![]() |
Quote:
Nekem 4, azért nem 8, mert egyszer töröltem egy orit a bből, ami teljesítette már a feltételt, egyszer meg az Abol, ami szintén. Mindkét esetben azért, mert volt az 5. szinten orim, csak egyszerűen nem akartam lelépni. Ezen kívül ha érdekel elmondom, hogy kb 200 orival játszottam már (Igaz 90% anarchban játszott, ami más világ), s sosem érdekelt a fordulás, nekem mindig az volt a célom, hogy a játékban elérjem a csúcsot, ezért minden csopit kiélveztem, sokáig játszottam el bennük, s nem szívbajoskodtam orit törölni bárhonnan, függetlenül attól, hogy már kis akármit szerzett volna, vagy csak vhol az elején járt a hodnak. Ha nem lett volna muszáj fordulnom, akkor valószínűleg még 4 sem lenne ez a szám. De amikor az Aban játszottam, s a bben 2k kör óta ott dekkolt vhol az orim majd ugyanannyi top körrel, mint tényleges körrel, akkor azt mondtam én is, jó, ezzel kipróbáljuk majd hogy lehet több személyiséget szétosztani, hogy lehet ezáltal multifunkcionálissá tenni egy orit, vagy éppen erősíteni vele. Ezzel egyetemben tiszteletben tartom azt, hogy ez nem mindenkinek a célja, van aki inkább körbe rohangál, mert minden csopinak mások a szépségei. De megjegyzem, hogy igazi kihívást sztem egy közepesen jó játékosnak, vagy jobbnak csak az A jelent. Pont azért, mert mindenkinek kötelező, ezért ott nem csak 8 - 12 nagyobb tudású játékos lesz csak, mint egy szimpla csoportban, hanem ennél lényegesen több. |
az elsö orimmal 2700 körbe telt mire meglett a 336 top kör, a határ egyébként akkor 3600 hekin volt. mire a 2 személyiséggel rendelkezö orimat ujra körbeviszem, és megszerzem a 2k kört a b-ben eltelik minimálisan 5500 kör. ennyi idö alatt nem lehetetlen feljutni a top 22%-ba, még akkor sem ha addigra az hektárban a mostani duplája lesz. csak épp az már nem játék lenne, hanem munka
|
Quote:
ezek eddig felfedeztek, innentől az nem megy miért rohangálna temérdek nyolcas? vagy gondolod, olyan egyszerű mindenütt top1%-ba kerülni? télleg nem értem ha meg lesz 9-es, akkor annak elsőnek kell lennie, ez több csopiban komoly előszervezést igényel biztos vagyok benne, hogy az A nélkül is nagy gamernek kell lenni, aki 9-essel fog majd futkározni |
Quote:
|
Quote:
|
itt látok egy vitát két párt között, egyik oldalon a körberohangálokkal, a másikon az a-ban játszani akarokkal.
én szeretném ezt is azt is, ráadásul az A nagyobb klántagétszámához hozzátatozik az is, hogy néha-néha egy-egy ori lefordul. Ilyenkor a helyére bevesz az ember egy mondhatni ujonc, kisebb országot, de ha én a kényszer miatt fönt vagyok 6-8k heki fölött, akkor a klánegyüttmüködés kimerül abban, hogy nyomom neki a pénzt |
Quote:
Másrészt, általában a szövik együtt mennek tovább, ahogy nálunk is mindenki felment az Aba, mert együtt bevállaltuk. |
"Ezzel egyetemben tiszteletben tartom azt, hogy ez nem mindenkinek a célja, van aki inkább körbe rohangál, mert minden csopinak mások a szépségei.
