![]() |
Quote:
Veszteséget minimalizálni lehet, elkerülni a veszteséget nem igen. De ha megmondod hogy mész ki mikor 3 másik arra vár, hogy kimenj, alattad, feletted.. :) Meg tom, hogy irracionális gondolkodásom van, de nem hajazok arra, hogy az egységeim egy része már akkor lelépjen mikor még semmit sem csináltam :) |
Amit Serg mond az igaz igy lehet minimalizálni,De mi van ha fajt,és erzzel játék stílust váltasz?vagy olyat ne is akarjunk és minden rendben van?
|
Szerintem a megfelelő lépés itt is az lenne, ha a fellépő orik megkapnák a 72 órás védelmet, így megfelelően aklimatizálódni tudnának a szinthez, megtalálnák mit hol kell keresniük, kitapasztalhatnák a szövetségi raktár működését, kaphatnának elég infót arról hogy működnek a támadsáok szövetségesi segítség nélkül, stb. Szerintem hasznos lenne tehát hosszabb védelmi időt kilalakítani.
A továbblépésre szerintem az 1/A-ban nem megfelelő a Top30/-os szabály, mert itt már sok olyan ori van, aki nem akar továbbfordulni, hanem csak minnél feljebb jutni, így célszerű lenne inkább a továbbfordulást a TOP40-ben eltöltött körök számához kötni. |
Quote:
de ezt a kört már párszor lefutottuk.. |
Quote:
|
Quote:
Mondjuk engem érdekelne, hogy védelem alatt hogyan tapasztalja ki valaki a szövisegítség nélküli támadást... És ahogy figyeltem, a többséget nem a 7 kör védelem, hanem a 24 kör piacnélküliség zavarja... A Top30% meg bőven teljesíthető feltétel bárkinek aki eljutott A-ig. |
Legyen:
Védelem 3 kör piac 3 kör... így nehezítünk is: nem tud 7-9 kör alatt átépülni az ori, vagyis elvárt dolog, hogy B ből tisztességes orival lépjen fel. könnyítünk: lehetséges a sereg csere. |
OFF
Quote:
eddig még senkitől sem hallottam, hogy annyira egyszerű lenne, aki önerőből jutott fel, vagy egy újonnan alakult klánnal... /OFF |
pedig nem egy nagy ördöngősség tényleg. nekem 4 mrdbol megvolt 1400 hekiről 6000 heki 8 nap alatt. fokozással, seregkoptatással, építgetésekkel mindennel. és nem gondolom, hogy a 4 mrd olyan nagy pénz lenne A-ban
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 18:17. |