![]() |
Quote:
Tehát a szövidet úgy végezték ki, hogy ti nem tudtátok meg kik bántják? Pfff.. ez csúnya... Amúgy meg ez nem jksz! Egyértelmű! Nem csaltak! Haladnak felfelé megint megtaláltak titeket, ti bajotok! meg még írhatnék sok érvet.. de ahoz lusta vagyok... szerintem rá tudsz jönni magadtól is.. |
Quote:
|
Quote:
Azért mert most épp a sértet félt halljuk panaszkodni ahelyett hogy tenne vmit. Megértem hogy ők "békések", de ez a játék nem a pacifistáknak készült, így tanulják meg megvédeni magukat! Persze ez a saját véleményem.. |
Quote:
itt meg kezdödött 8-10 mészárral a dolog, meg pusztitással. semmi haszonszerzés nem volt. és tényleg óriásikat ütöttek lefele... megtehették mert 2-3körre csak szabis és mnt-s volt, de nem 8körre kellett volna menni földért, mert 4re is volt ország, aki könnyebb célpont... |
Amúgy az ütő oldalt elég jól ismerem, mert haverok
|
Quote:
Valszeg ha olyan lenntre ütöttek, azért történt mert a környék mnt-s, és nincs könnyebb ellfél és ők jelentettek csak veszélyt alulról... Pláne lehet okot is adtak rá... 8-10 mészár 8 körre, nos ahoz nem kell profinak lenni, hogy az ellen védekezzen az ember!!! Ez pláne nem arról szólt, még akkor sem ha nem ismerjük a pontos okokat, hogy épp miért is pont őket ütik, amiről ez a topic. Gondolom itt is a föld miatt volt minden... |
Quote:
a Tényleges okokat én sem tudom, de egy biztos, nem haszonszerzés volt a cél. amúgy anno én azt hittem, hogy csúnyán lelopták őket és ezért kapták mindezt. de állitolag semmi ilyen nem történt. megprobálom megkérdezni a másik oldalt hogy miért is volt pontosan |
Öhm beszéltem a másik oldallal is és picit máshogy halottam a sztorit, megvolt az oka hogy ennyire lefele ütöttek...
|
Quote:
|
Kedves fáy!
Engedtessék meghallgatni a mésik oldalt is én nem szoktam itt olvasgatni, de eljutott hozzám a problémád! 1. az 5. ben az affér az volt, hogy a szövidhez elmentünk 4 milláért fosztani és itt vége is lett a háborúnak!!! 2. Utána a 4.-ben ugyanezzel a szövivel alátok értünk, kaput nyitottatok ránk és kérdeztem, hogy most bosszút álltok a 4 milláért? Innentől nem irtatok vissza semmit és pénteken délben megtámadtatok engem! Itt mondhatni vasárnap délben győztesnek tekintettük magunkat mivel alattunk voltatok már 4 körrel és befejeztük a harcot veletek annak ellenére hogy te 4 körröl rengetted a szövimet 3. Mi léptünk ti tovább dekkoltatok! Jöttünk ugyanazzal a szövivel tagról tagra (megjegyzem a hódító talán legostobább játékosa rájött hogy mi vagyunk, ugyanis az egyik tagunk előzö neve rövödítése volt új orija neve, te/ti nem jöttetek rá) Gondoltam nem várjuk meg hogy ti támadjatok, mi fogunk támadni előbb, láttam, hogy sok a pénzetek igy gyengiteni kellet előbb titeket, mivel nem küldöm vesztes csatába a szövimet, ha nem muszály! Igy is történt, közben figyeltem, hogy nálatok, ki mikor van bent, tudtam az összes tagotokról mikor kell meddig van bent! Nem volt véletlen az időpont választás sem ezért!!! Ha kevés vki varija ne csodálkozzon, hogy rengetik, nem?? Mindenkit a gyenge pontján kell támadni, nem fogok tolival az ijakkal támadni egy hadis gnómra, talán megérted! 24 házat gyujtottatok és 5x rengetted a szövimet utána, tehát mi is szenvedtünk károkat, de nem sirtunk hogy hazavágtátok az oriját (ideiglenesen), mert tudtam mit fogtok tenni, igy már akkor épültek a házai mikor tudtam pár óra és támadunk! Megvádoltál hogy nem azonosak az orijaink és ez jksz! Ha megfigyelted ugyanabban a sorrendben támadtunk titeket most is mint anno, de aki ismer az tudja hogy elválaszthatattlanok vagyunk, minden szinten u.a. a csapat! Nos mikor te kerültél sorra és tétlenül nézted ahogy a hadis szövitagjaidtól földet foglalunk, 1-2 mészár után leszabiztál, majd a tolis tagotok is. Alattunk voltál 6 körre mikor visszajöttél és elkezdted rengetni a szövimet, irtunk neked hogy ez mire jó, ha vége a háborúnak? A válaszod az volt hogy ki mondta hogy vége? Kérdem én: te rengethetsz 6 körröl, mi nem támadhatunk lefelé rád olyan messzire??? Ha szerinted nincs vége, akkor szerintünk se! Ránk egyszerre 3 szövi és 2 mf támadt 2 órán belül, küzdöttünk, de mint várható alulmaradtunk, újráztunk és lenyeltük a békát, de eszünkbe se jutott 1 beütés és rengetések, gyujtogatások után, egyből feljelenteni vkit! Javíts ki, ha nem így történt, de nekem tiszta a lelkiismeretem, hogy az igazat irtam le! |
Javitanék rod !
