másik témát. .:D |
Elfi el kellett volna indulnod most is Arénán, akkor legalább üthetnétek egymást :) Így meg csak a szájkarate marad :)
|
Hazug bá, jó hosszú nyelved van. .:D
ELFeledett Vidék (2) (#437487) [3/G] , 2010-01-10 15:02:21 Részlet az Aréna fórumáról! Elfi, direkt kérték, hogy ne ott fröcsögjünk (habár ezt csak te csinálod), akkor mér viszed ezt a stílust oda? |
Quote:
Ködösítesz és félremagyarázol, próbálod bekeverni a dolgokat és még a hsz-edben is hazudsz. Olvasd el még egyszer az általam leírtakat, ha valahol nem megy az értelmezés segítek, de ne magyarázd félre mit írtam le. Nyilván más neveltetést kaptunk, főleg a szavahihetőségre, emberségre és igazságérzetre vonatkozóan. |
Quote:
Azt nem neked írtam, magadra vetted?:D |
Quote:
|
Quote:
A szájkarate az fekszik. .:D |
Quote:
Quote:
Igen Elfi átvertelek, de nem hazudtam és nem is csaltam. De ha neked így könnyebb elfogadni, hogy nem lettél negyedik az a te bajod. Én se örülök a negyedik helyemnek, jobbra számítottam. De emiatt nem fogok lecsalózni senkit se, meg sárral dobálózni. De ha neked így jó, tegyed csak. De hidd el sokan jót szórakoznak rajtad :D:D:D |
Quote:
Quote:
Ha sokan jót szórakoznak, hát egészségükre, nem zavar, van igazságérzetem, lehet kicsit erősebb, mint másoknak hiszen mérleg a csillagjegyem, neked meg biztosan amelyik hazudozik, á, nem vagyok otthon a csillagjegyekben. .:D |
[quote=Bobesz bá;235945]Ergo most ígértetek valamit vagy nem? Ki szegte meg azt az ígéretet ?
Ki a hazug? Ne lovagolj már ezzen az igéret szép szón mert mi biztos NEM IGÉRTÜNK SEMMIT! ráadásul az igéret szó elöször tőlled hangzott el itt: 2010-01-04, 21:07 és én pontosan ezért tettem idézőjelbe mikor használtam! |
Quote:
Innentől nincs miről beszélnem, most vallottad be hogy eddig hazudtál. Ti mondtátok, hogy nem ígértem semmit, és ha nem ígértem, nem is hazudhattam benne. És ezeket Ti mondtátok nem én. Quote:
|
Quote:
Én azt írtam korábban, hogy hazug, csaló vagy. . És hogy Te azt ígérted, nem fogsz fokozni, a körülményekre való tekintettel. . A csalónál kicsit elvitt a hév, mert ha úgy nézzük valóban nem csaltál, mert a szabályokat betartva játszottál, tudod van egy olyan kifejezés, hogy gentleman's agreement, na az az amit Te nem tartottál be, azaz hazug vagy. .:D |
All times are GMT +1. The time now is 12:00. |