Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Chat (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=49)
-   -   elismertség (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=803)

Ati 07-13-2007 10:31

Quote:

Originally Posted by Lezúziusz (Post 109314)
Höhö:D Eddig csak tőled kaptam pirosat, Te lennél a közösség?:O

Mivel az olyan helyek vannak elsősorban bekorlátozva, amik különösen kiemelten nekem szólnak, ezért fenntartom a jogot, hogy a közösség jelentős részét képezzem. ;)

Lezúziusz 07-13-2007 10:32

Tudod Ati, megint nem kötekedni akarok, de azért kapom a pirosakat mert hibákat jelzek, és mivel a hibejelzésből kitiltottál, így kénytelen voltam máshol megtenni... Most is megtettem a supportnál 1 hibajelzést, és igen rengeteg hiba van, de ha megint beírom ide, akkor megint bepirosítassz, és érdemben megint nem fgolalkozol a kérdéssel, javíts ki ha rosszul látom.

Ati 07-13-2007 10:34

Quote:

Originally Posted by Lezúziusz (Post 109316)
Tudod Ati, megint nem kötekedni akarok, de azért kapom a pirosakat mert hibákat jelzek, és mivel a hibejelzésből kitiltottál, így kénytelen voltam máshol megtenni... Most is megtettem a supportnál 1 hibajelzést, és igen rengeteg hiba van, de ha megint beírom ide, akkor megint bepirosítassz, és érdemben megint nem fgolalkozol a kérdéssel, javíts ki ha rosszul látom.

Leírom negyedszer (ötödször? hatodszor? hetedszer? bocs, már nem tudom számolni) is, hogy a játék helyes működése nem hiba. Sajnálom, ha a súgót nem tudod elolvasni, de remélem megérted, hogy ezek fényében se új javaslatot ne akarj tenni, se másoknak ne akarj kezdési ötleteket adni. Majd ha már a súgót elolvastad, majd akkor esetleg. Addig azt hiszem van még bőven mit olvasgatnod.

Valezius 07-13-2007 10:37

Quote:

Originally Posted by Lezúziusz (Post 109316)

Hát azért ott a dolog másik oldala, hogy nem nagyon gyűjtögettél zöldeket, nem írtál valami sokat a segítség kezdők részbe.
Én is szoktam pirosakat kapni, és még mindig zöldben vagyok ;) (és nem azért, mert tele írtam volna viccel a fórumot, bár kétségtelen, hogy azért is kaptam zöldet)

Ati 07-13-2007 10:37

Aktuális "hibajelzésed", hogy nem tudsz a kapcsolt országodból VIP hétvégire jelentkezni.

Idézném a súgót: "A VIP hétvégi játékra csak VIP főországok jelentkezhetnek"

Akkor ez mennyiben hiba? Semennyiben.

Lezúziusz 07-13-2007 10:39

Megtettem, de ha nem tudok jelentkezni vip hv-ra, mindezt úgy, hogy ippeg elég vip van az orimon, akkor az nem hiba? Most semtok jelentkezni rá. Szal asszem nekem ebből elég, ha az benne van a súgóban, hogy 1,2k vip körrel nem lehet jelentkezni akkor neked van igazad.

Lezúziusz 07-13-2007 10:40

A fóországommal jelnentkeztem.

Lezúziusz 07-13-2007 10:40

Volna....... de nem lehet.

Ati 07-13-2007 10:40

Quote:

Originally Posted by Lezúziusz (Post 109323)
Megtettem, de ha nem tudok jelentkezni vip hv-ra, mindezt úgy, hogy ippeg elég vip van az orimon, akkor az nem hiba? Most semtok jelentkezni rá. Szal asszem nekem ebből elég, ha az benne van a súgóban, hogy 1,2k vip körrel nem lehet jelentkezni akkor neked van igazad.

Az van a súgóban, hogy főországgal lehet jelentkezni. Azzal akarsz? Nem.

Elég zavaró, hogy minden alkalommal, amikor felfedezed, hogy HELYESEN működik a játék, akkor azt azonnal jelzed, hogy húúú, itt aztán hiba van. Ne várd, hogy a súgóolvasás hiánya miatt jópontokat fogok adni.

Lezúziusz 07-13-2007 10:42

Csak a sima hv-ra enged.

All times are GMT +1. The time now is 04:30.