![]() |
hát szerintem a 100%-os kat. morált ne addjuk meg neki. Yorgem a zsoldját meg beteszi a bankba;) amúgy ha azt vesszük tényleg mér kell neki ház:confused: mer azt mondom jó a barakkba nem mehet, dehát akkor legyen fele annyi ház szükséglete. amúgy az nagyon nagy hülyeség lenne ha csak katit tarthatna. most nézd meg ha összeszed 200 hekin mondjuk 35 k katit ( mer többet tuti nem lehetne, még ha ati bele is egyezne abba, hogy barakk helytől független mennyiségben lehessenek biztos kötve lenne valahogy valamihez) az 35000*1*1,3*1,4*1,1= az 700070 lenne ( ha mf harcos hulláról lenne szó ) és egy életképes orknak vagy gnómnak meg:
ork (pacikkal): 5240*6*1,4*1,3*1,1*1,4 = az 88120 lenne ( ha mf, harcos, vérszomjjal rendelkező, max. hadi tekis ork lenne ) ork ( elittel, nem full csapattal): 5240*5*1.4*1.3*1.4*1.1 = az 73433 lenne ( a már fent elsorolt dolgok szerint) gnóm (pacival): 7120*6*1.4*1.3*1.50 = az 116625 lenne ( ha mf, tudós, max tekivel és vérszomjjal) javítsatok ki ha nem így van |
Burning ! Egy nullával többet írtál az élőholtnak csak 70070 ! A számolásod szerint ! De ez szerintem meg a hódítóval nem egyeztethető össze hogy lehet képezni ! Mert ott van hogy önálló gondolkodásra képtelen ! Ezért gondoltam csak katit de bármennyit .... cserébe bármelyik épületét lehessen gyujtogatni ... pl bankot is hogy jól meglehessen lopni mert igy katonákból rengeteg pénzt össze tudna gyüjteni ... Én hallottam itt 10-20 milliós seregekről is ! Persze akkor amikor túl lehetett tölteni a sereget . A morált meg miért ne a hóditóban mint írják önálló gondolkodásra képtelenek akkor tehát moráljuknak sem kéne lenni ezért gondoltam a 100-as morált . Meg azt is írják, hogy tömegesen jönnek ... én ötös szinten hulla voltam de azért nem jöttek tömegesen az emberek.... vagy hullák ... ezért gondoltam a képzést is 20 %-ra tenni . No ezeket nem egybe megvalósítani hanem lehetne külön is csak egyet egyet ...
|
burning, az ork mindig tábornok, kivéve ha újonc viszi, vagy kékszámos :D
|
elírtam:o még mindig nem értek eggyet. figyelj a hullának az nem lenne jó ha csak katija lehetne, mer biztos nem lehetne csak egy bizonyos mennyiség hekitől vagy nem tom mitől függően. ez azt jelentené hogy a serege min. 5-öd olyan gyenge mint azoknak akiknek elitjük van és biztos nem tarthatna 5* annyit tehát hátránya lenne de hát majd ati megmonddja ha egyáltalán nézi még ezt a topicot
|
Senki ezzel azt akartam jelezni hogy egy nem túl profi rendesen kiépített orival is nyerne;) és egy tábit számoltam csak:p vagy még azt se:D
|
Jó az lehet hogy nem lenne jó ha csak kati lenne ...
1. 100-as morált még szerintem meg is lehetne oldani szerintem nem lehet olyan bonyolult. 2 . Meg szerinem a 20%-os katonaképzés se lenne olyan rossz . 3 . Gyorsabb képzés katonákká . Mondjuk 15 kör . Mert neki szerintem csak annyit lehet megtanítani , hogy fogd azt a kardot és üss ! Nem kell neki védekezést tanitani ... ezzel is lehet magyarázni . Mert fej nélkül is tud ütni -vágni :) Mert ne adjunk neki vari ellen meg toli ellen több védelmet mert szerintem abba a nagyfőnök :) úgyse menne bele inkább igy lehetne tápolni szerintem . |
Quote:
|
na Yorgem akkor ismét elmondom mér nem lenne jó:p amúgy meg nem a kivitelezhetőségével lenne gond szerintem;) szerintem a hulla egy nagy pénzzsák tud lenni, ráadásul a pénzforrása azaz a bank még védi is tolikkal szemben. tehát marad a hadszintér, mer pénzügyileg csak itt lehet megfogni. az szerintem jó lenne ha dupla katit tudna képezni, mer ez nagy pénzforrás, ebből tudná pótolni a veszteségeket, anélkül hogy a pénze csökkenne.
a rövidebb kati képzéssel nem értek eggyet ez csak a törpi kiváltsága:cool: a 100%-os kat. morált nem adnám meg neki, mer az szerintem úgy jó ahogy van, az érdemli csak meg aki támad mer annak "boldog" a serege:) |
Quote:
|
A pénz kérdésre mondtam , hogy lehessen a bankját is gyújtani ...
A gyors kati képzésben igazad van ne másoljunk más fajt ... A 100 %-os kat morálhoz annyit egy hulla nem örül nem sír nem fáj semmie fixen egy állapotban van ... de mint írtam csökkenhetne is ... szerintem ez férne bele a hódítóba. Meg a 20% kati képzés, mert biztos nem fogják vari és toli ellen jobban bevédeni én úgy hiszem tehát marad a katonai erősítés ... De még azért gondolkodok még máson de szerintem ezek a kivitelezhető megoldások .... |
All times are GMT +1. The time now is 02:49. |