Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Elvetett javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=41)
-   -   Klánpontlista rendezése máskor (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=493)

Zounok 05-18-2006 13:03

Quote:

Originally Posted by Colony
Tudom nem túl gyakoriak a klántámadások, de ha véletlenül több is zajlana egy körben, akkor a saját manulis frissités valamilyen szinten belekavarhatna a csoport többi támadásába. Mellesleg mint már volt róla szó az egész JKSZ-re buzdítana. Szerintem akkor inkább maradjon a "pár másodperces" fentebb leírt reakció idő.

Ezt nem értem! Mivel kavarna be másik támadásba??? Maximum helyreteszi a pontszámokat, de nem kavar be !

A JKSZ -t pedig igencsak meggondolja bárki, ha 1 mrd-ba kerül a frissítés !

Ati 05-18-2006 13:08

Quote:

Originally Posted by aúú
A te körváltás utáni 10 mp-s ötletedet gondoltam még jobban végig és az alapján írtam le és nem azt, hogy ha valaki balfék és rosszkor megy el támadni...

Eddig se a "balfékek" támadtak az utolsó pillanatban, és támadtak keresztbe az utolsó pillanatban, hanem azok, akiknek ehhez a technikai feltételek (gyors net, megfelelő idegrendszer :D) adottak voltak. Ez utóbbi ezzel is kellene, a gyors net hiánya lenne egy ici-picit ellensúlyozva. Semmi más változást nem eredményezne.

Pont emiatt javasolta monró, hogy ne csak ekkor legyen klánpontrendezés, hanem máskor is, mert ha óra 15-től óra 45-ig van ebédszüneted, akkor órakor nem tudsz pont jelen lenni. Ennek megvan az az alőnye, hogy bármikor 2 körre tudsz lenni, és megvan az a hártánya, hogy bármikor 2 körre tud bárki lenni. :) Akár úgy, hogy észre se veszed. Kérdés, hogy ez mennyire nyerő, szemben a mostani helyzettel, amikor minimum 1 körig 2 körre van az ellen, tehát 59 perced van észrevenni, hogy veszély lehet.

Colony 05-18-2006 13:09

Quote:

Originally Posted by Zounok
Ezt nem értem! Mivel kavarna be másik támadásba??? Maximum helyreteszi a pontszámokat, de nem kavar be !

Ha a visszatámadó is alábont 2 körre és frissit, akkor az elsőtámadó bonthat látlatlanba hátha frissit mégegyszer valaki akár véletlenül és ez egészen mehetne a körváltásig, ki legyan alul a pontlistában!

Ati 05-18-2006 13:10

Quote:

Adott 2 klán, egy kicsi és egy nagy, akiknek semmi közük egymáshoz, csak mindketten támadni szeretnének valakit, még a célpont sem azonos.

Kis klán: "jajj de jó, végre 2 körre vagyok az ellentől, be tudok támadni, utolsó pillanatban indítom is a támadást."

Nagy klán: no rendezzünk klánpontlistát.

Kis klán: "egy hete készülök a támadásra, minden pénzem ráköltöttem, tuti beütöttem volna, erre valaki frissít, és most 3 körre kerültem! ááááááááá"

Remélem elég szemléletesre sikeredett. ;)

aúú 05-18-2006 13:13

Quote:

Pont hogy nem... 4-5 baráti klán sokkal könnyebben kitermel 1 millliárdot, mint egyetlen klán, tehát megéri megkérni a haverokat, hogy frissítsenek már ők is egyet...

A másikat megválaszolta Atis, úgyhogy kiszedtem...:)

Colony 05-18-2006 13:15

Quote:

Originally Posted by Ati
Adott 2 klán, egy kicsi és egy nagy, akiknek semmi közük egymáshoz, csak mindketten támadni szeretnének valakit, még a célpont sem azonos.

Kis klán: "jajj de jó, végre 2 körre vagyok az ellentől, be tudok támadni, utolsó pillanatban indítom is a támadást."

Nagy klán: no rendezzünk klánpontlistát.

