![]() |
Quote:
mert igy nagyon nem lesz korrekt ha már hozzányulunk a szovi ki be lépéshez akkor az elfokozáshoz is hozzá kéne nyulni mert az nagyon szarul hangzik számomra hogy egy nagyklánbol kilépnek kisklánozni ezentul lazán be is verik azt a klánt ami nem tart bent megfelelo mennyiségu egységet majd mikor rendezte a sorait a klánutést szenvedo fél és egyéniben probálna torleszteni a kissebb klán, akkor a nagyobbik tagjai gusztustalan gyáva modon majd elfokozgatnak szokás szerint hogy 0 hekit vigyen az ellen és ő tud utni de torleszteni nem lehet neki én ezen a két dolgon csak egyszerre változtatnék nem zárkozom el a klán ki be lépés modositásátol igazábol jo is lenne de azért ne az legyen már hogy a sok fokozómatyi ut klánnal azt utána képtelenség visszavenni a foldet tole |
Quote:
|
Quote:
ezzel a messziről jövő fokozásokat is meg lehet fogni vagy nagyon meg lehet drágítani, mert ha körváltás után az odafokozott ország leesik a célpont alá vagy 40-50k pontra és a védő meg fokozhat némi pontot máris szinte nullát vihet a támadó. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
volt olyan otlet hogy a 2-3 korrol indulásnál az indulo érték számitson azt pont azért is vetettem el amit irtál szerintem az lenne az ideális hogy a pontdifi csak 50%ig tudná leszedni a hozhato fold mennyiségét de teruletarányosan erre johetne egy másik malusz a javaslatom az lenne hogy 10%os teruletarány kulonbségig folépulhetne egy max +10% malusz majd 10 és 20% teruletarány kulonbség kozott folépulhetne erre további 40% malusz amit meg kéne oldani hogy ne osszeszorzodjon hanem osszeadodjon valahogy továbbra is extrém esetben kiadva a 100% malusz(0hekit) viszont a sok fokozomatyi aki a melllette 2 korre lévo elol is elfokoz az a hozhato fold 50%ára tudná csak mérsékelni a veszteségeit szerintem ez egy járhato ut lenne és teljesen korrekt lenne mind a támado mind a vedekezo fél szempontjábol |
Quote:
az hogy 50k-ban maximalizáljuk a fokozást az marhaság lenne szerintem ha belegondolsz a D-csoport topjában teljes mértékben megolné a játékot 600ezer hekin egy "picikét" kevésnek érzem azt hogy csak 50k pontot tudjak mozogni a pontlistán ott sokszor 1millio pontra van a kovetkezo ellenfél és 1millio pontnyit fedezni meg 200millio katona lenne mondjuk ami sok év alatt se jonne ossze |
Quote:
|
Quote:
de számolj utána picit azzal a modszerrel amit javasoltam szerintem egész jol belottem a számokat hogy az extrém messzirol ráfokozásnál se legyen gond de ne legyen az mint pl a pannonban viktornál, vagy a dragonban wolfinál hogy vérszivásbol simán rájukakaszthatnánk a 0 hekis srác nevet :D |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 17:35. |