![]() |
A kuncsaft a gyógyszertár pultja előtt várakozik a gyógyszerére. Egyszer egy hatalmas robbanás hallatszik, majd előjön a patikus robbanásnyomokkal a ruháján:
- Elnézést uram, de menjen vissza a doktor úrhoz, kérje el ismét a receptet, de ezúttal nyomtatott betűkkel írva! Egy embernek nagyon jól sikerül a fogyókúrája, és elmegy az orvosához az eredményt bemutatni. - Doktor úr, amint látja, nagyon sikeres volt a diétája, csupán egy probléma maradt. A bőr nagyon lötyög rajtam, és amikor leülök, mindíg összegyűrődik a fenekem alatt. Mit javasol? - Amikor le akar ülni, nyúljon hátra, és húzza fel a bőrt. A férfi így is tesz, és a buszon mielőtt leülne, felhúzza a hátán a bőrt. Tényleg nagyon kényelmes, és örül, hogy igaza volt az orvosnak. Egyszer csak megszólítja a mögötte ülő ember: - Elnézést uram, hajtsa fel a gallérját, mert kilátszik a feneke. Egy afrikai ország sebészeti klinikájára egy magyar orvost szerződtetnek. Az új orvos végignézi a kórtermeket, és a műtőbe érve meglepetten tapasztalja, hogy az asztalon fekvő páciens egyik lábán zokni van, míg a másikon semmi. - Miért van ez így? - kérdezi. - Az egyik lábáról azért húztuk le mert azt fogjuk operálni, a másikon meg azért hagytuk fent, mert azzal fogjuk altatni a pácienst - felelik az ottani orvosok. A páciens elmegy kezelőorvosához, és elpanaszolja, hogy szinte óránként összecsinálja magát. Az orvos megvizsgálja, és megállapítja, hogy a tüneteket a beteg idegessége okozza. Felír hát egy erős nyugtatót. Egy hét múlva az orvos megkérdezi a betegtől, hogy hogy van. Mire a beteg: - Pompásan. - Ezek szerint használt a szer, amit felírtam önnek? - A legteljesebb mértékben. - Már nem csinál be? - Dehogynem, doktor úr! De kit érdekel? |
Szülésből vizsgázik a medika egy preparált modellen.
- Na elég, -mondja egyszer a professzor- most még az apát kellene jól fejbe vágnia a fogóval és akkor az egész családot sikerült kiirtania. |
Három denevér ül egy villanypóznán. Nagyon korog a hasuk, így elmegy az első valami élelmet keresni.
Kis idő múlva visszatér elégedett mosollyal az arcán. - Látjuk tele a benőd. - Látjátok ott azt az erdőt? - Igen látjuk. - Ott már egy állat sincs. Elmegy a második is szerencsét próbáni. Egy óra múlva teli hassal tér vissza. - Látjátok ott azt a dombot? - Igen látjuk. - A mögött már egy állat sincs. Elmegy a legkisebb, ám nem telik el sok idő már jön is vissza. Az egész teste egy merő vér. Leszáll a többiek mellé, mire ők megkérdik: - Hát veled meg mi történt? - Látjátok ott azt a toronyórát? - Igen látjuk. - Na, mert én nem láttam. |
Egy politikusokkal teli busz kirándulásra indul vidékre. A sofőr belefeledkezik a festői tájba, így beleesik egy szakadékba, egy tanya mellett.
Másnap megérkezik a rendőrség, kihallgatják a tanya tulajdonosát: - Nem talált áldozatokat? - De, találtam. - És hol vannak? - Hát, eltemettem őket. - Az összes politikus meghalt? - Némelyik azt mondta, hogy nem, de én már nem hiszem el ezeknek egy szavát sem... |
Egyik nap megy haza a férj munkából és mondja neki a felesége, hogy elromlott a villanykapcsoló.