De megjegyzem, hogy igazi kihívást sztem egy közepesen jó játékosnak, vagy jobbnak csak az A jelent. Pont azért, mert mindenkinek kötelező, ezért ott nem csak 8 - 12 nagyobb tudású játékos lesz csak, mint egy szimpla csoportban, hanem ennél lényegesen több." ezt idézem Arrakistól az elejével egyetértek, és ez a téma most pont azokról szól, akik a körbenforgós, változatos játékot kedvelik, nem az A-s játékot az igazi kihívásnak viszont bőven elég a csoportokat megnyerni, ezt egyáltalán nem érzem kisebbnek az A-s céloknál |
Quote:
S miért lenne az? Mindenhol vannak jók, s kevésbé jobbak, ha nem tetszik, hogy ott nem tudsz a legjobbak közt lenni, akkor tegyél érte többet. Szövijeid, hasonló véleményen lévők felé ugyanez az üzenetem. S mielőtt megint a fél farkasfalka nekemesik, pénzt csinálni nem csak tekiírással lehet:P Fosztással, jóérzékű piacozással, ker személyiséggel, lopással, stb Szal nem 20k kör míg egy olyan orit összehoz az ember, ami megállja a helyét az Aban is:P |
jaj Arrakis, erre hadd mondjak már egy példát
a múltkor fent jártam az A-ban én, mint a pörgős játékhoz szokott, mondom a srácoknak, fosszuk már ki a szomszéd klán összes olyan oriját, amit a hadisaink elérnek egyszerre! éjjel megy is a sok ork lovacska, elhoztunk vagy 8 mrd.-t és?? be kellett látnom, hogy ettől se nekünk nem lett több, se azoknak kevesebb, le is álltam |
Quote:
Arányaiban a csoportok élén álló ori nagyobb magasságban van, mint az Aban... vagy közel ugyanaz a kettő. De amíg a normál csopikban nem tudsz, mert ezek az orik fenn vannak a nyavajában, s sose éred utol őket, fedezéssel meg max a 4. helyig tudsz menni, addig az Aban ha a 4. helyig eljutsz még klánban támadhatsz, s megszerezheted az 1. helyet. Elvi dolog ez csupán. Ha nem az 1. hely megnyerni egy csoportot, akkor viszont ugyanúgy eljuthatsz oda Aban is, máshol is, csak nagyobb kihívás. |
Quote:
|
Kezdésnek:Röhögnöm kell azon, hogy a nejednek 5k heki kellett a top30%-hoz. Miközben mindenki másnak elég 3500...
Nem lehet, hogy a felfedezést erősen eltúlozzátok? 6400 hekin 666 katincsba kerül nekem most egy heki, és 8400 katincsot tudok kényelmesen kitermelni egy nap. Ez saját képzésből jelent napi 12 hekit. Ez persze csökkenni fog, számoljunk napi átlag 8 hekit. Ja igen, a helyezésem jelen pillanatban megfelel a top15% követelményének, azaz a kis 3-as orim lefordulhatna vele B-ből ha lenne. Ha vesszük az ideális esetet, hogy fordulás után 5k kör alatt ismét teljesíti a fordulási feltételeket, akkor is 208 nap napi 8 hekivel fedezhetek fel, az 1664 heki, és megintcsak teljesült a fordulási követelmény. És ebben a számításban nincs benne semmi gazdag klántámogatás, meg rettentő extrém termelés. Szal el lehet boldogulni szolid háttérrel is, nem kell feltétlen a topklánokat fikázni. Akik, mint nem győzöm hangsúlyozni igazából soha semmilyen kapcsolatba nem kerülnek az átlag játékossal. Az meg szintén röhej, hogy A-ból kötelező legyen a fordulás. Szépen álljanak sorba a klánok, és egyszercsak mindegyik lesz első? Nem olyan ez, mint a tamagocsizós kékszám? Valahogy értékesebbnek tartom Monróék topra kerülésének módját, mint a miénk lenne ilyen feltételekkel. Aki a piramis csúcsán van üljön ott addig míg egy nála jobb vagy erőszakosabb le nem borítja onnan, ez a dolgok rendje. Minnél több olyan érvet olvasok itt aminek semmi valós alapja nincs annál inkább tendálok a 8-as pont felé a szavazólistán, és vész ki belőlem a kompromisszumkészség. Hogy igenis akinek kell a kék szám, az bizonyítsa, hogy érdemes rá, ha meg nem, akkor adjon le annyit amennyit nem tud megtartani. Erről szól az egész hód. Nem az számít, milyen magasra mászol a pontlistán, hanem mi az a hely amit meg is tudsz tartani. Szerintem a kék számnak jelentése kéne legyen, de mostanra nem nagyon van neki. Ha olyanokkal akadok össze feszült helyzetben akiknek van számuk, fel sem merül már bennem, hogy lehet ő a jobb, mert többet ért el mint én. |
komolyan?
Quote:
|
kis kék szám
Quote:
ennyi a jelentése szerintem ;) |
Quote:
az egyetlen hely, ahonnan biztosan nem tudom leszedni, az az A, mert ott semmilyen kényszer nincs a továbblépésre |
Quote:
Ha az nem boldogít, hogy előrébb kerüléshez nőttek az esélyeitek, akkor egyáltalán támadni is kár volt. |
Quote:
De nagyon megmondtad a lényeget ember!!! Rögtön adok egy ződet érte. Akik már végigjátszották a játékot. Itt a lényege az egésznek, le van írva, elfogadtuk a feltételt mikor jelentkeztünk a játékra. Nem összekeverendő azzal, hogy végijátszották a játék nekik tetsző részét |
Quote:
Gazdaságilag megfolytanak még útközben. aztán odaérsz alá 50 körre, s akkor mi történik ott? Biztosan nem tudod leszedni?? Akkor mióta A van ugyanaz lenne az 1. |
"Nem az számít, milyen magasra mászol a pontlistán, hanem mi az a hely amit meg is tudsz tartani."
