![]() |
de válaszolok én rá
nem kell megerőltetni magatokat! -gratulálni szeretnétek kisebb csoportokban nagy ütéshez?? nem hiszem... - vádaskodni szeretnétek ? legalizálni egy vádaskodó topicot? hehe - bejelenteni a jksz-eket ?? erre legalizálni egy topicot?? szerintetek a jksz bejelentő lap itt lesz a külső fórumon?? és én nem olvasom a hsz-eket hehe |
nocsak nocsak talán csak nem érdekelt fél??:D
|
Quote:
Ez nem semmi, még neked áll feljebb? Tessék beidézem neked h ne kelljen visszaolvasnod. Vagy az értelmezéssel volt a baj nem az olvasással? Quote:
|
Quote:
|
Quote:
hehe sajnos ÉN jól értelmezem, a szabályokkal totál ellenkező topicotokért való lobbizásotok... de te vajon megértetted e , hogy a topic lényege nem az "érdekes dolgok " lennének, hanem vádaskodás... úgy látom a felét sem értetted meg annak, amit írtam... de hát ez van... :D:D és nem, nem játszottam sosem ott... reagálva Taszi igen értelmes beírására... |
Quote:
miert ne lehetne mar? |
Quote:
|
Quote:
Aruld el kerlek :) |
Quote:
|
Quote:
|
Sajnálom, hogy ez lett a vége...
Azért aki X-ben van figyelje a krónikát, a buli elkezdődött:) |
Quote:
attól még lehetsz nyugodtan érdekelt!!:D nyilván csak a maguk örömére termelnek az 5-ös csopik topjában a sokezer hekis orik!!:D érzékeny pont lehet ha rögtön pirossal reagálsz:D |
Quote:
|
hűha Synk!!vigyázz,mert már sok az infókiadás!!:D
éljen a JKSZ senki egy szót se!! |
Quote:
|
Quote:
ÉN tudom, miről van szó... Párszor már jelentettelek is titeket. Sajna Ati leszarja... Csak az zavar az egészben, hogy közben meg futtatjátok magatokat, hogy milyen hűdejó játékosok vagytok, pedig megfelelő háttérrel ez asszem nem keveseknek menne... Gratulálok nektek. Nem tudom mivel értétek el, hogy szabadon csinálhassatok amit akartok, de mindenképpen tiszteletet érdemlő teljesítmény. |
Most akkor lesek egy teljest. :)
|
Quote:
|
Quote:
|
azt hiszem, már tudom, hogy hova fog kerülni a következő deni ori :D
|
Synkel, utolag majd, ha vegeternek az esemenyek kuldd el nekem, kerlek :)
|
Quote:
A másik, ez a topic a végén errefele fajult, de nem én indítottam, bár kétségtelen, a magadfajták megfékezése volt a célja... |
Quote:
máris tudnék mit mutatni benne:D ugye igazság bajnoka... |
Quote:
Hol is tartott a beszélgetés? A földleadásért anarch járjon? Na, Synk segíts kérlek.... |
Quote:
Szecsa, Synk elküldte zöldben az eseményeket? Vagy elküldjem én Neked? |
Synk, bort iszol és vizet prédikálsz? Nem értem, kit vegyen az ember példaképnek azt aki a jksz ellen prédikál és maga a legmívesebb művelője, vagy aki szépen csendben teszi a dolgát és besározzák ártatlanul? Sárt bárki tud bodálni, azt nagyon könnyű! Csalódtam benned!
|
valamiről lemaradtam .....
|
jöhet vésd :)
|
Ez most olyan monroizmusnak tűnik. (Harcolok az igazságosabb szabályokért, de minden csalást, trükköt, visszaélést alkalmazok, amit az ellenfeleim. (Bocs Monro, de Te szoktál ilyesmit mondani))
Különben elküldhetnétek nekem is az eseményeket. |
Valamiről én is lemaradtam. Tegnap óta szabin vagyok, és leszek is egy darabig. Mi történt?
|
Quote:
és most az egész topik megsértődhetne rád mert mindenkit hülyének nézel |
Quote:
Nyugi, nem nézek senkit hülyének. |
Quote:
|
látom itt jó kis OFF topic alakult ki :D
|
Quote:
Amúgy meg nem értem, mi zavar titeket. |
mivel ez egy nyílvános fórum, valamilyen szinten elvárom, hogy ne csak ködösítéseket olvasgassak és hogy majd teliholdkor csontokból kelljen kiolvasnom, hogy miről is van szó.. szóval vagy mondjátok el, hogy miről is beszéltek, vagy hallgassatok róla és intézzétek el privát üzenetben egymás között..
köszi u.i.: magyarán: sztem ezt a dolgot ne itt intézzétek :rolleyes: |
Synk priviben kértelek hogy fejtsd ezt ki, gondolom még nem olvastad, mert nem válaszoltál :o
Bocs hogy ide, de ezt a topicot úgy tűnik olvasossa a címzett :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 18:33. |