Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   v6 Pontok menüje (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=688)

Csocsó 08-06-2006 20:12

Quote:

Originally Posted by Szunyog
Mi lenne akkor ha a vip-es orik külön be tudnának kapcsolni egy oldalt...ahol az infos dolgok lennének? Különben meg ugy nézne ki mint 1/A-ban a klánlista ;)

A nem VIP-sok meg vakulgassanak tovább?

Dzsedzs 08-06-2006 20:15

Quote:

Originally Posted by Ati
Idézet a súgóból:

"Ha már volt összecsapásod az adott országgal, akkor az eddigi akcióid sikerességét is megtekintheted: sereges támadás, varázslatok, tolvaj akciók sikeressége."

Ja! Persze. De h..lye vagyok :D . Köszönöm. Pedig néztem is a help filét, csak ott volt a bibi, hogy én nem szoktam használni mint a három dolgot. Én csak varizok, meg tolvajkodom :) . De most már leesett. De e tudat alapján, át kell értékelmen a template-et, mert ez egy kicsit megkavart. De nem sok van hátra :).

Cassandra 08-06-2006 20:17

Quote:

Originally Posted by Csocsó
A nem VIP-sok meg vakulgassanak tovább?

Nem fognak tovább vakulni, olvasd el miről volt eddig szó, már folyamatban van az új pontlista, amit nézve se VIPesek, se nem VIPesek remélhetőleg nem fognak megvakulni(mellesleg megjegyzem, a nem VIPeseket hol érintené az infók holléte, hisz ők eddig se látták).

Csocsó 08-06-2006 21:08

Quote:

Originally Posted by Cassandra
Nem fognak tovább vakulni, olvasd el miről volt eddig szó, már folyamatban van az új pontlista, amit nézve se VIPesek, se nem VIPesek remélhetőleg nem fognak megvakulni(mellesleg megjegyzem, a nem VIPeseket hol érintené az infók holléte, hisz ők eddig se látták).

Hehe tényleg, igazad van, akkor sorry előzőért.

Akkor nekik simán ki is lehetne hagyni a plussz rublikkat :)

Ati 08-06-2006 21:13

További javaslatok a zöld szín helyett? Egyelőre még a zöld (ami edidg volt és ami most van) a legnormálisabb (Goldy ki fog nyírni ;)).

Goldy 08-06-2006 21:19

Az tuti:)
Tegnap a fórumtól kaptam migrént most meg közlöd hogy így marad a pontlista...:(

Cassandra 08-06-2006 21:20

Most ne bántsd, az valami förtelmes volt a papírusz színnel, nagyon nem erre számítottam...:(

Dzsedzs 08-06-2006 21:27

Uraim, akkor amit igértem, megcsináltam. Nem nagy szám, biztos sokatoknak nem fog tetszeni, de talán egy két ötletet lehet belőle meríteni. Itt a cím: tangerinedream.freeweb.hu/hodito/template.htm (Bocsi, hogy így írtam ki, de míg nem csinálok 15 post-ot, addig nem enged a fórum linket csinálni :()

Ati 08-06-2006 21:29

Kicsit off, de ha már itt tartunk:

szerintetek szükség van a hétvégi játék nyerteseinek kiemelésére? Szerintem egy kicsit csökkenteni kellene a színkódok számát, ha már úgyis piszkálom az oldalt...

Puppi 08-06-2006 21:31

Lehetne akar kek is :D

All times are GMT +1. The time now is 04:45.