az A-ban mi az a reális helyezés, ahova egy játékos a kék számaiért küzve feljuthat, és megtartja? erre válaszolj Synk |
Quote:
A kék számok ugyan sokan hangoztatják, csak mellékszál a fő KÜLDETÉS, a CSÚCSra jutás mellett, mellett, de ha azt nézem, hogy állitolag usqe 400ezer ori játszik, és az 1/A-ban 600 ori van, akkor azért a körberohangálásnak is lehetne kissé nagyobb megbecsülése, ha más nem is rengeteg rááldozott idö miatt |
Quote:
egyszerűen annyi a tartalék a klánokban, hogy 8 pénz ide-oda nem számít |
Quote:
Annak a 3 ori lefosztásának pedig igenis volt értelme, hozzávetőleg 1800 hekit fedeztek belőle a termelők |
Quote:
na ne szórakozzunk már és le tudom szedni, mert a morálromlás miatt előbb-utóbb leszedjük ellenben az A, ahol egy 4 fős szövi, vagy egy mf. nem tud leszedni egy klánt, és most ne gyere azzal, hogy lépjen be vhová, mert kék számokról szól a téma de mégha be is lépek vhova, csak akkor juthatok a tetőre, ha vmelyik Topklánba lépek, és ezt Te is tudod jól, csak úgy teszel, mintha nem tudnád |
Quote:
|
Quote:
Másrészről ezt támadás előtt is tudtad, szal miért nem földért mentetek akkor? Ha meg brahiból csináltátok, akkor most miért emlegeted fel, hogy mennyire semmit sem jelentett nektek? |
Quote:
|
Quote:
Amúgy a 2* körberohanásért szerintem is járhatna a kis kék szám -annyi fordulás ha mást nem is, de a kitartást jelzi :D |
Quote:
Igen, morálromlás, leesik mélyre a katmorál.. de vagy olyan messze van az ori, hogy nem foglalsz semmit tőle, vagy ha meglátja a sereged, ami beütné van annyi ideje, hogy kényelmesen átépítsen, feltöltse, stb. Na ja, a tetőre csak vmelyik topklán tagjaként juthatsz, mert saját méreted is elég nagy, s csak melletted levő orikkal célszerű a klánt csinálni, így persze hogy próbálod magad úgy is bevédeni, hogy olyanok közé mész, akik melletted vannak. Igaz van egy ellenpélda, CLék úgy voltak 2. klán, hogy addig nem lépegettek sehova, hanem évek összehangolt munkájával jó lassan, de kitartóan oda mentek együtt. |
Quote:
sokkal, de sokkal több pénzt kerestem ott, mint amennyivel felléptem, de ott semmilyen pénz nem elég, ha egy topklánt kell leszedni, annyira fent vannak, mint a hold |
"Na ja, a tetőre csak vmelyik topklán tagjaként juthatsz, mert saját méreted is elég nagy, s csak melletted levő orikkal célszerű a klánt csinálni, így persze hogy próbálod magad úgy is bevédeni, hogy olyanok közé mész, akik melletted vannak.
Igaz van egy ellenpélda, CLék úgy voltak 2. klán, hogy addig nem lépegettek sehova, hanem évek összehangolt munkájával jó lassan, de kitartóan oda mentek együtt." na hát ez a két problémám 1. nem akarok topklán tag lenni, nem ismerem őket, és nem vagyok pitizős 2.nem akarok évekig egyetlen lépésért dolgozni |
Quote:
Vmi olyan gondolathoz kapcsolódott, hogy sokak szerint évekig kell gyűjteni ahhoz, hogy elérhess vmit az Aban. |
Quote:
Pedig egyszerű:) Egy 4-es orit fennhagysz és játszol A-ban aktívan, az tutira teljesíteni fogja a követelményt mire a másik körbeér. |
Quote:
|
csúcsfazon vagy Synk :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Sem egyik pillanatról nem jön a másikra, ami így is helyes. Sem azt nem teheted meg, hogy sokkal kisebbel, vagy nagyobbal összeállsz, mert az semmire sem jó a klán szempontjából. |
Quote:
Sem egyik pillanatról nem jön a másikra, ami így is helyes. Sem azt nem teheted meg, hogy sokkal kisebbel, vagy nagyobbal összeállsz, mert az semmire sem jó a klán szempontjából.[/quote] ezért kell az A-t kihagyni :) ugyanis Te klánról beszélsz, a hódító viszont egy, vagy négy ori szervezett játékáról szól, kivéve egyetlen csoportot ebben az egy csoportban viszont az 1, v. 4 ori már nem játszhat sikeresen, tehát módja kell legyen, vagy a kihagyásnak, vagy a könnyítésnek |
4-6 fős klánok lehetnek igen sikeresek is
|
All times are GMT +1. The time now is 12:32. |