22 ház és 9 rengetés amiből 72 épület borult :D Megnéztem a mentéseket :p |
ez azért más megvilágításba helyezi a dolgokat.
kíváncsi vagyok az egész estés megható sírás megmagyarázására... és arra hogy az eddig közölt fáy féle verzió mennyit módosul most majd:) |
Egyébként Fáy ha érdekel a sok feljelentések után meguntam a dolgot és sajátmagam is "feljelentettem" a szövimet elbírálásra minden adattal ami csak létezik és láss csodát nem repültünk az anarcba !
Lassan azon is el kellene gondolozni szerintem, hogy ha valaki folyamatosan azzal fenyeget, hogy feljelent és emiatt a másik kihátrál a harcból azzan nem e annak teszik tönkre a játékát azzal, hogy inkább átáll őstermelőnek és igy maga a játék lényege a HARC és a STRTÉGIA jelentéktelen lessz azzal szembe, hogy ki tudja esetleg jobban uralni valamelyik áru árát vagy kinek van több ijja vagy katonája ! Ha valaki "békés szövi" és csak termelget ahhoz már nem is lehet nyúlni ? Ha mindenáron az a célja valakinek, hogy hogy lehet nagyobb országot építeni annak ajánlom figyelmébe egy régi de még ma is nagyon jó játékot a Sim City-t :p és a hódot meg lehetőleg tartsuk meg a stratégiai háborus játéknak |
Nah így teljes a kép:D
|
Sziasztok!
Nagy kérdés ezzel a témával kapcsolatban. Beütöttem egy orit földre, a szövije ártóz, lop... már küldtünk rá pár sereget mészárra, ugye hogy ne tudjon ártózni, lopni...most fenyegetőzik hogy ez "ellehetetlenítés kategória", akkor most hagyjam annyiba? Mert ha igen akkor már rég rosszak a szabályok...elmehet szabira, kérhet elnézést, beismerheti hogy jobbak vagyunk stb. Alapjaiban ez egy hadis játék, nem? Az oriknak meg kell tudni védeni magukat, vagy a diplomáciát használni. Vagy használjuk a hadüzit és akkor lehet addig ütni ameddig jólesik? Valóban nem értem, hogy akkor most játszhatok vagy nem?! |
Quote:
Ha hadüzit küldesz akkor is érvényes a szabály. Szóval legfeljebb addig üsd, ameddig nem érzed, hogy már csak azért ütöd, mert jólesik. :) |
Quote:
Ez a szubjektív megítélés viszont furcsa számomra, egy játékben vagy vannak szabályok amik ugye objektívek vagy nincsennek és akkor lehet szubjektív... De akkor még megyek párat;) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Na itt van újra ami miatt nekem eleve nem tetszett az egész állásfoglalás. Ebben a játékban tényleg nehezen férnek meg a szujbektív döntések, főleg ha a magyarázat jobbik esetben annyi, hogy mert csak. |
Quote:
|
Nikol ne is törödj vele, hogyha fenyegetőzik. alapvetően egy háborús játék, de háborúban is kulcsfontosággu a diplomácia!!! ha ő meg se probálja ilyen uton rendezni az ügyet hanem csak a feszültséget növeli, akkor magára vessen... de te tuti nem kerülsz anarchba úgyhogy aggyál neki:D:D:D (a törlésig ütés számomra nem azt jelenti hogy ő töröl, hanem amikor már nehezebb azt az orit visszaépiteni,mint egy újat úgyanoda eljutattni...)