Kis klán: "egy hete készülök a támadásra, minden pénzem ráköltöttem, tuti beütöttem volna, erre valaki frissít, és most 3 körre kerültem! ááááááááá"

Remélem elég szemléletesre sikeredett. ;)

Igen ez lett volna a másik, hogy valakit meg indulás elött "lelehetne pontszámok" alapján rendezni! Itt nem csak két klán akciójáról van szó hanem az egész csoport rendezéséről!!!

Colony 05-18-2006 13:18

Quote:

Originally Posted by Colony
Igen ez lett volna a másik, hogy valakit meg indulás elött "lelehetne pontszámok" alapján rendezni! Itt nem csak két klán akciójáról van szó hanem az egész csoport rendezéséről!!!

Azonkívül, mikor a piacról "eltünnek" az íjászok és lovasok várható, hogy feljebb történni fog valami körváltáskor igy még a támadást is meglehet hiúsítani!

monro 05-18-2006 13:20

Quote:

Originally Posted by Ati
A másik felmerült javaslat, a manuális rendezés, nem adna egy órát észrevenni, hogy az ellenséges klán 2 körre van, hanem akár 10 percre is lecsökkenhet ez az észlelési idő, így a védekezőnek nem elég óránként ránéznie a listára, hanem 5-10 percenként meg kell tennie, ha észre akarja venni, hogy veszély van.

Hát ez azért nem igaz!
Elég egyszer távolbanéznie körönként!! Nagyon nem ugyanaz! Nem a pontlistát kell bűvölgetni munkaidőben pld, vagy éjjel wapról ami vagy bejön vagy nem. Egy távolbalátás körváltás után és van 58 perced intézkedni.

aúú 05-18-2006 13:21

Quote:

Originally Posted by Ati
Eddig se a "balfékek" támadtak az utolsó pillanatban, és támadtak keresztbe az utolsó pillanatban, hanem azok, akiknek ehhez a technikai feltételek (gyors net, megfelelő idegrendszer :D) adottak voltak. Ez utóbbi ezzel is kellene, a gyors net hiánya lenne egy ici-picit ellensúlyozva. Semmi más változást nem eredményezne.

Pont emiatt javasolta monró, hogy ne csak ekkor legyen klánpontrendezés, hanem máskor is, mert ha óra 15-től óra 45-ig van ebédszüneted, akkor órakor nem tudsz pont jelen lenni. Ennek megvan az az alőnye, hogy bármikor 2 körre tudsz lenni, és megvan az a hártánya, hogy bármikor 2 körre tud bárki lenni. :) Akár úgy, hogy észre se veszed. Kérdés, hogy ez mennyire nyerő, szemben a mostani helyzettel, amikor minimum 1 körig 2 körre van az ellen, tehát 59 perced van észrevenni, hogy veszély lehet.

Ha az eredeti 10 másodperces javaslatodat nézzük, akkor az mivel a körváltás után van, mindenképpen azt eredményezi, hogy muszáj kitámadnom 2 óra hosszára, azzal ellentétben, hogy ha körváltás előtt támadok, akkor csak 1 óra lesz belőle... míg közvetlenül a körváltás után, azért általában csak akkor támad valaki, ha kicsit láma...:)
Monró javaslat abból érdekes, hogy mindenképpen lehetnél 2 körre akkor, amikor te akarsz, viszont a hátránya az, hogy egy nagyobb pontszámon lévő klán előnybe kerül a kisebbel szemben, mivel egy kicsit éhezik, vagy képez mint az állat, akkor 2 körre kerül ha mondjuk csak 3 köre volt, majd indít és utána ki a piacra, lefokoz amennyit csak tud és mivel az ellen se tud lefokozni többet ha mindketten maxot fokoznak le, ezért gyakorlatilag nem tud 2 körre lenni a kisebb klán a nagyobbtól, ha előtte nem voltak 2 körre...

aúú 05-18-2006 13:26

Minél többet beszélgetünk róla, annál inkább egy gondolat fészkelje be magát az agyamba...
Atis, Csináld vissz az 1/a-ban a körváltást olyanra mint volt és meg is van oldva minden...:D

All times are GMT +1. The time now is 12:56.