![]() |
Es mit szoltok harcos szemelyiseghez, nem jobb mind 1 tabornok szemelyiseg orknal, hisz tobbet tudsz foglalni illetve fosztogatni. Nem valna jobban be ???
Velemenyetek illetve tanacsotok vagy indokotok. ;) |
Quote:
számolgattam kicsit. ork tudós (45 teki, vérszomj, faji bónusz 7 tábi)=2,69555, ork tábi (40 teki, vérszomj, faji bónusz, 8 tábi) = 2,8392. kb. 14% :) de nem ez a lényeges. szerintem 8 sereges támadás nincs, csak bénák ellen. de abba meg hol az élvezet? feljebb nem fogsz tudni kimenni 8 sereggel, csak 2-3-mal max. de ha meg eggyel mész ki, akkor el kell gondolkodni h ez a 14%-os támadótöbblet megéri-e a +5% védelmet és a +5% mezőt(ami miatt több barakk is fér). mert szerintem nem. ezért ajánlom a tudóst |
a félelfek ellen semmit sem fogsz tudni csinálni, akik 5-6 körről lopkodnak...
|
Quote:
Jó az is sztem. De elég durva lélektani hatása van annak is ha valaki betámad 1 orkot és 32 sereg kíséri vissza mondjuk mind pusztira mert mondjuk épp egy 4 orkos szövibe ment bele. :D :cool: Egyszer már belekezdtem megcsinálni valami hasonló szövit de még túl nehéz nekem az ork. Se elég tapasztalatom nincs hozzá, se gép előtt nem ülök eleget. :( |
Na jo es milyen szovitarsakat ajanlotok az orknak ???
Itt hogy legyen az erofeloszlas: 2 hadi 1 toli meg egy vari. Velemenyetek :D |
Quote:
|
Quote:
amúgy még 2 hadist (talán orkokat:D) meg 1 óriás hadivarit javasolnék, termeljetek 1 kis pénzt, aztán éhezzetek és előre :) |
Quote:
|
aki nem tudja csapódáskor maxon tartani a hadit az ne legyen ork.
|
Quote:
vari meg tolivédelemnél talán számít valamit a +5%, de úgy sem fogod 30% fölött tartani a toli vagy varitekit úgyhogy szerintem fölösleges a sima védelemnél meg max visszaveszel 1 kicsit a támadóerőből, ha annyira szeretnél védelmet :D |
All times are GMT +1. The time now is 01:18. |