![]() |
Igazat adok nektek és mindenkinek!
Ez nem egy Ute-Fradi meccs, ahol öllre kellene menni!:) Akik ebben a sportkategóriában van, azok azt hiszem mind bizonyították a qualitásukat valahol, nem véletlenül vannak ott, ahol. Én sem azért írtam oda Fangio-t, hogy most vitatkozzunk ki milyen pilóta, annál értelmesebben tudunk érvelnki, ki-ki a saját kedvece mellett:) De abban igazat adok, hogy mindíg lesz egy jobb, mert ez egy technikai sport, és haladni fog a korral ez a sport is!:) Lesznek ezek után is jó és jobb pilóták, ahogy eddíg is voltak, és minden rekordot megdöntenek egyszer ez törvényszerű.) De azt, nem lehet konkrétan kijelenteni, hogy Schuminál nem lesz jobb! Lesz, csak idő kérdése! A linket amit az előbb írtam, meg nézzétek meg, tényleg érdemes megnézni a régi F1-es verdákat:) |
Még jó hogy nincs. Ugyanis a kérdés eldőlt. 7-0 egyenlőre, kicsi bogár, ha így tetszik. Lehet dolgozni a szépítésen. Ilyen kijelentéseim nekem is lehetnek, és veled kapcsolatban csak ilyenek lesznek.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
légyszíves a megszólításokat gondold meg jobban! Köszi! |
Nem tudom, ki figyelte, de mióta lement az első futam, 3 plusz szavazat érkezett a Ferrarira:) Pedig szerintem most vált nyilvánvalóvá, hogy azért nem az övéké a legjobb gép. A taktika, hogy megnyerje a futamot, adva volt Schuminak, csak épp nem bírt többet kihozni a gépből. Mázlisorozat kellene a végső győzelemhez. Stabilnak szerencsére stabil maradt a gép. A gond akkor van, ha a merci sem fog szétesni...
|
Quote:
|
Igen, tényleg kapott szavazatot:D
bár én még nem írom le őket most még! Én csak azt szeretném, ha izgalmas csatákkal teli futamokat látnánk, mind amellett, hogy az ezüstnyílak nyernek:) |
Quote:
|
Quote:
Ugye? Nagyon faxán néz ki:) a McLaren honlapján láttam a végeredményt a futam előtt 2 héttel, ott mondjuk jobban látni, több szögből, de jól néz ki:) A Honda, hogy nem kapott szavazatot, az talán annak köszönhető, hogy a hódosok közül nem nagyon vannak olyanok, akik szeretik ezt a sportot! :( Sokak úgy vannak vele, hogy 20-22 autó csak megy körbe körbe! |
All times are GMT +1. The time now is 00:18. |