Erre a férj: Hát aztán, mi vagyok én, villanyszerelő? Második nap szintén megy haza a férj a munkából mondja neki a felesége, hogy nem jó a csap, állandóan csöpög a víz. Férj: Hát aztán, mi vagyok én vízvezeték szerelő? Harmadik nap ismét megy haza a férj és látja, hogy jó a csap a kapcsoló. Megkérdezi a feleségét, hogy mi történt. Hát, azt mondta a szomszéd, hogy ő szívesen megcsinálja, de csak egy feltétellel. Vagy sütök neki valami finomat, vagy lefekszem vele. Férj: És? Feleség: Mi vagyok én cukrász? |
Nekem az első nagyon tetszett:) Van vmi igazság alapja?:D:D:D:D
|
Quote:
A politika olyan mint az ablakpucolás. Hamar rájössz, hogy a mocsok a másik oldalon van.... - Mi a kulönbség az országgyűlés és a bolhacirkusz között? - ??? - Semmi, mindegyikben élősködők bohóckodnak! A politikusok mindig a javunkat akarják, de mi ne adjuk nekik oda! Egy politikus sétál az utcán. Elé ugrik egy rabló: - Azonnal add ide az összes pénzedet! Mire a politikus. - De kérem! Én egy befolyásos politikus vagyok! A rabló nagyot néz, és ezt mondja: - Akkor az én pénzemet! :) :) |
A székely meg a fia az erdőbe megy gombát szedni. A fiú talál a bokorban egy rozsdás puskát, kérdi az apjától:
- Mi ez, édesapám? Erre az öreg: - Hát, trombita. Majd fogja és a szájába teszi és fújni kezdi, erre az eldurran. Az öreg szája a füléig reped. A fiú megszólal: - Hiába nevet, édesapám, én azért megijedtem! - Mi az? Feldobják dinnye, leesik sör??? -Találós kérdés! - Mi az? Feldobod tojás, leesik kamion? - ??? - Kindertojás. - Feldobod zsíroskenyér, leesik semmi? - ??? - Kéményseprő a háztetőn! - Mi az? Lassú és zöld? - ??? - Sétafika - Mi az? Feldobod sárga, leesik kettőt belédrúg? - ??? - Kis kínai, aki nem szereti, ha dobálják! SÍR FELIRAT: "Itt nyugszom én, Olvasod te, Bár olvasnám én, S nyugodnál te!" |
A munkát mindig 100%-osan végezd!
Hétfőn 12%-ot, kedden 23%-ot, szerdán 40%-ot, csütörtökön 20%-ot, pénteken 5%-ot. Az emberiséget ősidők óta két dolog foglalkoztatja: 1. Ki találta fel a munkát? 2. A többiek miért nem verték agyon? A dolgozó nő olyan, mint a kitaposott cipő: csámpás, lóg a nyelve, és nem fűzik. |
Csajtípusok az informatikus férfiak szerint:
- Vírus típusú csaj: Észre sem veszed, és beköltözött a lakásodba, mindent kisajátít. - Internet típusú csaj: Fizetned kell, hogy hozzáférjél. - Szerver típusú csaj: Mindig foglalt, amikor szükséged van rá. - Windows típusú csaj: Tudod, hogy teli van hibákkal, de nem tudsz nélküle élni. - PowerPoint típusú csaj: Arra jó, hogy bemutasd másoknak, de önmagában nem érték. - Excel típusú csaj: Azt mondják mindenfélére jó, de te csak az alapműveletekre használod. - Word típusú csaj: Mindig van egy meglepetése számodra és nincs olyan ember a világon, aki megértené. - D.O.S. típusú csaj: Valaha mindenkié volt, de most senkinek sem kell. - Backup típusú csaj: Azt hiszed róla, hogy mindent ad amire vészhelyzetben szükséged lehet, de a valóságban messze nem tud annyit nyújtani. - Scandisk típusú csaj: Tudjuk, hogy hasznos, és csak segíteni akar, de valójában senki sem tudja, hogy mit csinál. - Képernyővédő típusú csaj: Semmire sem jó, de szórakoztat. - Kábel típusú csaj: Csak akkor jó, ha be van dugva. - Infravörös típusú csaj: Érintkezés nélkül akarja a kapcsolatot fenntartani. - USB port típusú csaj: Büszkén mondogatja magáról, hogy minden gépbe bedugható. - Képernyő típusú csaj: Mindent megmutat neked, de ő semmit sem lát belőled. - Billentyűzet típusú csaj: Minden funkcióhoz más-más parancs/parancs kombináció szükséges, de kitanulható, és többnyire jól működik. - Modem típusú csaj: Jó kapcsolatteremtő, de a kapcsolat elobb-utóbb megszakad vele. - RAM típusú csaj: Amint megszakad a kapcsolat, azonnal mindent elfelejt - Merevlemez típusú csaj: Mindig mindenre emlékszik. - Egér típusú csaj: Csak akkor csinál valamit, ha lökdösöd. - Multimédia típusú csaj: Vele minden szép, de amikor kikapcsolod, visszatér a totál unalom. - Felhasználó típusú csaj: Semmit sem csinál jól, és állandóan kérdéseket tesz fel, és meg akarja érteni a dolgot, és nem érti, és... - E-mail típusú csaj: A hülyeségeivel mindenkinél megfordul, de a fontos dolgokat nem közli. - Számítógép típusú csaj: Az előzőek tökéletlen kombinációja, amely minél többet dolgozol vele, annál nagyobb lelki károkat okoz Neked. |
All times are GMT +1. The time now is 21:47. |