![]() |
Quote:
|
Erdekes felvetes, a %-os helyezes a fellepeshez :) Bár kicsit nem erzem a kulonbseget az 5 szemelyes ori 15%-a, es a 8 szemelyes 5%-a kozott.
Mondjuk ha egy atlagos csoportot veszunk, akkor az 5% is szerintem siman a maximalis fold alatt van, addig pedig megintcsak be lehet fedezni egy deffenziv orival, kerdes mennyivel kell tobbet mennie a 30%-tol, hogy elerje az 5%-ot...mennyivel tobbet kell fedeznie, ezt én mivel a 4. szinttol felfele nem igazan ismerem a mostani allasokat, nem latom...de remelem, azert 2 napig tobbet kell fedeznie, mondjuk 2/B-be ;-) De tetszik :) S tetszik a hektarcsokkento muvelet is :) Ott az lenne a kerdesem, hogy egy korben csak 1 ori veszit 1 hekit, ugye? Viszont, Fegya otlete tetszik. Annyi lenne itt a kerdesem, hogy a top30% alja A-ban kb hany hektar? :) S annak a 80%-a B-ben elérhető -e egy elffel, aki 10%-ig tud fedezni? |
Quote:
Szerintem ez nem így lett javasolva :) Csak a top 1-4 orik földterülete csökkenne 1800 kör után ez volt az eredeti javaslat :) Ha hozzátesszük még azt is, hogy ha egy ori top1-4 között van és fel tudna lépni akkor 168 kör szabi után akár van neki 1800 topköre akár nincs vesztene 1 hekit a fellépési limitig már meg is lenne oldva az "extrém szabi" fogalmának bevezetési problémája ;) A 168 kör is has szám ;) |
Quote:
Aki fellépési hektár fölött van, és szabin, annak nem kéne ott lennie. |
Quote:
|
Quote:
Ha valaki szabira megy a fellépési terület fölött, akkor az nem rendeltetésszerűen játszik. Ráadásul ez a felvetés továbbra se oldja meg azt a problémát, hogy a top30% esetleg jóval a fellépési határ fölött van. Ilyenkor ezek az országok legyenek már aktívak, ne csak szabin csücsülősek. |
Quote:
Egyszerűen csak a probléma amiért ki lett találva a dolog nem kívánja meg sztem, hogy minden orira kiterjesszük. Ha mégis az csak "több" a szükségesnél ugyhogy nincs kifogásom ellene ;) |
Quote:
Szerintem ezzel nem érnénk el semmit. Maximum annyit, hogy hirtelen mégtöbb szabis ország kerülne a topba, hogy biztosítva legyen a kellő távolság a játszó országoktól, ezzel mégnehezebb lenne bekerülni a top felsőbb régióiba. |
Quote:
és akinek teccik miért ne hadakozhatna egy csoportban az aktuális fellépési határ felett? elég egy régen meglépett ellenfelet látni feljebb, máris megvan a cél amiért érdemes rászánni kis időt és feljebb menni.. nem beszélve a top1 helyről fellépni szeretök kicsiny táboráról.. ;) |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 13:14. |