Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Fantasy, szerepjátékok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=26)
-   -   Elszólások és egyéb mókás dolgok játék közben (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=73)

naramis 06-05-2007 22:53

Quote:

Originally Posted by Massza Rex (Post 101405)
Erre nincs jó szabály, az ember érzi, hogy ült e a dolog, vagy sem.

Én érzékeny vagyok a beszélgetős részekre, ott nincs helye poénnak.
Ha poén kell, akkor poénkodjanak a karik, az oké.

Azért mi sem faarccal ülünk 12 órát, de amikor fontos, hogy egy beszélgetés hangulata megmaradjon, akkor nincs helye poénnak.

Pl aki nincs jelen a beszélgetésben, az eleve csöndbe van, mert nem szeretem ha a saját hangomat sem hallom. (4-5 játékosnál kell a rend:o)

nos, szerintem is igy az igazi a játék, bár bevallom őszintén, nem mindig sikerül betartani:(

Massza Rex 06-06-2007 07:33

következetesen keménynek kell lenni, és egy idő után már a "veszet" híred eleve megteremti az alapszitut :D

Chris 06-06-2007 09:06

Quote:

Originally Posted by Massza Rex (Post 101511)
következetesen keménynek kell lenni, és egy idő után már a "veszet" híred eleve megteremti az alapszitut :D

Olyan dolgokat írsz magadról, hogy ha egyszer is mesélsz majd nekem élőben tuti viszek magammal átokűző gyűrűt, KM-től védő amuletett, golyóállomellényt, és bukósisakot... :D

Massza Rex 06-06-2007 09:18

Na látod, erről a "veszet" hírről beszéltem :D:D:D

Még naopn régen, egy messzi-messzi galaxisban történt az eset:

A kezdetek kezdetén, amikor még pelyhes állú Km csíra voltam, az otthonomba, hatalmas családi házban folyt a mese. A szobába volt egy nagy fehér fagyaztó láda is, ami barátságosan zümmögöt nekünk.

Egyik alkalommal nem tudott jönni az egyik srác, akivel ráadásul a múlt alkalommal volt egy kis KM-Jk vitám is. Csak nekem szólt, hogy nem jön, így a többiek nem tudták. Kérdezték is, hogy stoéta.
Mondtam, XY nem tudott jönni, de a fagyasztót sose nyissátok ki többé...(sikerült kellően komoly arcot és hangot is produkálnom hozzá:))

Hát azokat az arcokat videózni kellett volna, még a nyelést is hallani lehetett :D:D:D

Chris 06-06-2007 10:11

Quote:

Originally Posted by Massza Rex (Post 101520)
Mondtam, XY nem tudott jönni, de a fagyasztót sose nyissátok ki többé...(sikerült kellően komoly arcot és hangot is produkálnom hozzá:))

Hát azokat az arcokat videózni kellett volna, még a nyelést is hallani lehetett :D:D:D

:D:D:D:D:D

Azt hiszem testőrséget és túlélőfelszerelést is viszek magammal a bukósisak mellé... :D

naramis 06-06-2007 16:59

Quote:

Originally Posted by Massza Rex (Post 101520)
Na látod, erről a "veszet" hírről beszéltem :D:D:D

Még naopn régen, egy messzi-messzi galaxisban történt az eset:

A kezdetek kezdetén, amikor még pelyhes állú Km csíra voltam, az otthonomba, hatalmas családi házban folyt a mese. A szobába volt egy nagy fehér fagyaztó láda is, ami barátságosan zümmögöt nekünk.

Egyik alkalommal nem tudott jönni az egyik srác, akivel ráadásul a múlt alkalommal volt egy kis KM-Jk vitám is. Csak nekem szólt, hogy nem jön, így a többiek nem tudták. Kérdezték is, hogy stoéta.

:):):) mindig is gyülöltem a fagyasztóládákat, és kicsit tartottam is tőle:)
mostmár tudom miért :D

Chris 06-06-2007 18:08

Aúú-éknál is van az egyik szobában fagyasztóláda, és játszottunk is már abban a helyiségben... hmmm... lehet hogy van összefüggés a két dolog között... :D

Massza Rex 06-07-2007 05:51

Minden valamire való KM-nek van (legalább 1) fagyasztó ládája...legalábbis 10-ből 9 Km ezt ajánlja :D

naramis 06-07-2007 14:46

Quote:

Originally Posted by Massza Rex (Post 101787)
Minden valamire való KM-nek van (legalább 1) fagyasztó ládája...legalábbis 10-ből 9 Km ezt ajánlja :D

sokkal jobb lenne, ha inkább hűtőket pakolnának be a tisztelt KM-ek :)

VérGyöngyTyúk Z 06-08-2007 10:47

Quote:

Originally Posted by Massza Rex (Post 101787)

Minden 10. KM-nek műszakicikk kereskedése van. Hűtők, fagyasztóládák nagy tételben, diszkont árakon, Szerepjátékos KM klubbtagságival 25% kedvezmény!

All times are GMT +1. The time now is 09:17.