![]() |
sziasztok:)
e pár,jópár sort olvasva majd elbőgtem magam,de főleg csak azé,mert a puma kishiján cerelmet vallott:D:p:* én is imádlak,te dög:D szuperok voltatok skacok,életem legrosszabb élményei ne legyenek ennél jobbak:D:p Anucim kicsi kis hangja élményszámba ment,főleg a két leglustább nép felkeltésénél:D A Zsóttika,hát majd leboxoljuk Lopibával legközelebb ki osztozhat rajtam ;) :p A Steve egy tündérherczegnő:p pusza nekije:) A többijek meg egy-két-há..-sokkkk:D |
Quote:
- Látod? A Gyula már fenyegetőzik, hogy meg sem hív..agyára ment a Veszprémi levegő. |
Quote:
*Bocs szivem :)* |
Nofene :D Ahogyan viccaolvastam latom nagyjabol mindenki irt valatit a szemelyes szemelyekhez kotodo konkret tapasztalatairol is? Ez elvaras az ilyen talik utan? :D Nah majd ahogy szep lassan viccaternek az emlekeim beszamolok en is ... nagyvonalakban ;)
|
Quote:
*karakterek* |
Quote:
Mi meg csak győzzük kivárni ;) De azt az Ühümm-möt tényleg felvehettük volna , most ugy hiányzik :) Nincen még hangod? :D |
Quote:
|
Quote:
ne is mond:) tegnap én sem tudtam sokkal többet kinyögni melóban és Andi sem.és egyszer csak megszólalok: na neeeeeeee,Zsóttika:D kicsit furcsán néztek rám:D hihihi |
Quote:
|
Köszönöm én is a meghívást, nagyon jó kis buli volt. :) Kár, hogy a quad-os esetről lemaradtunk. :)))
|
Quote:
|
Quote:
Nem szoktam amugy mhmmm-ogni csak amikor korlatolt vagyok valamiert a beszedben :D Ami a szemelyes velemeny/erzelmek/tapasztalatok dolgott illeti inkabb meg varok vele. 3hetig nem leszek Pc kozelben es ... eskuszom, elkeztem irni telorol, de 40perc utan feladtam, mert a feleig se jutottam. Majd, ha hazaertem leirom. Ha azonban valaki igenyli es nagyon kivi irja meg es lepotyogom neki :) De csak egyesevel :D Quote:
|
Hmmm
Én nem vagyok annyira kivi ;) Ráér majd 1 év mulva is :) |
Quote:
|
Quote:
|
Én is köszönöm mindenkinek aki eljött a zárt vagy nyilt klántalira egyaránt :)
Quote:
Hmmm, ha nem félteném az irásjogom, most valami ritka csunya dolgot mondanék neked :) Lehet a következő ori átnevezésnél, nyóc év múlva, megváltoztatom a Konstruktiliát Quad killer-re :) |
Quote:
|
Quote:
hát,ily nagy nyilvánosság előtt nem nyilatkozom,de ha kéred priviben ;) :p |
Quote:
|
Quote:
rocc az aki roccra gondol:p |
Quote:
őő sajnos kiváncsifáncsi vagyok:D de azér rólam vagy jót vagy csak jót :p a rocc nem érdekel:D |
Quote:
:D :D :D |
Quote:
:D |
Quote:
nem is tucc roccat igy nem is tucc mit mondani:p |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
gonoc vagy :p nem szeretlek :p :D |
Quote:
khm,becél az aki...ugyebár:P |
Quote:
én is téged:D:p |
Quote:
rólam nincsen kompromittáló kép egy egész Martinivel :p :D :D :D :D |
Quote:
Mondtam már, hogy nem lett az összes kép felpakolva ? :D |
Quote:
|
én bezzeg milyen önmegtartóztató voltam:p
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
az én közelembe nem is került egész üveg :p :D :D :D |
Quote:
de akkor sincs olyan kép :p :D |
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Nyugi csajok mert cetcsapok koztetek :D (mekkora buli lenne :D ) |
Tenyleg, jo volt a tali? :)
|
Quote:
Nem, Szecsa... Borzalmas volt.... Mindenki csak ült bambán, nem volt semmi hangulat, dög unalom a köbön.:o Ez meg azért, hogy fájdítsam kicsit: Fentebb nem mondtam igazat... eszméletlen jó hétvége volt!;) :) |
All times are GMT +1. The time now is 15:11. |