Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Ismerkedés (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=24)
-   -   iWIW (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=531)

Gyula 11-01-2006 21:55

Én kértem egy meghívót, ha valakienk esetleg és jó haver meg van egy üveg tequilája akkor jelentkezhet érte :)

Ati 11-01-2006 22:17

Micsoda meghívó-túltengés van itt. :D Nem is értem minek kellenek ezek után a "hogyan kaphatsz meghívót" jellegű körlevelek. :) (Ma csak két ilyet kaptam. :D)

Mondjuk az a kedves levélíróknak nam fordult meg a fejében, hogy elolvassák, hogy hogyan kaphatnak: megnyomnak egy gombot, hogy kérnek, és erre hamarosan kapják is. ;)

Steve 11-01-2006 22:21

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 40033)
Micsoda meghívó-túltengés van itt. :D Nem is értem minek kellenek ezek után a "hogyan kaphatsz meghívót" jellegű körlevelek. :) (Ma csak két ilyet kaptam. :D)

Mondjuk az a kedves levélíróknak nam fordult meg a fejében, hogy elolvassák, hogy hogyan kaphatnak: megnyomnak egy gombot, hogy kérnek, és erre hamarosan kapják is. ;)

nem kevered? Először korlátlan meghívó volt, majd mindenkinek egy és most lehet igényelni. Akkor ment ez a krlevél amikor mindenkinek egy volt és lehetett átadni.

Ati 11-01-2006 22:24

Quote:

Originally Posted by Steve (Post 40037)
nem kevered? Először korlátlan meghívó volt, majd mindenkinek egy és most lehet igényelni. Akkor ment ez a krlevél amikor mindenkinek egy volt és lehetett átadni.

Én ma kaptam olyanokat, hogy ha továbbküldöd 25 embernek, akkor kapsz egy meghívót, blabla... :D Nem keverem, én elolvastam, hogy most úgy kapsz, ha kérsz, és nem úgy, hogy spammelsz. :D

Jah, természetesen nem az iwiw-től, hanem tagoktól kapok ilyen körleveleket. :D

Steve 11-01-2006 22:26

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 40040)
Én ma kaptam olyanokat, hogy ha továbbküldöd 25 embernek, akkor kapsz egy meghívót, blabla... :D Nem keverem, én elolvastam, hogy most úgy kapsz, ha kérsz, és nem úgy, hogy spammelsz. :D

Jah, természetesen nem az iwiw-től, hanem tagoktól kapok ilyen körleveleket. :D

grat az ismerőseidhez;) :D

Ati 11-01-2006 22:27

Quote:

Originally Posted by Steve (Post 40041)
grat az ismerőseidhez;) :D

Halkan jegyzem meg, hogy 90%-ban Hódítósóktól kapok ilyeneket. ;)

Steve 11-01-2006 22:41

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 40043)
Halkan jegyzem meg, hogy 90%-ban Hódítósóktól kapok ilyeneket. ;)

Ezt valahogy gondoltam... lehet nemis körlevél:) Ha legközelebb kapok ilyet nem küldöm tovább csak és kizárólag neked hogyaradjon ilyen az arány:D

director 11-02-2006 05:48

nekem is van most, és mivel nincs senki akit meghívnék, ha valaki kéri, szivesen meghívom:)

Cassandra 11-02-2006 06:09

A körlevelezőket én azonnal tiltottam/tiltom, nekem nem is jött már hosszú hetek óta egy körlevél sem.:D

Phoenix 11-02-2006 21:15

Quote:

Originally Posted by Cassandra (Post 40064)
A körlevelezőket én azonnal tiltottam/tiltom, nekem nem is jött már hosszú hetek óta egy körlevél sem.:D

én is így vagyok vele :D
és az elmúlt hetekben alig kapok üzit :D már szinte hiányzik...najó..nem :D

All times are GMT +1. The time now is 04:52.