Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Egyéb (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=33)
-   -   DühöngŐ (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=65)

director 03-09-2006 11:59

Quote:

Originally Posted by Phoenix
gyors végigjátszás??? erről nem igazán hallottam még, pedig eléggé fanatikus vagyok ebben :p igaz én egy 486os gépen játszottam végig, szval a mentési idő eléggé elhúzódott emiatt, de megérte :p

majd megkeresem neked a videót és linkelem.. nagyon poén, csak a feltétlenül szükséges helyekre mész el, és csak azt csinálod, amit nagyon muszáj.. elég durva, mert sok függ a szerencsétől is.. de meg lehet csinálni:)

Phoenix 03-09-2006 12:01

Quote:

Originally Posted by Ati
Nem igazán, a legtöbb saját törlés.

bittos, bár én amit írok, azt azért előtte átgondolom, hogy ne kelljen javítani, vagy kitörölni, mert különben elég felesleges írni :p

Phoenix 03-09-2006 12:02

Quote:

Originally Posted by director
majd megkeresem neked a videót és linkelem.. nagyon poén, csak a feltétlenül szükséges helyekre mész el, és csak azt csinálod, amit nagyon muszáj.. elég durva, mert sok függ a szerencsétől is.. de meg lehet csinálni:)

okés...köcce előre is :D

Ati 03-09-2006 12:12

Quote:

Originally Posted by Phoenix
bittos, bár én amit írok, azt azért előtte átgondolom, hogy ne kelljen javítani, vagy kitörölni, mert különben elég felesleges írni :p

Én javítani rendszeresen szoktam. :D Sőt, annyira megszoktam, hogy a belső Hódos fórumon erősen hiányolom is a javítási lehetőséget. :D:D

director 03-09-2006 12:19

Quote:

Originally Posted by Ati
Én javítani rendszeresen szoktam. :D Sőt, annyira megszoktam, hogy a belső Hódos fórumon erősen hiányolom is a javítási lehetőséget. :D:D

:) önkritika rulez.. de gondolom ott nem lesz azért szerkesztés.. annyira nagy szükség nincs rá:)

Ati 03-09-2006 12:37

Quote:

Originally Posted by director
:) önkritika rulez.. de gondolom ott nem lesz azért szerkesztés.. annyira nagy szükség nincs rá:)

Nekem mindig lenne, utólag észreveszem mindig, hogy mit gépeltem el... :D:D

Ati 03-09-2006 12:37

Már megint havazik... Ááááááááááááááááááááá :D

Cassandra 03-09-2006 12:40

Quote:

Originally Posted by Ati
Már megint havazik... Ááááááááááááááááááááá :D

Affene, megelőztél :p

Cassandra 03-09-2006 12:43

Quote:

Originally Posted by Ati
Nekem mindig lenne, utólag észreveszem mindig, hogy mit gépeltem el... :D:D

És a legjobb az az egészben, hogy itt se javítod ki, ha valamit elgépeltél:rolleyes:

Ati 03-09-2006 12:48

Quote:

Originally Posted by Cassandra
És a legjobb az az egészben, hogy itt se javítod ki, ha valamit elgépeltél:rolleyes:

Na, hol nem? :D Többnyire ki szoktam, bár nem mindig olvasom el utólag, hogy mit is írtam. :D

Ha arra az egyre gondolsz, ahol a mondat felét átírtam, a másikat pedig nem, akkor azt tessék gyorsan elfelejteni. :rolleyes:

All times are GMT +1. The time now is 11:03.