Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Minden ami 1/A (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=55)

Xeper 01-27-2006 21:39

Quote:

Originally Posted by Északföld
Attól függ kit nevezünk fun-nak és mi választ el egy fun-t a fanatistától? Hol a határ? :)

Már a határ meghúzásából sértődés lenne az biztos :)

Északföld 01-27-2006 21:56

Quote:

Originally Posted by Xeper
Már a határ meghúzásából sértődés lenne az biztos :)

Igen ez könnyen elképzelhető :):D

Gabesz 01-27-2006 22:01

Quote:

Originally Posted by Kari
Elgondolkodtam azon, hogy hogy lehet az, hogy az 1/A top klánt jó ideje nem tudja befogni senki. Jópáran fenik rá a fogukat az ebből a topikból is látszik. Sikertelenül és reménytelenül próbálkoznak.
Mi lehet ennek az oka? Nosza! Nézzük végig a lehetséges okokat:
1./ A top klánban játszókhoz hasonlóan jó játékosok nincsenek a Hód mezőnyében.
2./ Vannak éppolyan jó játékosok, de nem egy klánban játszanak, ezért nem tudnak a csúcsra jutni.
3./ A feltörekvő és a top-on lévő játékosok játéktudása nem tér el jelentősen, de a játék szabályai és keretrendszere olyan előnyt biztosít az elöl lévőknek, a feltörekvőkkel szemben, hogy ezt szinte lehetetlen leküzdeni.
Van még más lehetséges ok is ?
Esetleg valamit kifelejtettem?

Lehetséges oknak tartom azt is,hogy az első országok határozzák emg a piacot,olyan jelentős tartalékokkal rendelkezhetnek,amilyennele gyetlen más klán sem...
ha kiegyeznének bámelyik klánnal amelyiket méltónak érzik egy csatára,hogy felsegítik őket maguk mellé(nem verik vissza őket 40körről):D
és mondjuk mindkét klán 1milliárd pénzzel indul tetszüleges kiépitésü orikkal,stb akkor szeirntem nembiztos,hogy a mosani topklán nyerne... sőt.

puma 01-27-2006 22:03

Quote:

nos itt van az első gond, 22:21 és te aludni térsz, nem is tudom, mikro volt nálam ilyen az elmúlt 2 évben, lehet soha :-D

Zoli azér te is alszol valamikor nem?:D:D:D:D

Gabesz 01-27-2006 22:16

Quote:

Elf kereskedő ori 1300 hekire:
245 ház
285 barakk
130 tanya
5 raktár
275 torony
200 templom
160 bank
vagy
245 ház
300 barakk
135 tanya
5 raktár
300 torony
215 templom
100 bank
picit élezve:
222 ház
300 barakk
135 tanya
5 raktár
300 torony
215 templom
123 bank
ha van már pénzed és sokat vagy:
160 ház - 6700 emebr (a tornyok és bankokban nincs foglalkoztatottság)
315 barakk
125 tanya
310 őrtorony
215 templom
170 bank
Sezrintem ezek közül 1300 hekin bármelyik bőven megállja a helyét, még a vad orkokkal szemben is :) Aztán ha megvan a lé, lehet feljebb menni :)

és hol maradnak a kocsmák? egy ilyen orit lazán begyújtok úgy,hogy nemmarad semmi benne ;)

Északföld 01-27-2006 22:19

Quote:

Originally Posted by Gabesz
és hol maradnak a kocsmák? egy ilyen orit lazán begyújtok úgy,hogy nemmarad semmi benne ;)

Miért gyújtanád fel az 1/A-ban? Ezen kívül meg fel tudsz nála gyújtani 100 házat, nagy kaland, amikro filléres az agyag és a fa :-DD

puma 01-27-2006 22:19

Quote:

És Gabeszból kiszólt a hód:D:D:D

Gabesz 01-27-2006 22:28

tudjátok lehet,hogy sunyi dolog,de ha legyújtok egy ilyenelftem vagy gnómot akkor nemlesz népessége és hiába építi vissza fele orija nemmüxik tehát azt bzheti:))) tornyok meg bankok tuti nem...
tehát akkor megfogja magát a jó Orktábornok hadisország 1300on 40klovassal és rámegy akkor aztán a pénze is fuccs és aztán a földjének is...

puma 01-27-2006 22:43

Quote:

tudjátok lehet,hogy sunyi dolog,de ha legyújtok egy ilyenelftem vagy gnómot akkor nemlesz népessége és hiába építi vissza fele orija nemmüxik tehát azt bzheti:))) tornyok meg bankok tuti nem...
tehát akkor megfogja magát a jó Orktábornok hadisország 1300on 40klovassal és rámegy akkor aztán a pénze is fuccs és aztán a földjének is...

Mindezt persze akkor,ha feltételezed hogy az intézőjében alul van a torony és a bank!
És ha nem?

Xeper 01-27-2006 22:52

Quote:

Originally Posted by puma
Mindezt persze akkor,ha feltételezed hogy az intézőjében alul van a torony és a bank!
És ha nem?

Akor meg a serege lép :p

All times are GMT +1. The time now is 08:44.