|
annyiszor hallottam ezt, hogy diplomácia. ez pontosan mit takar? ha írnak nekem akkor nem verem be? vagy mi? nem értem
|
Quote:
|
Quote:
ha meg nem is próbál meg beszélni Veled, akkor nincs semmi játékellehetetlenítés :) |
Quote:
Bocsi nem sirás volt ,én csak álásfoglalást kértem , te halottál még 1 verziót , és döntötél , mert a srác melett felszólalt valaki , aki biztositott róla , hogy ő szavahihető , én nem tartom annak , sőt alatomos játékosnak tartom , de nem gond , sokfajta embert ismerhetek meg . Most nagy büszkén veri a mellét , holott amikor 8-10 körröl támadott , én MF voltam , igy még védelmet se tudtam bekérni , és érdekes , amint szabirol bejöttem , már jöttek is este. Na ennyit egy nagy hősről. Ja , hogy sok az MNT s, ill a barát , érdekes mostanába minden nap ütnek felfelé , szóval ennyit a sirásról . De godolom , te nagyjátékos vagy , akinél nincs jobb . Sajna én nem vagyok ilyen , de törekszem rá. |
arról van szó, hogy egész máshogy adtad elő a történetet.
és nem azért adok neki igazat mert felszólaltak mellette:) hanem mert alapból nem szimpatikus ha valaki azt akarja hogy a support védje meg. az meg hogy el is ferdíti a történetet, kifejezetten ellenszenves... itt kiderült hogy hiába állítottad váltig az ellenkezőjét, nagyon is jól tudod hogy miért kaptad-kaptátok. nem vagyok nagy játékos, de én úgy vagyok vele hogy ha egyszer eljutnék addig, hogy védelmet kell kérnem ellehetetlenítés miatt... rámenne az önbecsülésem. |
Quote:
mégis milyen alapon várnád el, nemhogy igazat adjunk Neked, hanem egyáltalán akár egyetlen szavadat is elhigyjük?? |
most azt mondod hogy nem szavahihető a srác, akkor én a helyedben cáfolnám amiket mondott...
érdekes hogy nem teszed. pedig ő ellent mond a te történetednek... ha nem teszed valószínüleg azért mert ő mond igazat. akkor most ki nem szavahihető? |
[quote=skiti;91449]arról van szó, hogy egész máshogy adtad elő a történetet.
és nem azért adok neki igazat mert felszólaltak mellette:) hanem mert alapból nem szimpatikus ha valaki azt akarja hogy a support védje meg. az meg hogy el is ferdíti a történetet, kifejezetten ellenszenves... itt kiderült hogy hiába állítottad váltig az ellenkezőjét, nagyon is jól tudod hogy miért kaptad-kaptátok. nem vagyok nagy játékos, de én úgy vagyok vele hogy ha egyszer eljutnék addig, hogy védelmet kell kérnem ellehetetlenítés miatt... rámenne az önbecsülésem.[/QUO Mivel nem ismerjük egymást , ezért nem gondolom azt , hogy hazugnak gondolsz , részemről a téma lezárva , jobbak voltak most , még ha én nem értek vele egyet. már az egész játék nem érdekel , 1 szövim törölt , nekem ez számit. |
Quote:
Nos bárki megnézheti, nem tudunk felfelé ütni mivel 2-3 hete vagyunk a legtetején a k-nak, azóta egyszersem tudtunk felfelé ütni, nemhogy mindennap, úgyhogy ez megintcsak nem takarja az igazságot. No comment |
Quote:
10 ,16 ,17 helyen álltok, van még pár ori feledtetek. Ha azt mondod , hogy nem ütötetek földre , megint hazudok , bár 1 ik tagotok sikeresen ütött , a másik bukta a támadást , ugye ebbe is hazudok . Részemről lezártam a témát , csak ezt akartam leirni , itt már többen hszugnak neveztek , ugy , hogy nem is ismernek , kiváncsi vagyok , hogy továbbra is én vagyok a hazug , ha igen , igérem többet nem látogatom a nyilvános fórumot . |
Lenne egy lényegretörőkérdésem,hogy nehogy átlépjem a határokat:ha én gömbözgetetek a szövi gömbjei között,és találok egy fullüres orit,tehát télleg nulla vagy legalábbis szinte nulla az otthonmaradt katonasága és nekem meg a tábornokaim mind otthon vannak...a kérdés adott:bemehetek-e neki az összes tábornokommal.(esetleg ha fontos,5 tábornokom van:p )
|
Quote:
Most ezt komolyan kérdezed? :eek: Ha igen remélem, hogy segítettem. :p |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Hát miért ne üthetnéd, ha otthagyja üresen az országát???! |
Quote:
|
üsse meg az egész szövi minden tábornokkal;)
|
All times are GMT +1. The time now is 07:57. |